tiistai 31. maaliskuuta 2020

Tulitauko vai maailmanrauhaPaavi Franciscus  sekä YK:n pääsihteeri Antonio Guterres esittivät vetoomuksen maailmanlaajuisesta tulitauosta koronapandemian vuoksi:
- Kutsun kaikkia seuraamaan tätä (vetoomusta) ja lopettamaan kaikki väkivaltaisuudet, edistämään humanitaaristen apukäytävien luomista, olemaan avoin diplomatialle ja kiinnittämään erityisesti huomiota kaikkein uhanalaisimmassa asemassa oleviin, paavi vetosi.
Tulitauko 
Päättymättömiä sotia on sodittu telluksella vuosituhansia. Arsenaali on monipuolinen nuijista, jousipyssyistä ydinaseisiin ja kaikkea siltä väliltä. Mikään tulitauko ei enää riitä. Tarvitaan vallankumous, kunnes todellinen maailmanrauha on saavutettu. Ei kiitos jalkamiinoille, haarpille, bioaseille, hybridi- ja taloussodille.
Historia toistaa itseään. Nyt edessämme on täsmälleen sama tilanne, kuin ensimmäisen ja toisen maailmansodan aattona, mutta globaalissa mittakaavassa. Ennen lopullista velkaperusteisen keskuspankkirahoituksen finanssiromahdusta maailman valtaeliitti on ottamassa viimeistä niskalenkkiä maailman väestöstä hyödyntämällä pandemiaa taloussotaan valtamedian tuella. Sama tapahtui Bilderberg-eliitin vallankaappauksessa1990-luvulla, kun ilman ainuttakaan laukausta koko Eurooppa vallattiin EU:n ylikansalliseen yhtiövaltaan. Jälki on kamalaa. Suomella ja kaikilla
maailman valtioilla on taakkanaan ikuinen velkavankeus.
Suomen velkakello http://velkakello.fi/  on tikittävä aikapommi.

Meneillään on eliitin ”Uuden Maailmanjärjestyksen” voimannäyte koko ihmiskunnan orjuuttamiseksi totalitaariseen kontrollointiin ja hallintaan. Maailma on nyt eristyksissä, rajat kiinni ja kaikkein köyhimpien akuutti hätä pahenee kestämättömäksi.

Korona vai nälkäkuolema
Intiassa kaikkein köyhimmillä päivätyöläisillä ei ole edes kotia. Vaikka Intia antaa pienen avustuksen vuokra-asunnon hankkimiseksi eristyksen ajaksi, vuokran jälkeen ei jää rahaa ruokaan. Miljoonat köyhät pakenevat kaupungeista maaseudun pikku kyliin syömään linssejä tai papuja. Jo ennen pandemiaakin Intian lapsikuolleisuus on kymmeniä tuhansia päivässä. Kumpi on pahempi, korona vai nälkäkuolema ? – sopii kysyä myös täällä
meidän sivistysmaissa, jossa talous on vapaassa pudotuksessa.

Ihmisten värjötellessä kodeissaan, tapahtuu samanaikaisesti tähtitieteelliset tulonsiirrot maailman rikkaimmalle eliitille. Ennestään 1-2 % maailman rahaeliitistä omistaa yhtä paljon kuin muu maailma yhteensä. Tämä varallisuus on luotu velalla, valheilla ja petoksilla.

Traagisinta on kuitenkin totuus, rahalla ja millään valuutalla tai virtuaalirahalla ei ole mitään yhteyttä reaalitalouteen ja luonnon kantokykyyn. Kyltymättömän velkarahan ja talouskasvun sivilisaatiossa luonnonvaroja kulutetaan entistä kiihtyvämmällä nopeudella, samalla kun väestö kasvaa varsinkin Afrikassa räjähdysmäisesti. Uusliberalistiset talousopit johtavat tuhoon. 

Meillä ei ole ollut toistaiseksi minkäänlaista kykyä, keinoja tai työkaluja hallita globaaleja ongelmia, tai ymmärtää monimutkaisten ongelmien syy- seuraussuhteita.

Globalistien velkaelvytys vetää viimeisiään
Presidentti Trump lanseerasi tähtitieteellisen elvytyspaketin Yhdysvalloille, 1,6 biljoonaa dollaria. Se on ennenäkemätön ryöstö ja triljoonien dollarien tulonsiirto tavallisilta kansalaisilta pienelle eliitille koko Yhdysvaltojen historiassa..
Triljoonaluokan petoksen yhteydessä köyhille kansalaisille ripoteltiin murut 150 miljoonaan kotitalouteen. 1200 dollarin kertaluontoinen shekki on täysin riittämätön pahenevaan lamaan ja työttömyyteen. Periaatteessa Trumpin tuki köyhille voi kuitenkin viitoittaa jo perustulon mahdollisuutta. Perustulo nostaisi ihmiset köyhyydestä, mutta sehän ei ole Trumpin tavoite. Trump pelaa Wall Streetin raakaa kasinopeliä pankkiirien ehdoilla. Pademiapelottelua käytetään peitetarinana ennakkoon tarkoin suunniteltuna operaationa. Yhdysvaltojen  jakaantuminen ja kurjistuminen syvenee entisestään.

Vuosi 2020 ja seuraavat pari vuotta kääntävät uutta lukua ihmiskunnan historiassa. Vakava kriisi luo uusia mahdollisuuksia. Valepandemia, talouden romahtaminen ja öljyn hinnan lasku ovat kolmikko, jotka tuhoavat uskon valtaterroriin, rajattomaan kasvuun ja paljastavat maailmanlaajuisen korruption. Samalla meille paljastuu terveydenhuollon, talous- ja ympäristöpolitiikan räikeät puutteet.
”Uusi maailmanjärjestys”, - dollarin ja euron rosvotalous on tullut tiensä päähän.

Edessämme on ”Uuden oikeudenmukaisen maailmanjärjestyksen” rakentaminen ja luominen. On arvioitu, että  pelkästään 1/10 USA:n puolustusbudjetista tyydytettäisiin koko telluksen väestön perustarpeet.

Pandemiaan ja talouden romahdukseen vastaaminen ihmisten turvallisuus edellä on jo iso käänne. Se on osoittanut, että täydellinen muutos on jo mahdollista. Keskellä massiivista kuudennetta sukupuuttoaaltoa ihmisten liikkumisen rajoitukset ovat paljastaneet mitalin toisen puolen. Satelliittikuvat paljastavat ilmaston puhdistuneen. Pelkästään puhtaampi ilma on pelastanut Kiinassa 77 000 ennenaikaista kuolemaa ilmansaasteisiin. Venetsiassa kirkasvetiset kanavat ovat houkutelleet delfiinit keskelle kaupunkia.
Virus on kyseenalaistanut ihmisen herruuden ja ylivallan. Kun luonnontilaiset erämaat ja luonnon monimuotoisuus katoaa, täysin uudet ja tuntemattomat virukset saattavat olla täysin uusi uhka ilman bioaseitten kehittelyäkin. 
Se mitä tapahtuu maalle, tapahtuu ihmiselle.

Tulitauko vai maailmanrauha 
Miten kääntää tuhoisa kehityssuunta ?
Miten palautetaan talousdemokratia, huomioidaan luonnon kestävä käyttö ja sen  reunaehdot ? Miten luovutaan sodista rauhanomaisen vallankumouksen varmistamiseksi ilman aseita globalistien maailmanvalloituksen eliminoimiseksi ?
Miten luodaan uuden kestävän rahan ja rahapolitiiikan raamit, joilla valuutta sidotan luonnon kantokyvyn ja luonnonvarojen kestävään käyttöön tasapainon palauttamiseksi ?

Rahan vallasta kansalaisvaltaan
Suomen, niin kuin Yhdysvaltojen perustuslaki takaa kansalle ja sen hallitukselle vallan luoda ja hallita omaa rahaa. Se on itsenäisen kansakunnan luovuttamaton perusoikeus ja velvoite.  Ilman tätä perusoikeutta ja sen käyttämistä, kaiken demokraattisen taloudellisen toiminnan peli on menetetty. Samalla on tuhottu kansalaisten perusoikeudet.

Yhdysvaltojen v. 1913 perustama keskuspankki on yksityistetty. Se luo rahaa tyhjästä, lainaa valtiolle ja vaatii valtiolta myös korot. Trumpin 2 biljoonan elvytyspaketti on lisävelkaa, joka lankeaa tavallisille kansalaisille. Samoin EKP:n miljardien elvytyspaketit ovat velkaa, jotka lankeavat maksuun EMU:n takausvastuina tavallisten kansalaisten maksettaviksi. Globaalitalous kasvaa kuihtuessaan miljoonien ihmisten ja valtioiden velkavankeudeksi.


Yhdysvaltojen valtion velka on jo karannut horisonttiin.
USA ei koskaan voi maksaa edes pientä osaa koroistaan.

USA:aa ei hallitse kansan valitsema presidentti, eikä kongressi, vaan näkymätön ”deep state”, finanssieliitti. Rahapolitiikka ja sen parlamentaarinen kontrolli on mahdotonta ilman pankkien kansallistamista.
On siinä tekemistä !

1 kommentti:

marketta kirjoitti...

Moi Sinikka, olen oppinut, että rahaa syntyy vain niin paljon kuin ihmiset ottavat velkaa. Koroista. Nyt kaikki valtiot ottavat valtavia summia velkaa, en tiedä millä korolla, mutta mitä tehdään pian, kun kierrossa on hirveät määrät rahaa?