tiistai 24. maaliskuuta 2020

Otatko biopassin ID2020Onko maailmanlaajuinen corona vain peitetarina jollekin eliitin suuremmalle suunnitelmalle ?
Mitä tapahtuu seuraavaksi ?

Coronapandemia on aukaissut maailman rahahanat. EKP ja FED ovat luvanneet ostaa valtioiden velkakirjoja ja luotottaa valtioita taivaan tappiin ilman kattoa.
Vaikea uskoa, että pankkiterroristit olisivat tulleet synnintuntoon ja haluaisivat auttaa tavallisia ihmisiä ja syvään talouslamaan uppoavaa maailman reaalitaloutta ?
- Ei, kyllä Suomenkin lisävelalla ja  takausvastuilla pönkitetään vain suuria pörssiyhtiöitä. Tavalliset kansalaiset ja pienyrittäjät jätetään taas oman onnensa nojaan, niin kuin 90-luvun lamassa, jossa presidentti Koivisto pelasti pankit ja 50 000 yrittäjää teki itsemurhan.

Kaikkien tiedossa on ollut jo pitkään, että maailman finanssitalouden kupla on puhkeamassa. Itse asiassa se on jo puhjennut. Valtavan velkaelvytyspaketin turvin eliitti kerkeää turvata ja lisätä omaisuuttaan. Keltaliivit ja muut häiriköitsijät eristetään karanteeneihin ja mellakat otetaan hallintaan ennen niiden syntymistä.
Inhorealismiako, vai raaka totuus ?

Jos ja kun coronapandemia on pelkkä peitetarina entistä suuremmalle huijaukselle ja ihmisten kontrollille, mistä siinä on kyse ?
Global Researchissa oli tänään 24.3.professori Michel Chossudovskyn paljastava artikkeli maailmanlaajuisesta rokotusuunnitelmasta.

Koronavirusrokotusohjelma julkistettiin Davosissa maailman talousfoorumilla 21–24.1., tuskin 2 viikkoa sen jälkeen, kun Kiinan viranomaiset tunnistivat  viruksen 7. tammikuuta. Rahoittajina mm. World Economic Forumin (WEF) ja Bill ja Melinda Gatesin säätiö.”  
Pitkässä artikkelissa selvitetään, että 2019 n CoV-rokotteen kehittämisestä ilmoitettiin Davosin maailman talousfoorumissa (WEF) viikkoa ennen WHO: n virallista käynnistämistä maailmanlaajuisessa kansanterveysalan hätätilanteessa 30.1. Tuolloin vahvistettuja tapauksia oli Kiinan ulkopuolella vain 150 ja Yhdysvalloissa 6.

Maailmanlaajuisessa rokotehankkeessa on suuri määrä Yhdysvaltojen ulkopuolisia ehdokkaita. Samaan aikaan USA:ssa on panostettu pelko- ja paniikkikamppanjoihin.
Myös EU ja USA  ​​kilpailevat tällä hetkellä rokotemarkkinoista suurten lääkeryhmittymien puolesta. Euroopan komissio lupasi tarjoata 80 miljoonan euroa taloudellista tukea CureVac AG: lle,  sen jälkeen kun ilmoitettiin, että Trump yritti hankkia yksinoikeuden uuteen rokotteeseen.

WEF-Gates-John Hopkins  Event 201 tapahtumassa Baltimoressa jo lokakuun puolessa välissä 2019 käytettiin simulointimallina 2019–nCoV virusta, jossa ennakoitiin 65 miljoonan ihmisen kuolevan pandemiaan.

 Jokainen sota alkaa pelon lietsonnalla. Niin myös tämä meneillään oleva globaali taloussota. Ketkä ovat pelureita, keitä vastaan soditaan ?

Se kuka hallinnoi ja luo rahaa, hallitsee maailmaa. Koko maailman poliittinen järjestelmä on enää nukketeatteria. Ilman omaa rahaa ja keskuspankkia olemme Yhdysvaltoja myöten vapaassa pudotuksessa. Olemme eläneet velaksi jo vuosikymmeniä. Nyt velkarahan kupla on pujennut.
Se, joka luo rokotteita hallitsee rokotettavia. Kenenkään ei tarvitse tietää mitä kaikkea rokotteisiin on impattu. Rokote menee ihon alle. Jo sikainfluessarokotteiden yhteydessä oli rokotteeseen kehitetty täysin uusi nanoadjuvantti. Nanosiru ihon alle on viimeinen piikki ihmisen alistamiseksi näkymättömälle viholliselle, globaalille rahavallalle.

ID2020-agenda 
Meidän pikkuruinen eliitti on suunnitellut jo koko maailman kontrollia ID2020-agendalla.
Tämä ID2020 on sähköinen henkilöllisyysohjelma, joka käyttäisi yleistä rokotusta digitaaliseen tunnistamiseen. Ohjelma antaisi vastasyntyneille kannettavan ja pysyvän biometrisesti linkitetyn digitaalisen identiteetin.
ID2020 perustajakumppaneina loistavat mm. Microsoft, Rockefellersäätiö ja globaali rokotus – ja immunisointiallianssi (GAVI)

- Onko sattumaa, että ID2020 syntyy heti, kun WHO julistaa pandemian ?
- Vai tarvitaanko pandemiaa myös muitten ID2020 tuhoisten ohjelmien toteuttamiseen ?

ID2020 on osa ”Uutta Maailmanjärjestystä”, globaalia poliisivaltiota, joka hallitsee rokottamalla monen miljardin ihmisen henkilötiedot maailmanlaajuisesti.

Myös Maailman terveysjärjestöä WHO:ta hallitsevat maailman suurimmat yksityiset säätiöt, Big Pharma, Big Money.  Kaikki maailman organisaatiot ovat enemmän ja vähemmän korruptoituneita. Kehenkään ei voi enää luottaa !?

Corona pakotti, itse asiassa Coronan suunnitelleet tahot syöksivät maailmantalouden syvään lamaan. Kehitysmaiden tilanne on erityisen tukala. Miljoonilla ihmisillä ei ole edellytyksiä edes pestä käsiään. 
Emme voi luottaa enää edes rokotteisiin, saatikka maailman mahtavimpiin taloudellisiin sidosryhmiin tai muihin instituutioihin. Ollemme jääneet yksin.
Emme voi luottaa enää edes omiin tiedotusvälineisiin, jotka edistävät vain eliitin päämääränä olevia pelottelukamppanjoita. Emme voi luottaa enää edes omiin hallituksiimme, jotka tietämättöminä pahenevan talouslaman jälkeisistä monista kymmenistä-, sadoista-, tuhansista- ja miljoonista lopulliseen kurjuuteen aiheutuvista uhreista, ovat teljenneet meidät karanteenin ilman riittäviä taloudellisia selviytymismahdollisuuksia.

Onko Sars-CoV-2 bioase ?
Sinänsä koko kysymys on jo selvitysten perusteella irrelevantti.
Corona on jo aloittanut globaalin taloussodan, johon eliitti on varautunut jo kauan aikaa sitten.
Suuret kiitokset
Prof Michel Chossudovsky  
globaali tutkimus, 20201 kommentti:

marketta kirjoitti...

Aika kovaa tekstiä. En halua uskoa salaliittoteorioihin. Tämäkin Argentiinassa leviävä on niin niin uskottava https://www.youtube.com/watch?v=KWagNQbayLg