perjantai 19. marraskuuta 2021

Venäjälläkö ei pakollisia rokotuksia ?Onko myös Venäjä matkalla kohti yksinapaista maailmanjärjestystä ?

"Kaikilla Venäjän federaation 85 liittovaltion alueilla on nyt rokotevaltuutukset sekä säännöt, jotka edellyttävät digitaalisia terveystodistuksia tiettyihin yrityksiin, paikkoihin ja julkisiin laitoksiin pääsyä varten. Monet alueet  kieltävät rutiinihoidon  niiltä, ​​joilla ei ole QR-koodeja.

Liittovaltiotasolla Kreml on  ilmaissut tukensa "kaikille toimenpiteille", jotka "kannustavat" venäläisiä piikityksiin vaikka se vaatiikin,  että  rokotukset ovat täysin vapaaehtoisia.

"Vapaaehtoisen" rokotuksen alueellisista vaatimuksista Venäjällä:

  • Novgorodin alueella lapset, joiden vanhemmat eivät ole rokotettuja, ovat kiellettyjä  koulun jälkeisistä kerhoista ja muista koulun ulkopuolisista toiminnoista.
  •  Tatarstanissa julkisen liikenteen käyttämiseen vaaditaan digitaalinen rokotepassi. Uusi asetus koskee kaikkia yli 18-vuotiaita asukkaita ilman lääketieteellistä poikkeusta.
  • Pietarissa negatiivista PCR-testiä ei voida käyttää QR-koodin saamiseksi. Tämä tarkoittaa, että teatterit, museot ja ravintolat Venäjän toiseksi suurimmassa kaupungissa  on varattu vain rokotetuille  ja niille, joilla on todiste aiemmasta tartunnasta.
  • Yli 60-vuotiaat moskovalaiset on  määrätty  eristäytymään helmikuun loppuun asti. Rokotetut tai todisteet aiemmasta tartunnasta on vapautettu säännöstä.


Komppaako myös Putin kritiikittä lännen WEF- kummisetiä? 

Tammikuussa Venäjän presidentti piti  pääpuheen  Maailman talousfoorumissa, joka on hänen ensimmäinen puheensa arvostetussa kansainvälisessä elimessä sitten vuoden 2009.

Aloittaen puheensa erittäin ystävällisellä ja intiimillä "rakas Klausilla", Putin muisteli, kuinka hän tapasi ensimmäisen kerran herra Schwabin vuonna 1992 ja oli siitä lähtien säännöllisesti osallistunut neljännen teollisen vallankumouksen visionäärin järjestämiin tapahtumiin.

Putin käytti tätä erittäin tärkeää puhetta vaatiakseen "testien ja rokotusten mittakaavan laajentamista" ympäri maailmaa ja kuvaili COVIDia eksistentiaalisena uhkana, joka vaatii tiivistä kansainvälistä yhteistyötä. Keskuspankkien on rakennettava koko maailmantalous uudelleen alusta alkaen, koska virus on vain niin tappava ja tuhoisa...

Putinin huoli keskuspankeista on surkuhupaisaa. Tietty, että myös venäläisillä oligarkeilla on ikiomat veroparatiisikytkökset ja kansainvälinen hyvävelijärjestelmä. Mitenkäs muuten? Korppi ei korpin silmää noki ?

Voivoi sentään ? 
Ei taida tavallisilla venäläisilläkään enää olla yhtään enempää vapausasteita kuin läntisillä kohtalotovereillaan? Samassa hirressä roikutaan. Oligarkit niin idässä kuin lännessä vetävät yhtä köyttä. Ylikansallisella pörssikeinottelulla ei ole kunniaa, eikä isänmaata. Olemme kaikki jumissa samassa globalisti-oligarkkien hallitsemassa panttivankidraamassa, panpoopticonissa. Ehkä on aika hyväksyä se, sen sijaan, että teeskennellä, että jotkut vanginvartijat ovat parempia kuin toiset?
 
 
Monet venäläiset ovat erittäin vaikuttuneita siitä, että Sputnik V:n ykkösfani ja paras kaveri on ystävällinen pankkiiri -setä, joka hyvänhyvyyttään yrittää ottaa käyttöön QR-koodipohjaisen maksujärjestelmän myös Venäjällä ja  kehittää  siitä digitaalisen valuutan yhteistyössä JP Morganin kanssa.

Pankkisedät ja niiden sijoituskummit kyllä tasan tarkkaan ymmärtävät, että kun idän ja lännen munat saadaan samaan koriin, ei mitään väliä kumpi voittaa Putin vai Biden. Myös kiinalaiset munat sujahtavat mukavasti samaan koriin, koska pankkisetien  yhteinen digivaluutta ei tunne kansallisia rajoja...

Että silleen maailma makaa, kuin se petaa, sihti kohti pankkisetien ja omaisuudenhoitosijoittajien Uutta Uljasta Maailmanjärjestystä ja totalitarista hirmuvaltaa...

 

Harasoo !?
Pitäisiköhän meidä suomalaisten kuitenkin erottaa jo kiireesti omat munat yhteisestä korista ja palauttaa entiset hyviksi havaitut ihmisoikeudet ja päätösvalta Suomeen?

 

 ps. 
aiheesta lisää: 

 

1 kommentti:

Valkoinen hetero kirjoitti...

Kusessa ollaan. Voi v..tu.