maanantai 23. maaliskuuta 2015

Naton kanssa solmittu isäntämaasopimus on maanpetos


  
kuva: Hannu Ahonen
Suomen ex-ulkoministeri: Naton isäntämaasopimus on historian häpeätahra 

Professori Keijo Korhonen:
Kysymys on Suomen alueen varauksettomasta luovuttamisesta .
Syyskuun 4. päivän 2014 sopimus on nyky-Suomen historian suuria häpeätahroja ja pitkä naula lisää Suomen itsenäisyyden ruumisarkkuun
Naton sotilaallisen toiminnan piiri on sopimuksen mukaan rajaton.
Sopimus ei sulje pois edes Suomen maa-, vesi- tai ilmatilan käyttämistä ydinaseiden tai ydinaseistuksen tuki- tai käyttöalueena. 

Nato on ennen muuta Yhdysvaltojen johtoaseman symboli Euroopassa. 
Jos tulevien eduskuntavaalien tulokset tulkitaan luottamuslauseeksi Stubbin hallitukselle, on hallituksen seuraava siirto arvattavissa. Hallitus tulee, ilman kansanäänestystä, liittämään Suomen jäsenenä Natoon, joka sitä avosylin odottaa. 
Perusteluksi riittää, että Natolla jo on ns. rauhankumppanuuden ja varsinkin syyskuun 2014 sopimuksen mukaan täysi oikeus käyttää Suomen aluetta, mutta ilman peruskirjan 5. artiklan velvoitetta, jonka mukaan Naton jäsen puolustaa jokaista toista hyökkäyksen kohteeksi joutunutta jäsentä. Suomi siis saisi Naton täysjäsenyydellä turvallisuustakeet, joiden hinnan se on jo ennakkoon maksanut, tulee hallitus todistamaan

Suomi on nyt eteentyönnetty tukikohta.

Naton laajeneminen Venäjän länsirajalle pakottaa Venäjän vastatoimiin.
Nyky-Suomen johto ei kuuntele vanhoja viisaita. Se on unohtanut kaiken Suomen historiasta eikä ole oppinut siitä mitään. 
Entäs sitten, kun yleissopimusta ryhdytään konkretisoimaan operaatiosuunnitelmilla eli "missä, mitä, paljonko" sotilaita ja sotilaslaitoksia Suomen alueella Naton toimeenpanosuunnitelmat edellyttävät ?
ps.


Mitä miettii Itsenäisyyspuolueen tyttö nro 124 ?
Euroopassa riittää Nato - tukikohtia   http://www.ksml.fi/yhteiso/keskustelu//posts/list/77124.htm


1 kommentti:

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

EX- ulkoministeri Keijo Korhonen on kirjoittanut avoimen kirjeen Suomen Puolustusvoimien komentajalle.

Herra Kenraali Jarmo Lindberg :
" Olette Suomen hallituksen puolesta hyväksynyt ja allekirjoittanut sopimuksen Naton Euroopan sotilasjohdon kanssa päivämäärällä 4.9.2014.
Oletetaan, että olette vastuussa oleva komentaja Venäjän puolustusvoimien pääesikunnassa Moskovassa tai Leningradin –Pietarin sotilaspiirissä. Mihin ennakkotoimiin ryhtyisitte Naton ja Suomen sopimuksen Venäjän ydinalueille aiheuttaman välittömän uhkan takia ?
Ammattisotilaana tiedätte hyvin, että ko. venäläinen kenraali:

1. Hankkisi vastaukset kysymyksiin ” missä, mitä, paljonko”?
Nato-sopimuksen toimeenpanoa ei pystytä pitämään salassa. Moskova saa tiedot operaatiosuunnitelmista luultavasti ennen kuin Helsinki.

2. Valmistautuisi ryhtymään ennaltaehkäiseviin vastatoimiin, jotka olisivat käytettävissä heti tilanteen niin vaatiessa.

3. Toteaisi, että vihollisalueiden haltuun ottamista toisen maailman sodan tapaan ei tarvita.
Suomesta suuntautuvan Nato-uhkan torjumiseksi ei tarvita maavoimien invaasioita, ei maahanlaskujoukkoja, erikoisjoukkoja tai edes perinteistä lentoasetta.
Vaarallisten kohteiden tuhoaminen Suomen alueella tapahtuu ohjuksilla, käyttäen kuhunkin kohteeseen soveltuvia taistelukärkiä.

4. Maalittaisi ohjusiskujen kohteet Suomessa :
lentokentät, satamat, rautateiden solmukohdat, joukkojen keskitysalueet, johtoportaiden sijoituspaikat, ammus- ja polttoainevarastot, tutka-asemat ja tiedonvälistysverkostojen avainalueet.

5. Huolehtisi siitä, että riittävä määrä tehtävään soveltuvia ohjuksia taistelukärkineen sijoitetaan ensi tilassa riittävän lähelle Suomea: Pietarin lähialueille, Karjalankannakselle, Laatokan Karjalaan, Murmanskin/Kuolan alueelle jne, Naton tukiverkostosuunnitelmien edellyttämällä tavalla.

Venäläiset tietävät hyvin, että osa heidän ohjuksistaan ei toimi ja että osa ei osu maaleihin.
Mutta perinteisen venäläisen filosofian mukaan aseiden määrä korvaa niiden laadun ja tarkkuuden.
Ensimmäinen ohjusisku tehdään kyllästämis- eli saturointiperiaatteella. Vastapuoli ei pysty sitä torjumaan. Isku aiheuttaa tietenkin ”oheistappioita” eli tappaa kymmeniä tuhansia suomalaisia siviilejä. Mutta sehän ei kiinnosta enempää Naton johtoa kuin Venäjän hallitusta. Oma turvallisuus ensin.
Ennakolta ehkäisevä isku Suomessa olevia kohteita vastaan voi tapahtua ennen varsinaista sotaa, kriisin kärjistyessä lähelle sodan uhkaa. Se voi toimia ennakkovaroituksena.
Suomessa olevien Naton käyttämien infrastruktuurien tuhoaminen ei tarvitse johtaa ydinsotaan enempää kuin Itä- ja Kaakkois-Ukrainaan sijoitettujen Kiovan sotilaskohteiden tuhoaminen Venäjältä käsin tai Venäjän tuella johti kesällä 2014 USA:n Saksan, Ranskan tai Britannian väliintuloon.

Herra Kenraali : Mitä tässä tilanteessa tekisitte Suomen alueen puolustamiseksi ?"

Koko Keijo Korhosen 6.3. päivätty kirje on julkaistu Kanava-lehdessä.