maanantai 24. heinäkuuta 2023

Zelenskyn karhunloukkuprojekti

Volodymyr Zelensky on juutalainen. Hän tukee Natsi Azov -pataljoonaa, kahta natsipuoluetta, jotka ovat syyllistyneet lukemattomiin julmuuksiin Ukrainan juutalaisyhteisöä kohtaan. Mikä on tämä mies, joka nyt kylmäverisesti tapattaa kansaansa lännen tuella? Onko hän pelkkä marionetti, joka suorittaa erittäin salaista  länsimaisten tiedustelupalveluiden hänelle osoittamaa tehtävää Venäjän houkuttelemiseksi Naton ”karhunloukkuprojektiin”?

Vuodesta 2019 lähtien, kun Zelensky valittiin presidentiksi kyseenalaisin menetelmin, hän on lietsonut kriisiä Venäjän kanssa. Hän ei ainoastaan ​​torjunut Venäjän ehdotusta halveksivasti, vaan antoi myös Ukrainan turvallisuusjoukkojen järjestää yhteisiä sotaharjoituksia ja laivastoharjoituksia NATO-joukkojen rinnalla Mustallamerellä aivan Venäjän nenän alla. Hänen holtiton piittaamattomuutensa ukrainalaisten joukkojen kärsimyksiä kohtaan ja itsetuhoinen provosointi aseelliseen yhteenottoon Venäjän kanssa paljastaa miehen strategisesti tärkeäksi pelinappulaksi suuressa suunnitelmassa.

Juutalaisesta taustastaan ​​huolimatta Zelensky ei ole epäröinyt tehdä yhteistyötä Ukrainan surullisen kuuluisan Azov-pataljoonan kanssa,  joka on virallisesti osa Ukrainan kansalliskaartia ja joka on laajalti tunnustettu uusnatsien vapaaehtoiseksi puolisotilaalliseksi joukoksi, joka liittyy ulkomaisiin valkoisten ylivaltaa ajaviin järjestöihin. Oligarkit ovat huolehtineet joukkojen rahoituksesta ja Zelenskyn valtaannoususta.

”Muslimit näyttävät olevan Azovin pataljoonan pääasia. Islamofobia, jota esiintyy paitsi Azovissa, myös Ukrainan kansalliskaartissa, tuli vahvasti esiin sosiaalisessa mediassa, kun kansalliskaartin virallinen sivusto ylisti Azovin pataljoonaa, kun he kastoivat luotejaan sianrasvaan. Video oli suunnattu Tšetšenian muslimisotilaille, jotka taistelevat Venäjän puolella ja joita kansalliskaarti kuvaili Twitterissä örkeiksi."

Vaikka kesäkuussa 2015 sekä Kanada että Yhdysvallat ilmoittivat, etteivät ne tue tai kouluta Azovin rykmenttiä vedoten sen uusnatsiyhteyksiin, Yhdysvallat kuitenkin poisti kiellon seuraavana vuonna Pentagonin painostuksesta. Lokakuussa 2019 40 Yhdysvaltain kongressin jäsentä edustaja Max Rosen johdolla allekirjoittivat epäonnistuneen kirjeen, jossa vaadittiin Yhdysvaltain ulkoministeriötä nimeämään Azovin "ulkomaiseksi terroristijärjestöksi.

”Ukrainan parlamentti hyväksyi vuonna 2015 lain, jolla kahdesta toisen maailmansodan puolisotilaallisesta joukosta – Ukrainan nationalistien järjestö (OUN) ja Ukrainan kapinallisten armeija (UPA) – tehtiin Ukrainan sankareita, ja heidän sankaruutensa kieltämisestä rikos. OUN oli tehnyt yhteistyötä natsien kanssa ja osallistunut holokaustiin, kun taas UPA teurasti tuhansia juutalaisia ​​ja 70 000-100 000 puolalaista omasta tahdostaan.

Zelenskystä on tehty Messias, jonka sankaruutta valtamedia hyödyntää päivittäisessä sotapropagandassa natsikytkökset sivuuttaen. Mitä mieltä on EU?

EU on ottamassa natsikytköksillä varustetun, verta vuotavan Ukrainan uhrilampaan aikanaan ilomielin vastaan, samalla kun verisen sotasaaliin jako on alkanut.

Länsi tukee Ukrainan tuhoamista

Lännen tuki Ukrainalle on moraalinen emävalhe. Meneillään on kansanmurha, läntisten Natokumppaneitten Ukrainan kansan joukkotuhonta.

Länsi ja Nato ei ole koskaan halunnut rauhaa Ukrainaan. Sen sijaan länsimaat pyrkivät ”taistelemaan viimeiseen ukrainalaiseen” vuodattaakseen venäläisten verta. Yhdysvaltojen sotaisan verenhimon  ja hegemonian laajeneminen myös Eurooppaan on kuin huume, joka demonisoi sotapropagandan iskulauseen ”demokratian puolustamiseksi”, vaikka meneillään on massiivinen kansallisvaltioiden ja demokratioiden tuhoamis-operaatio ylikansallisen kapitalistisen ryöstötalouden varmistamiseksi kaikkialla maailmassa. Näin raaka ja julma maailmanvalloitus tarvitsee tuekseen maailman mahtavimmat sotavoimat.

Nato ja lännen hegemonia laajenee Ukrainassa natsien verilöylyn jälkilämmöissä, jossa kansakunta uhrataan taloudelliseen orjuuteen ja Yhdysvaltojen siirtomaaksi Euroopan tekopyhällä myötävaikutuksella. Sama tapahtui aikaisemmin muulle Euroopalle. 

Kuten muistetaan, myös Suomen laittoman liittymispäätöksen jälkeen suomalaisten yhteinen kansallisvarallisuus yksityistettiin ja yhtiöitettiin, siirrettiin pörssiin ja sieltä yksityisiin taskuihin tai veroparatiiseihin. Vallankaappausta seurasi meilläkin ikuinen velkavankeus ja itsenäisyyden lopullinen menetys. Globaalikapitalismi ei ole hyväntekeväisyyttä ja solidaarisuutta, se on voittoa tavoitteleva agenda, jolla kansallisvaltioista ja niiden kansantaloukista otetaan niskalenkki ja imetään kuiviin. Nyt se tapahtuu Ukrainassa. Jos ja kun sota joskus päättyy, Ukrainan jäännökset ryöstetään, kuten professori Chossudovsky toteaa kirjassaan The NeoCons' Proxy War “Against Ukraine.

Ukrainan yksityistäminen

Globaalikapitalismilla ei ole kunniaa, eikä isänmaata. Se toimii ”hajota ja hallitse”- periaatteella. Sodan tuhot vaativat jälleenrakennuksen. Kun suvereeni kansallisvaltio on ensin tuhottu sosiaalisesti ja taloudellisesti, velkavankeuden uhrit jäävät alisteiseen kuristusotteeseen vailla vapautta ja itsemääräämisoikeutta Yhdysvaltojen ja Naton imperialistisen sotilasliiton vasalleiksi päättymättömien sotien maksumiehiksi.

Ukrainaan toimitettavat aseet eivät ole ilmaisia

Ukrainaan viedyt aseet eivät ainoastaan ​​pidennä sodan kestoa, jota Ukraina ei voi voittaa, vaan ne  ​​lisäävät ukrainalaisten joukkoteurastuksia, sekä lisäävät myös Ukrainan verovelkaa.

Scott Ritter videossaan A Scott Ritter Investigation: Agent Zelensky – Part 2  selittää, että Washingtonilla on Ukrainan kanssa laina-/vuokra-ohjelma, joka allekirjoitettiin toukokuussa 2022 ja joka edistää eräänlaista velkaorjuutta tulevina vuosina. Lisäksi vastoin Ukrainan perustuslakia, moratoriot poistettiin IMF-lainojen ehtoina, samalla kun Cargillin ja Monsanton kaltaiset yritykset yksityistävät maita. Ukrainan rikkaan viljelymaan yksityistäminen ei heikennä ainoastaan ​​Ukrainan elintarvikeomavaraisuutta, vaan se heikentää myös Euroopan unionin elintarviketurvaa.

Jälleenrakennussopimukset hyödyttävät globaaleja yrityksiä, koska ne keräävät voitot ja hyötyvät suurelta osin länsimaisten sotaa lietsovien poliittisten päättäjien aiheuttamista tuhoista. BlackRock tekee valtavia voittoja Ukrainan kurjuudesta.

Läntiseltä, moraaliseen umpikujaan ajautuneelta poliittiselta järjestelmältä on turha odottaa älyllistä rehellisyyttä sodan lopettamiseksi.

Jos haluamme tukea Ukrainaa rehellisesti, lännen pitäisi pohjimmiltaan tukea Venäjän ehtoja avoimin mielin: ei Natojäsenyyttä, denatsifikaatiota, demilitarisointia.

On aika heitellä kiviä ja kerätä kiviä: - läntiset asetoimitukset ja yksityistämissuunnitelmat orjuuttavat ja tuhoavat lopullisesti sen, mitä Ukrainan haaskasta jää jäljelle. 

Suomi on jo oppirahansa maksanut: itsenäisyys meni, kansa velkavankeudessa ja puolustusbudjetti Naton sotilasmenoihin kasvaa vuosi vuodelta. Presidentti Niinistön ja Marinin hallituksen Naton karhunloukkuprojekti on jo hyvässä vauhdissa.

 

viiteartikkeleita:

https://www.globalresearch.ca/misinformed-westerners-demise-ukraine/5826590

https://www.globalresearch.ca/who-is-volodymyr-zelensky/5774491


https://mvlehti.net/2023/07/26/zelenskyn-karhunloukkuprojekti-kolumni/

Ei kommentteja: