perjantai 27. maaliskuuta 2020

Ihmiskunnan nopein ja tehokkain haltuunotto


https://www.youtube.com/watch?v=KWagNQbayLg

Kiitos Marketalle toiselta puolen maapalloa edellisen tekstini ID2020 kommentista:
Aika kovaa tekstiä. En halua uskoa salaliittoteorioihin. Tämäkin Argentiinassa leviävä video on niin uskottava”. Koska linkit eivät aukea kommenteissa, avasin linkin tekstin yläosaan.

Videolla käsitellään maailman mahtavimpien yhteistyötahojen ja finassipiirien jo vuosikymmeniä jatkuneita valmisteluja Anglo-Saxisesta Missiosta  ja kolmannen maailmansodan aloittamista, tarkoituksena vähentää maailman väkilukua rasistisesti murto-osaan nykyisestä. Tarvittaessa ollaan valmiita käyttämään ydinsotaa apuna väkiluvun vähentämiseen. Taustajoukkoina puuhastelevat mustan magian rahaeliitti, vapaamuurarit ja illuminaatit. Porukan päämaja on Lontoossa, joka on koko finanssimaailman keskus.

Kukapa haluaisi uskoa salaliittoteoriota ?
Toisaalta koko maailma on nyt sotatilassa taistelemassa näkymätöntä vihollista vastaan. Tätä meille toitetaan, samalla kun otetaan käyttöön valmiuslakeja ja päätetään rajojen sulkemisesta ja muista massiivista karanteeneista hallitusten, poliisien ja armeijan tuella.

Mikä on totuus ?
Se, mitä meille nyt tapahtuu, on ehkä koko ihmiskunnan pahin ja tietoisesti valmisteltu pelkoon ja pelotteluun perustuva shokki, joka on jo aiheuttanut joukkopsykoosin. Tällä tempulla ”tuntematon vihollinen” on ottanut koko maailman hallintaan salamasodassa.
Shokkivaiheessa olemme luopuneet pelon edessä kaikesta entisestä ja valmiina menemään häkkiin rukoilemaan coronatestejä ja uusia rokotteita. Meistä on tullut kuuliainen lammaslauma näkymättömän isoveljen teljetessä meidät vankilaan. Meitä on nyt helppo hallita. Eläköön ! – maailmanlaajuinen totalitarismi on luonut pelkoon perustuvan kivijalan miljardeille ihmisille. Mikä on eliitin seuraava siirto ?
Edessä on entistä pahempaa sortoa, sekä mahdollisia uusia viruksia, jos kriittinen massa jatkaa ruususen unta. Kommunismi oli totalitaarista vallankäyttöä, mutta se kalpenee globaalikapitalismin hirmuvaltaiseen raakuuteen.
Kun valtamedia on globaalikapitalismin ja nykyisten valtaapitävien kiltti sylikoira, on kansalaisten turha odottaa tutkivaa journalismia tai saada minkäänlaista selvyytä taustalla touhuavan eliitin hämäräpuuhista.

Kuittaako kuolema univelat ?
Nyt meneillään on eliitin massiivisin vallankumous ja yhteiskuntien haltuunotto täydelliseen kontrolliin. Samaan aikaan Trump, Big Moneyn kiltti käskyläinen provosoi Kiinaa massiivisen epidemian aloittamisesta, vaikka Kiinassa oli eri virusmutaatio kuin Euroopassa.  Kukaan ei kysy, miten ylipäätään on mahdollista, että kaikkialla maailmassa ja eri mantereilla epidemia alkaa yhtä aikaa ?

24.3.20 Global Researchissa Peter Koening kirjoitti suoraan, että SARS ja COVID-19  ovat Yhdysvaltojen korkean turvallisuuden biologisen sodankäynnin laboratoriossa
valmistettuja mutageenisiä viruksia muitten bioaseitten joukossa.
Jos ja kun corona on bioterroria ja sekä kansalaiset, että hallintoviranomaiset näkevät pelastuksena vain lääkkeet, testit ja rokotteet, ollaan todellakin entistä pahemmassa jamassa. Ihmisoikeuksia ei puolusta enää kukaan. 
Kansalaiset on pelon lamaannuttamina alistettu totalitaariselle hirmuterrorille.
   
Pandemian voi parantaa ilman rokotteita, niin kuin Kiinassa.
- Kuka uskaltaa ottaa coronarokotteita, koska ne ovat tarvittaessa pandemiaakin pahempia joukkotuhoaseita. Rokotuksilla voidaan operoida ihmisten hedelmällisyyttä ja tuottaa pitkäaikaisia neurologisia sairauksia. Pahimmassa tapauksessa ihon alle voidaan laittaa nanosiru, jossa on kaikki terveys-, henkilö- ja pankkitiedot ja jota voidaan elektronisesti kauko-ohjata. Jos luovumme itsemääräämisoikeudesta ja henkilökohtaisesta koskemattomuudesta, meistä tulee eliitin kauko-ohjattavia robotteja.

Myös setelit ja kolikot on tarkoitus virtualisoida, koska ne tartuttavat viruksia.
Kun samaan aikaan rakennetaan valtavalla nopeudella 5G – ja 6G- verkkoja, jotka ovat jo sotilasteknologiaa, on helppo arvata, kuinka sotapelit toimivat. Nanosirutetuista ja kansalaisoikeutensa  menettäneistä ihmisparoista tulee kilttejä kauko-ohjattavia robotteja Bill ja Melinda Gatesin globaaliin väestönsuunnitteluun väkiluvun vähentämiseksi.

Myös Yhdysvalloissa keskustellaan amerikkalaisia kohdanneesta coronakriisistä.
Kuinka voi ylipäätään olla mahdollista, että CIA:n ja muitten biovalvonnasta vastaavien tiedustelupalvelujen toimet pettivät täysin, ja tuntematon virus livahti tuhoamaan maailmaa hallitsevan sotamilitantin taloutta ilman minkäänlaista ennakointia tai kansallista puolustusta?  Edes jenkkien ydinasearsenaali ei nyt pelasta kansalaisia ja kansantaloutta tuholta.  Se joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Onko USA:n kohtalo itseaiheutettu harakiri ? Toisaalta eliitin näkökulmasta myös USA on vain yksi palikka muitten joukossa.
Peter Koenigin tekstissä on muistutus myös 
Mike Pompeon lipsahduksesta, kun hän puhui kansakunnalle 21.3. COVID-19:sta : ”Kyse ei ole kostosta, olemme täällä harjoittelemassa…”, tarkoittaen sotapeliä.

Kiina on tänä päivänä lähes kaiken reaalitalouden ja lännen halpatuonnin toimittaja. Kiinasta tuli supervalta, kun Yhdysvallat ja muu länsi ulkoistivat melkein kaiken halpatyövoiman Kiinaan. Kyseessä ei ole pelkästään korkean teknologian elektroniikkaa, vaan myös lääkkeitä ja terveydenhuollon laitteistoa. Noin 80% lääkkeiden tuotantoon tarkoitetuista raaka-aineista on peräsin Kiinasta. Myös antibioottien osuus on n. 90%.

Huolellisesti suunniteltuja yhteensattumia
Samalla kun maapallon koko väestölle on jo suunniteltu henkilökohtainen ID2020 biopassi   akuuttiin rokotushätään, maailmassa rakennetaan kiihtyvällä nopeudella 5G- ja 6G- verkkoja, jotka ovat myös huippunopeaa sotilasteknologiaa.

Maailman haltuunotto on entistä tehokkaanpaa  ja tuhoisampaa. 5G- verkot ovat terveydelle vaarallisia: ensimmäisenä kuolevat mehiläiset ja muut hyönteiset. 
Eikö hälytyskellojen pitäisi soida ?

Sillä rahalla, joka laitetaan rokotuksiin, voitaisiin kehittä myös parantavia lääkkeitä paljon halvemmalla. Mutta minkäs teet, kun maailmaa hallitsee enää Big Money ja suuryhtiöiden valtakontrolli terroristisin keinoin.


Virologit ja muut terveysalan viranomaiset muistuttavat käsien pesusta!
Joo ! - entäs jos vastassa on globaali bioterrori ja hybridisota ? Selvitäänkö käsidesillä ja vaahdotuksella ?

Suuret Kiitokset  

Peter Koenig
Global Research 2020

Ei kommentteja: