lauantai 25. tammikuuta 2020

Rotan vuosi


Tänään 25.1.2020 alkaa kiinalaisen ajanlaskun Rotan vuosi paniikkitunnelmissa.
Kiinassa koronavirus on eristänyt suuret miljoonakaupungit.
Miksi uusi tuntematon virus pakottaa ylimitoitettuihin hätätoimiin, vaikka samaan aikaan paljon enemmän ihmisiä kuolee sodissa ja muissa luonnonmullistuksissa ?

Säännöllisesti parin vuoden välein ihmiset hysterisoidaan median myötävaikutuksella joukkopsykoosiin vaarallisilla viruksilla. Sikainfluenssapandemian yhteydessä Suomessakin selvisi, että rokote oli paljon vaarallisempi kuin itse tauti. Rokotteen narkolepsiauhrit on jo unohdettu.
Selvää, että rokotebisnes on aina asialla, kun uusi virus ilmaantuu. Big Pharma laskeskelee jo koronaviruksen osalta miljardivoittoja ? Koko maailma on jo varautunut WHOta myöten nopeasti leviävään virukseen.

Miksi uusien tuntemattomien virusten osalta on oltava huolissaan ?
Mikä on totuus viruksen alkuperästä ?
Onko rokotebisneksellä puhtaat jauhot pussissa ?
Johdatellaanko maailmalaajuisilla pandemioilla pelkästään Big Pharman voiton maksimointia ?
Voiko kukaan enää luottaa THL.ään (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) tai Maailman terveysjärjestöön (WHO) ?
Rokotebisnes on miljardibisnestä ja viranomaiskorruptio sen mukaista.
Kuka valvoo rokotebisneksen eettisiä periaatteita, kun bioaseet ovat jo arkipäivää ja rokotteilla kyetään aiheuttamaan myös sterilisaatioita ja immuunikatoa ?

Kuten muistetaan, Alaskan ikiroudasta kaivettiin 1918 Espanjantaudin uhri, taudin, joka mahdollisesti tappoi 100 miljoonaa ihmistä. Oliko Espanjantaudin virus tutkijoille kultakaivos jos viruksen avulla  rekonstruoidaan uusia viruksia? Onko Kiinan uuden koronaviruksen tappovoima samaa tasoa kuin Espanjantaudilla, on vielä kysymysmerkki.

Onko Big Pharman rokotebisneksellä puhtaat jauhot pussissa ?
Tutkin sikainfluenssarokotusten aikana lääkeyhtiö Baxterin sivuja ja viruskantoja. Ja viruskantoja riitti joka lähtöön. Selvää, että suuryhtiöiden tutkimukset ja kehittelytyö on salaista. Tavallisella kansalaisella, saati terveysviranomaisilla ei ole mitään käsitystä Big Pharman taustavaikuttajista, saatikka hämäräpuuhien motiiveista.

Jo 1972 WHO tiedotti, että pitäisi selvittää voivatko virukset aiheuttaa valikoivia vaikutuksia vastustuskyvyn toimintaan. Samalla olisi selvittävä, että voitaisiinko vastustuskyvyn reaktioita virukselle heikentää. Ts. WHO kehotti jo puoli vuosisataa sitten kehittelemään AIDS:in kaltaisen viruksen. Myös tämä uusi koronavirus on SARS.in kaltainen.
Selvää, että virusten manipulaatioilla voidaan kehittää entistä pahempia epidemioita.
Totuus AIDS.ista on pimitetty suurelta yleisöltä. Syntyikö AIDS yhdistämällä kaksi tappavaa retrovirusta kasvattamalla niitä ihmisen kudosviljelmissä; - kyseessä oli lehmissä esiintyvä leukemiavirus ja lampaissa esiintyvä visnavirus ?

Varsinkin rokotusten osalta pitäisi olla julkiset,  selkeät kansainväliset valvontakoneistot oikeustoimikeinoineen, joilla selvitetään, ettei bisnestä käytetä  joukkopsykoosin luomiseen tai pahimmassa tapauksessa joukkotuhontaan ?


Ei mitään uutta auringon alla ?
Maanantaina 27.1. on Auschwitzin keskitysleirin vapautuspäivä. Puna-armeijalla oli vastassaan 7.500 henkitoreista vankia. Auschwitzissa oli eliminoitu 1,1 miljoonaa juutalaista. I ja II maailmansodissa kuoli miljoonia ihmisiä. Sodassa ei ole voittajia.

Raskaitten menetysten jälkeen ryhdistäydyttiin ja luotiin YK:n ihmisoikeuksien julistus. Ihmisoikeuksien piti taata rauha, mutta miten kävi ? 
Julistuksen mukaan kaikki ihmiset syntyvät vapaina ja  tasa-arvoisina.  Julistus jäi paperitiikeriksi, koska maailma blokkiutui I ja II maailmansotien jälkeen vahvemman oikeudeksi. Voittajien sotarikokset on vaiettu. Antaako se liittoutumalle oikeutuksen käydä vuosikymmeniä kestävää  jatkuvaa terrorismin vastaista sotaa kaikkialla maailmassa ?
Kun oikeus, eikä rikostuomioistuin toimi, aseet puhuvat.  Sodat jatkuvat entistä raaempina ja läntinen natoliittouma on tiivistänyt rivit. Myös Suomi Naton isäntämaasopimuksella on sodan osapuoli.

                                                                ?

Tämän jutun postauksen jälkeen Mikko kommentoi kirjoitukseni Auschwitzin 75-vuotis muistopäivää linkillä, jossa revisionismi edustaa uudempaa ja tutkittua näkemystä holokaustista. Revisionistisen näkemyksen mukaan osa nykyisestä historiankirjoituksesta on vääristeltyä: - Enpä usko, että feikkiuutisilla saavutettaisiin kovinkaan merkittäviä tuloksia. Ensin pitäisi saavuttaa totuuden tila ymmärtämällä miten (sota)propaganda toimii:  https://holohoax101.org/

Kiitos Mikolle !

Selväähän se, että voittajat kirjoittavat historian.  Kuten odottaa saattaa, ”ihmisoikeudet Hitlerin jälkeen” - sotarikokset on kokonaan vaiettu ja vielä voiton  jälkeen Saksaa pommitettiin ja raiskattiin maan tasalle liittoutuneiden toimesta. 
Myös Yhdysvallat liittolaisineen teki tuhansia sotarikoksia Hitleriä ja viattomia siviilejä vastaan:  https://archive.org/details/Hellstorm.FIN 


Pari vuotta sitten YK:n  sotarikoskomission kymmeniä vuosia sinetöidyt tiedostot näkivät vihdoin päivänvalon /
1940 – luvun lopulta lähtien YK:n sotarikoskomission asiakirjat pidettiin salassa.
Nyt nämä kymmenistä tuhansista sivuista koostuvat asiakirjat on avattu.


Miksi muistella natsien tai liittoutuneiden sotarikoksia, kun niistä ei ole opittu mitään ?
Tälläkin hetkellä natsien keskitysleirien kaltaisissa pakolaisleireissä kymmenet tuhannet sotapakolaiset viruvat odottamassa oikeutta. 
Sotien runtelemissa Välimeren maissa miljoonat ihmiset odottavat rauhantekijöitä. Kolmas maailmansota on jo meneillään ja sodan osapuolien rivit ojennuksessa. Soraääniä ei kuulu. Ilman moraalia ja  omatuntoa ihmiskunta on kuilun partaalla.

Ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa kuoli miljoonia ihmisiä.
Sen jälkeen ydinasevaltioita on syntynyt yksi toisensa perään.
On vain ajan kysymys, kun edessämme on koko sivilisaation apokalyptinen loppu, jos edes nykyisiä sotarikoksiamme ei edes haluta nähdä tai tunnistaa ?











Ei kommentteja: