maanantai 16. maaliskuuta 2020

Sars - CoV - 2 nolla


Henkeen ja terveyteen kohdistuva välitön uhka on tehnyt Sars – CoV – 2 viruksesta maailmanlaajuisen pandemian. Siinä missä valtamedia maalaa tuutin täydeltä entisestään pahempia uhkakuvia ja laskee uusia kuolemia, on kaikkein tärkein asia unohdettu:
- Miten, missä ja miksi ja ketä varten virus on kehitetty ?

Pari päivää sitten The Guardian kirjoitti, että kiinalaiset ovat nyt alkaneet etsiä ja pohdiskelevat Sars–CoV-2 nollaa, viruksen alkuperää ja spekuloivat Yhdysvaltoja viruksen mestaroinnista ?

Tiedetään, että Usalla, Venäjällä ja Kiinalla on omat bioaseensa. Kiinan Wuhanissa on  kaikkein korkeimman tason salainen biolaboratorio. Aluksi epäiltiin, että virus on karannut sieltä, niin kuin Sars jo monta kertaa aiemmin.  Selvää, että bioaseet ovat sotateknologiaa, ja niistä ei hiiskuta.

On viitteitä siitä, että mm. Sars, Mers, Zika, Ebola, Hiv ja Borrelioosi ovat ihmisen peukaloimia keinotekoisia viruksia. Geenimanipulaatiota on harjoitettu jo 70- luvulta saakka ja rokotebisnes kukoistaa.

Rokotteiden ja bioaseitten kehitys kulkevat käsi kädessä. Niitten ero on vain veteen piirretty viiva. Karmeassa muistissa on viimeinen sikainfluessahysteria. Ihmiset jonottivat kuolemanpeloissaan rokotetta ja sitten totuus paljastui. Rokote oli vaarallisempi kuin koko Big Pharman ja valtamedian hysterian lietsonta. Narkolepsiaan ei ole parannuslääkettä.

Coronan sulkiessa yhteiskunnan toimintoja ja valtakuntien rajoja, rokotebisnes käy kuumana. Eilisen uutisoinnin mukaan Trump oli jo ostamassa saksalaisen lääkeyhtiön rokotteen yksinoikeudella ainoastaan amerikkalaisille. Viimeistään nyt kaikille selvisi, että myös rokotteet ovat bioaseita. Se, kuka hallinnoi rokotteet, hallinnoi koko joukkopsykoosiin ohjattua ihmiskuntaa.

Menemmekö näin halpaan ? Olemmeko täysin tyhmiä ?  Kuka edes uskaltaa ottaa uusia coronarokotteita, ennen kuin Sars- CoV- 2 nolla on selvitetty ?
Jos coronaepidemian alkueperä jää selvittämättä, nurkan takana odottaa varmasti uusi tulokas !

Ei meitä pelasta kärjistyviltä taloussodilta vessapaperirullat, käsidesit, eikä rokotteet, jollei ymmärretä edes ketä alkava maailmanlaajuinen talouslama hyödyttää kaikkein eniten ?
Pari prosenttia maailman rikkaimmista omistaa yhtä paljon kuin koko muu maailma yhteensä. Jos ja kun Coronan kyljessä kulkeva talouslama romahduttaa pörssit ja kansantaloudet, joku nettoaa ruhtinaalliset voitot haalimalla reaaliomaisuutta pilkkahintaan.

Globalisaation ja globaalikapitalismin massiiviset huijaukset on jo paljastettu ja kulutettu loppuun. Maailman tyhjästä velkarahaa ja velkaelvytystä luovat pankit ovat ylikuumentaneet maailmantalouden.  Edessä on vapaa pudotus ! Ei ihme, että samaan aikaan tellukselle ilmestyy tuntematon Corona !?

Syntyikö corona tyhjästä, vai onko se tarkoin laskelmoitu huijaus uuden maailmanjärjestyksen raaistuessa entisestään ? Onko vaihtoehtoja ?

- Nyt väkeä voi hallita pelolla, vessapaperiksi muuttuvilla velkaeuroilla ja – dollareilla ?
Poikkeuslait ovat jo valmiina käyttöön ja ihmisiltä on kokoontumiset kielletty !?

Ai ei ja voi ?
Olispa tämä vain pahaa unta !Ei kommentteja: