torstai 4. marraskuuta 2021

Koronapassista verinäytteisiin

 

Ihmiskunnan kohtaloa ollaan sinetöimässä. WEF, Maailman talousfoorumi on jo suunnitellut seuraavan sukupolven rokotustodistukset eli ”Green Pass”:n.  Se perustuu verinäytteisiin.

Globalistien suuri väestönhallintajärjestelmä etenee suunnitelmallisesti. Ensin oli tekaistu pandemia, sitten geenipistokset ja sitten rokotetodistukset, joilla varmistetaan että olet saanut mRNA-geeniä modifioivan tappajapistoksen, joita seuraa pakolliset  tehosteet. 

Koska pistokset on tarkasti varjeltuja salaisuuksia, toimitusehtosopimukset ovat äärimmäisen salaisia. Onhan kyseessä myös militaristinen agenda. Patentin haltija varmistaa koevaiheessa olevien rokotteiden vaikutukset, milläs muulla kuin verinäytteillä? Seuraavaksi pusketaan sitten verinäytteenottopisteet,  jotta voit jatkaa todistustasi. 

Verinäytteen vaatiminen ja haltuunotto pystyvät määrittämään muutamassa sekunneissa veren kuvasta, oletko totellut tehostetahtia.

Onko näiden veripohjaisten passien takana vielä pahempi agenda? 
Varmasti. Niillä voidaan luoda yksittäinen DNA-tiedosto. DNAn voi siirtää QR-koodiin ja sieltä DNA-keskukseen.
 
Syntymässä ihmiskunnan geenipankki
  
7, 8 miljardin ihmisen DNA voidaan ryhmitellä eri etnisten ryhmien, rotujen ja alkuperän mukaan. Algoritmit ja tekoäly tekevät työn. Senjälkeen nämä transpapit hallitsevat elämän ja kuoleman tahtonsa mukaan. Verinäytepassit ovat vamppyyrien joukkotuhoase eugenistiseen väestön hävittämiseen.

WEF tietää, mitä he vaativat. Verikoe eli DNA-keräys on askel eteenpäin varmistamaan, ettei kukaan pääse pakenemaa väärennetyn todistuksen kanssa globaalia DNA-tietopankkia ja täyttä diktatuuria.

Emme kuitenkaan ole vielä niin pitkällä. Emme suostu verivaloihin ja pedon mikrosiruihin. Siksi on oltava äärimmäisen tarkka QR-koodin takana olevasta pahasta ja ennakoitava se, ennen kuin on liian myöhäistä. Sitten kun siru on ihon alla, homo sapiensin historia on loppu.

 🙈🙉🙊

 

Ei kommentteja: