tiistai 4. heinäkuuta 2023

Maailman mahtavin voima

 

Kesä on vehreimmillään, kun astelen paljain jaloin rantaan ja pulahdan uimaan ja ottamaan aurinkokylpyjä. Mieli saa ansaitun loman. Maailman murheet ovat kaukana, mutta vieläkin kuin musta pilvi takaraivossa. Sotiminen, konfliktit, tietämättömyys ja pelko ovat keinoja, joilla pimeät sielut ovat kontrolloineet kansoja jo vuosisatoja ja vuosituhansia. Miten vapautua vankeudesta?

Suomi, jossa vuodenaikojen vaihtelut ovat dramaattisia kovista lumisista pakkasista kesän hellejaksoihin, on ihmiselle kova koulu. Vaikka moderni teknologia tekee sopeutumisen luonnon vaihteluihin helpommaksi, se samalla nopeuttaa ihmisen irtautumista luonnon kiertokulusta ja maayhteydestä. Onneksi kesällä voi kulkea paljain jaloin ja palauttaa kadotettu yhteys äiti maahan.  On myös vaikea muistaa, että olemme ikuisia sieluja, valo-olentoja, joiden tarkoitus on palauttaa Luojan Suuri Suunnitelma Paratiisista maan päälle ja muistaa oma osamme siinä.

Lapsena makasin selällään maassa ja katselin maailman suurinta ihmettä, messiaanisia pilviä. Kauniina poutapäivänä pilvet muodostivat mahtavia valtakuntia. Oli helppo kuvitella ukko ylijumalan pitävän valtikkaa ja hallinnoivan koko maailmankaikkeutta.

Kouluaikoina pilviunelmat rikkoutuivat, kun tiede alkoi opettaa maailmankaikkeuden syntyä alkuräjähdyksestä ja kaikki elämän mystinen puoli tukahdutettiin, myös unelmat.

Jos alkuräjähdystä ei tapahtunut, mitä sitten tapahtui? Miten universumi luotiin, miten sielut luotiin, miten siemenet ja eläimet syntyivät? Miten hyvä ja paha syntyi? Entä syntiinlankeemus, jonka seurauksena maailma on nyt vihoviimeisen ydinsodan kynnyksellä? -Voittaako hyvä pahan vai päinvastoin? Huolimatta kehittyneestä tekniikasta ihminen ei ole viisastunut yhtään. Päinvastoin.

Luominen

Ilman juuria ei ole siipiä? Maailman viisauskirjallisuus tuntee useita luomiskertomuksia, vaikka niillä kaikilla on yksi ja sama yhteinen alkujuuri, koko elämän ykseys. Ja kas, kvanttifysiikka todisti sen jo 40-luvulla, että minä, me, koko luomakunta olemme salaperäisellä tavalla yhtä ja jokaisessa osassa on tieto kokonaisuudesta. Materiaa ei ole, kaikki on henkeä. Elämä ”ON”.

Ihmisen itsetietoisuudessa piilee siten kaikkitietoisuuden ja kaikkivoipaisuuden lähde, ikuinen läsnäolo, pyhä yhteys elämän alkulähteeseen ja puhtaaseen rakkaus- valoon; -luojaan tai jumalaan, mitä nimeä sitten käytetäänkin. On olemassa vain yksi ja sama kaikkiallinen energia, joka on suurin voima kosmoksessa. Erillisyyden kokeminen on suurin harha.

Kaikki elämä syntyy ja kehittyy hierarkkisesti vaihe vaiheelta. Myytit kertaavat luomiskertomuksia, kun Luoja on luonut ensimmäiset sielut omaksi kuvakseen, arkkienkeleiksi, joilla on Luojan voimat ja mieli. Arkkienkelit ovat ylimmässä hierarkiassa; - Luoja kokemassa itseään. Arkkienkeleistä tulee Luojansa kanssaluojia, jotka käyttävät ajatusenergiaa luodakseen alemmat enkeliulottuvuudet, jumalat ja jumalattaret, samalla kun Luojan kokemusmaailma rikastuu.

Koska Maailmankaikkeus on yksi huolimatta muista universumeista, myös jokaisessa yksityisessä sielussa on saman Jumalan mieli ja voima. Koko ihmis- ja luomakunta on saman Pyhän entiteetin sielun ja hengen ykseyden ilmentymä.

Hyvän ja pahan taistelu

Raamatun syntiinlankeemuksessa ikiaikainen Pyhä ykseys rikkoontui, kun käärme vietteli Eevan ja Aatamin maistamaan hyvän ja pahan tiedon kielletystä puusta. Matelijaliskot symboloivat Lusifer-energian mutatoituneita jälkeläisiä, jotka toivat pahuuden omaan universumiimme. Lucifer- liskoenergialle avattiin portaali lyhyeksi aikaa, jotta muutamat heistä voisivat tulla universumiimme kohottamaan älykyyttä.

Lisääntymällä täällä asuvien sielujen kanssa Lucifer-energian matelijat välittäisivät geneettisesti suuremman älykkyytensä ja samalla omaksuisivat oman universumimme rakkaus- valoenergiaa. Kun he palaisivat omaan universumiinsa he voisivat levittää oman universumimme korkeaa värähtelyä kaikkiin omiin sivilisaatioihinsa, samalla kun matelijoiden jälkeläiset omassa universumissamme antaisivat suuremman älykkyytensä myöhemmille sukupolville. Mutta tuo ”win-win”- toivomus epäonnistui.

Joistakin luciferiaaneista liskoista tuli rakkaus-valo-olentoja, mutta he eivät palanneet kotiin. Jotkut liskot kieltäytyivät valosta ja ovat aiheuttaneet pahenevaa sekasortoa siitä lähtien. He aloittivat sotimisen ja geenimanipulaation. He tekivät DNA:n 12 säikeestä 10 toimimattomaksi kukistamissaan sivilisaatioissa, tehden niistä alamaisiaan. Ja kuten tiedetään, nyt koko ihmiskunta on pian geenimanipuloitu rokotteilla, geenimanipuloiduilla elintarvikkeilla mikrosirutettavaksi pienen älyteknologiaa hallinnoivan lucifeerisen ja globaalin lisko-maailmanhallituksen alaisuuteen. Transhumanismi on korvaamassa vuosimiljoonien evoluution pelisäännöt, kun älyteknologialla tuhotaan biologisen elämän edellytykset.

Gaia

Myös Gaia, äiti maa on sielu, joka ruumiillistui planeetaksi. 

Gaia, Sol, aurinkokuntamme aurinko ja Luojamme ilmensivät alkuperältään neitseellisen vehreitä maita ja kirkkaita meriä, sekä koko luomakunnan biologista koskemattomuutta, joka synnytti moninaiset elämänmuodot aina kivikunnasta kasvi- ja eläinkuntaan. Sitten tulivat ensimmäiset ihmiset, jotka elivät symbioottisesti ja telepaattisesti Paratiisin kukoistavassa ykseydessä.

Kun luciferiaaniset voimat olivat manipuloineet ihmisten DNA-geenit, manipuloidun populaation julma käyttäytyminen kartutti niin paljon negatiivisuutta, että se alkoi tuhota maaäidin elinvoimaisuutta, päätti Gaia  pelastaa planeettakehonsa maanjäristyksillä ja luonnonmullistuksilla.

Ihmiskunnan sivilisaatiot ovat syntyneet ja tuhoutuneet vuosituhansien ja vuosimiljoonien aikana moneen kertaan, mutta julmuuksia tekevän ja sotia käyvän ihmisen luonto ei ole muuttunut. Nyt maailman mahtavimmat suurvaltojen johtajat kulkevat avoimesti ja ylpeästi kaikkialla ydinasesalkku mukanaan, valmiina minä hetkenä tahansa räjäyttämään koko Terran taivaan tuuliin.

Puhdasta rakkaus- valoa, jota varten koko universumimme ja planeettamme on luotu, ei ole koskaan todistettu. Vaikka me länsimaiset ihmiset olemme jo degeneroituneet ja saastuttaneet planeettamme auringonlaskun ja liskojen pimeään valtakuntaan, kaikki alkuperäiskansat vielä muistavat, että he ja kaikki muut elämänmuodot maan päällä ovat yhteydessä toinen toisiinsa ja tämän universumin Luojaan. 

Pyyteetön rakkaus elää vielä, se on maailman mahtavin voima!


Juttu kommentteineen myös MV-lehdessä:

https://mvlehti.net/2023/07/04/maailman-mahtavin-voima-mielipide/

 

 

 

 

 

 

 

 

Ei kommentteja: