maanantai 23. maaliskuuta 2015

124 - Eduskuntavaalitervehdys
                                                        Kuva: Hannu Ahonen


Suomen kevättaivaalla amerikkalaiset hävittäjät opettelevat nyt taistelemaan Suomen ilmavoimien kanssa yhteistä vihollista vastaan.
4.9.2014 solmittu isäntämaasopimus Naton kanssa on maanpetos. Tämän antautumissopimuksen jälkeen Suomen maa-, vesi-, ja ilmatilaa voidaan käyttää myös ydinaseiden tuki- tai käyttöalueena.
On oletettavissa, että seuraava hallitus tulee liittämään Suomen Natoon ilman kansanäänestystä !
Perusteluksi riittää, että Natolla on jo 4.9.2014 isäntämaasopimuksen
tuki ja täysi oikeus käyttää Suomen aluetta, ilman peruskirjan 5. artiklan velvoitteita edes puolustaa hyökkäyksen kohteeksi joutunutta kumppaniaan.
Ilman Perustuslakituomioistuinta ja oikeusvaltion periaatteita Suomen laiton eu-valtaeliitti leikkii nyt Suomen kansan kohtalolla venäläistä rulettia amerikkalaisilla sotaleluilla.

19.4 .2015 eduskuntavaaleissa olen puolustamassa Itsenäisyyspuolueen ehdokkaana Suomen laillista Perustuslakia, valtiollisen itsemääräämisoikeuden palauttamista ja Suomen puolueettomuutta suurvaltojen eturistiriitojen ulkopuolella.
Laillisen yhteiskuntajärjestyksen palauttamiseksi tarvitaan nyt koko kansan tuki ja riippumaton Perustuslakituomioistuin.


Jyväskylässä 24.3.2015
Sinikka Tyynelä
      124

ps. 
vaalikirjoitus Keskisuomalaisessa:

Suomi luovutettu jo Naton tukikohdaksi ilman turvatakuita 

http://www.ksml.fi/erikoissivut/eduskuntavaalit/mielipidekirjoitukset/suomi-luovutettu-jo-naton-tukikohdaksi-ilman-turvatakuita/2026275

 17.4.2015 07:55
Puolustusministeri Carl Haglund totesi taannoin (ISTV 30.3) , ”että mahdollisessa Naton ja Venäjän välisessä konfliktissa on vaikea nähdä, että Venäjä kunnioittaisi Suomen sotilaallista liittoutumattomuutta niin paljon, että ei tulisi Suomen alueelle...”.
Eikö Suomen puolustusministeri muka muista jo 4.9.2014 Walesissa Naton kanssa sovitun isäntämaapöytäkirjan sisältöä?
Sopimukseen sisältyy Suomen valtion maa-, vesi- ja ilma-alueen varaukseton ja sitova luovutus Naton jäsenvaltioiden käyttöön mitä tahansa sotilaallista operaatiota varten.
Isäntämaasopimuksessa Suomi sitoutui tukemaan täysin voimin (Naton jäsenmaiden lähettämiä) joukkoja Nato-johtoisissa sotilastoimissa, mukaan lukien hyökkäysjoukkojen siirrot ja järjestelyt, jotka tarvitaan tavoitteiden saavuttamiseen missä tahansa taistelussa ja sotaretkellä. Sopimus ei sulje pois edes Suomen maa-, vesi- tai ilmatilan käyttämistä ydinaseiden tai ydinaseistuksen tuki- tai käyttöalueena.
Isäntämaasopimuksen hämäävällä ja vähättelevällä uutisoinnilla hallitus vältti kansan enemmistön tahdon vastaisen asian eduskunta-käsittelyn vaalien alla.
Yksikään valtapuolueiden eduskuntavaaliehdokas ei kampanjassaan ole edes puuttunut hämäykseen, jolla maamme aikaisemmin noudattama sotilaallisen liittoutumattomuuden periaate on jo kokonaan hylätty ja maa luovutettu Venäjän eteen työnnetyksi Naton tukikohdaksi ilman minkäänlaisia Naton turvatakuita.  Naton kanssa solmittu isäntämaasopimus on täydellinen antautumissopimus ja kaikkien muitten EU - laittomuuksien järisyttävin pohjanoteeraus.
 19.4 .2015 eduskuntavaaleissa olen puolustamassa Itsenäisyyspuolueen ehdokkaana Suomen laillista perustuslakia, valtiollisen itsemääräämisoikeuden palauttamista ja Suomen puolueettomuutta suurvaltojen eturistiriitojen ulkopuolella.
Laillisen yhteiskuntajärjestyksen palauttamiseksi tarvitaan nyt koko kansan tuki ja riippumaton perustuslakituomioistuin.

Sinikka Tyynelä
kansanedustajaehdokas (ipu)
Jyväskylä


Ei kommentteja: