keskiviikko 22. elokuuta 2018

Planeetan globaalilaki - Superrauha



Länsimaisen filosofian historian vaikutusvaltaisimpia  teoksia on kreikkalaisen Platonin ( 427 – 347 eaa.Valtio.  
Se käsittelee mm. poliittista filosofiaa, etiikkaa ja ideaoppia.  
Platon loi eri valtioluokitusten käsitteet ja uneksi oikeudenmukaisesta valtiosta, jota hallitsisivat askeettisesti elävät filosofit korruption ja sotatoimien eliminoimiseksi.
Platon ei luottanut demokratiaan, poliittiseen sekatavarakauppaan, joka nopeasti vajoaisi tyranniaan.

Platonin teoriat on luotu reilut 2000 v. sitten, silmänräpäys ihmiskunnan historiaa.
Nykyihminen on Platonin jälkeen käynyt kuussa ja surffailee luotaimineen avaruusmatkoja. Internetin aikakautena valon nopeus ja valokaapelit  ovat tehneet kotiplaneetan tutuksi ja kokonaisuuksien ymmärtäminen on helpottunut, mutta valtioiden, unionien  ja maanosien hallintomallit ovat edelleen kivikautisia, eivätkä enää pysty vastaamaan ajan haasteisiin.

Sotia ei ole pystytty hävittämään. 
Päinvastoin on luotu entistä tuhoisimmat aseet, joita hallinnoi vain muutama napinpainaja.
Ihmiskunnan kehitys näennäisestä hyvinvoinnista huolimatta on johtanut äärimmäiseen väkivaltaan, globaalikapitalismin orjuuteen, joka koskettaa koko "kehittynyttä" sivilisaatiota. Jäljellä on enää muutamia luonnon ehdoilla eläviä alkuperäiskansoja.

Elämän säilyttäminen kotiplaneetalla on suurin haaste.
Filosofeja, objektiiviseen totuuteen pyrkiviä ajattelijoita tarvitaan enemmän kuin koskaan valtavien haasteiden ratkaisemisessa.
Kotiplaneetta on kokemassa perinpohjaista muutosta.
Sama muutos on tapahtumassa myös ihmiskunnan tietoisuudessa.
Nykyihminen aavistelee vasta hämärästi tietoisen, elämää ylläpitävän kotiplaneetan omaa evoluutiota, koska hän pitää egoaan elämän keskuksena, mikä on pelkkä illuusio.

Ekosysteemien romahtaessa paikallisen ihmis- ja yhteiskuntakeskeisen ajattelun on noustava planeetaarisen tietoisuuden tasolle.
Vanhalla ajattelulla ja entisillä hallintomalleilla ei enää selvitä globaalikapitalismin tuhoista, jotka ovat johtamassa entistä nopeampiin ekosysteemien romahtamiseen.
Sodista ja varustelusta pitäisi luopua mahdollismman nopeasti, sillä ilmastomuutos ei odota.
Meillä on muutamia vuosikymmeniä aikaa tehdä täyskäännös elämän pelastamiseksi.
Onneksi olemme siihen jo valmiit.

Mitä pahempi ympäristötuho, sitä nopeammin luonto itse parantaa itsensä.
Ilmastomuutos, ääri-ilmiöt, maaperän happamoituminen, ydinsaasteet, merenpintojen kohoaminen ovat tosiasioita, joilta ei voi enää ummistaa silmiä.
Näyttää siltä, että luonto itse on ryhtynyt valtavaan puhdistukseen ihmisen jälkien siivoamiseksi.  Miten ihmisen käy ?
Maa ei tarvitse ihmistä, mutta ihminen tarvitsee maata.

Selvää, että edessä on valtava maapallon kokoinen tietoisuusharppaus.
Globaalit ongelmat ratkaistaan globaalisti, mutta ei nykyisillä globaalikapitalismin opeilla, jotka johtavat täydelliseen umpikujaan.
Mistä löytyy uudet ajattelijat, jotka kyseenalaistavat nykyisen elämäntavan perusteitaan myöten ?

Elämän suurin ilo on inspiroivat ystävät !
pohtiessaan oman ajattelunsa kehittymistä on jo ymmärtänyt globaalilain välttämättömyyden.
Globaalilaki määrittäisi rajat, joiden mukaan kansakunnat voivat kuormittaa maapalloa.
Rajat pitäisi asettaa myös ihmisten määrälle, kulutukselle, saastutukselle, kaupalle, asevarustelulle jne.

Globaalilaki 
” Globaalit ongelmat ratkeavat vain globaaleilla ratkaisuilla. 
Ihmiskunnan nykyisiä ongelmia ei voida ratkaista missään heimossa, kansassa, valtiossa, unionissa tai maanosassa yksinään. Ainoa ratkaisu ihmiskunnan väistämättömälle maailmanlopun kaltaiselle tulevaisuudelle on globaalivaltio - maailmanhallitus. Globaaleilla lailla ratkaistaan globaalit ongelmat mutta vain ja ainoastaan ne. Jokainen kansa ja heimo voi jatkaa elämäänsä omalla tavallaan, omien lakien ja sääntöjensä mukaan monikulttuurisella planeetalla.

Jokainen maapallon ihminen on oman etnisen ryhmänsä lisäksi myös planeetan kansalainen. Planeettamme on sairas ja se tarvitsee jokaisen kansalaisen, myös sinun, apua. 
Jokaisen ihmisen velvollisuus on puolustaa kotiplaneettaa eli säilyttää planeetta elinkelpoisena. Jokaisella jälkiteollisessa aikakaudessa elävällä ihmisellä on mahdollisuus olla vähemmän tehokas, minimoida kulutusta, harrastaa primitiivisemmin ja valita tuotteita joiden ekologinen jalanjälki on pieni.”

Päämäärä maapallon pelastamiseksi on Superrauha /
http://jonitoyryla.eu/nationalistinen-manifesti.html#undefined :

” Myöhemmin tulevaisuudessa, kun planeettavaltio on muodostettu ja modernit ihmisen surmaamiseen suunnitellut työvälineet ovat ainoastaan planeettavaltion oikeutta valvovien ihmisten käytössä, huomataan, että aseiden kehittäminen, mutta myös olemassa olo on turhaa. 
Ei ole olemassa vihollista. 
Massatuhoaseet voidaan hävittää, koska kansallisvaltioiden käytössä on vain primitiivisiä aseita. Ihmiskunnassa ei ole enää välitöntä ydinsodan tai maailmansodan uhkaa. 
Mahdolliset suuret konfliktit ratkaisee suvereeni voimankäyttö valtion taholta teknologisesti ylivertaisten työvälineiden ja koulutettujen ihmisten avulla.

Kun tämän lisäksi ihmislajin määrä on dramaattisesti, vuosisatojen aikana, laskenut ja sen määrän muutokset ovat hallittuja ja kestävää kehitystä noudattavia, on maailmassa valtava määrä villiä luontoa. 
Meressä on kalaa, metsissä ja tasangoilla on suuria määriä riistaa ja petoja. 
Kaikkien planeetan kansalaisten eli etnisten ryhmien elintilat voidaan määrittää ja nämä alueet ovat valtion suojeluksessa ja ihmiset voivat elää rauhassa. 

Ihmiset voivat tavata toisiaan, tutustua erilaisiin ihmisiin ja halutessaan muodostaa perheitä eri kulttuurien ja ihmisten kesken. Tämä on kestävää kehitystä, kansojen sekoittumista monikulttuurisessa maailmassa. Kehitystä, jota ei ohjaa ylikansoitus tai halpatyövoima.

Valtion takaaman rauhan ja erämaiden lisäksi ihmisellä on vapaus liikkua missä tahansa maailmassa. Erämaassa vallitsee primitiiviset lait, valtion oikeusjärjestelmä ei valvo tai puutu minkään elämänmuodon elämään missään muussa tapauksessa kuin siinä, että ihminen on siirtänyt tai luonut erämaahan jotain sellaista teknologiaa, jota ei ole sallittu. 

Ihmiset voivat käydä sotaa primitiivisillä aseilla. He voivat elää rauhassa, käydä kauppaa ja elää luonnon ehdoilla. He voivat seikkailla kaikkialla maailmassa ja kamppailla luonnonvoimia, luontoa ja toisiaan vastaan sekä rakastaa toisiaan kaikkialla. Toteuttaa elämää sellaisenaan kuin elämä on.

Totaalinen rauha, eli rauha ilman sotaa, on superrauhan irvikuva, jossa fyysinen väkivalta ja voimankäyttö on kielletty. Rauha, jossa ei ole sotaa, on kestämätön, koska se on elämän vastainen. Ihmiset kärsivät monin tavoin, naiset etsivät sotureita, mutta eivät löydä, miehet etsivät itseään, mutta kohtaavat keinotekoisia esteitä. 
Superrauhassa ihmiskunnan lähes menetetyt soturifilosofiat ja ritariaatteet heräävät uudestaan eloon. 
Valvotussa rauhassa elävät ihmiset veltostuvat ja kurjistuvat, mutta erämaasta hengissä selvinneet ylpeät ja henkisesti kasvaneet ihmiset, palatessaan valvotun rauhan ihmisten pariin, tuovat mukanaan arvoja, kokemuksia ja näkemyksiä elämästä ja todellisuudesta, ja tämän tiedon ja voiman läsnäolo parantaa henkisesti sairastuneita valvotun rauhan kansalaisia. 
Superrauhassa suvaitsevaisuus ja tasa-arvo ovat elävien esimerkkien avulla tasapainossa, vain harvat fyysisesti heikommat uskaltavat lähteä todistamaan uskomustaan, että selviytyvät erämaassa yhtä hyvin kuin fyysisesti vahvemmat. Elämää kunniotoitetaan. Rauhassa elävät ihmiset eli planeettavaltion kansalaiset suojelevat itseään. 
Tämä on superrauha, ihmiskunnan kestävä elämäntapa.

Superrauha perustuu ikivanhaan taolaiseen ajatukseen voimista Jin ja Jan. 
Kaikessa hyvässä on vähän pahaa ja kaikessa pahassa on vähän hyvää. 
Tämä luo planeetalle tasapainoisen, kestävän sekä onnellisen elämäntavan perustan."
Joni Töyrylä (info@jonitoyryla.eu)  


Kiitos Joni !
Maaäidin perinpohjainen muutos hävittää nykyihmisen pienen egon vallanhimon, materiaaliset ja kuvitellut illuusiot ihmisen ylivallasta muun luomakunnan kustannuksella.

Jäljelle jää rakkaus ja vastavuoroisuuden laki:
- edessä on vapaaehtoisen niukkuuden evankeliumi; vapautuminen rahan ja vallan orjuudesta, koska elämä itsessään on jakamista ja täydellisen onnellista; -  tasapainon saavuttamista itsessä ja suhteessa koko muuhun luomakuntaan.









1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen tuo Jonin manifesti! Tällaistakin tietoa sieltä löytyi:

"On myös hyvä ymmärtää, että on olemassa miehiä, jotka pystyvät rakastelemaan naisen kanssa pelkästään mielen voimalla. Tämä ei ole mahdollista, mikäli nainen käyttää hyvää pääsuojaa, esimerkiksi arabialaista burkaa. Ymmärtääkseni taidon osaajia on enemmän arabialaisessa maailmassa kuin muualla. Vaginaard menee mielellään etnisiin ravintoloihin kerjäämään mieliseksiä."