keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Koronapassit perustuslain vastaisia – kiitos PelastetaanSuomenLapset - lääkäriryhmälle tiedotuksesta

 
Koronapassille ei ole lääketieteellisiä perusteita ja se loukkaa Suomen hyväksymiä sopimuksia, sekä perustuslakia, joissa ihmisten syrjintä kielletään, kirjelmöi myös Pelastetaan Suomen Lapset -kampanjan lääkäriryhmä Suomen kansanedustajille ja toteaa, että mitään yleisvaarallista koronapandemiaa ei ole, eikä ole koskaan ollut:

Onko Suomessa nähty todellista pandemiaa? 
 
Ei ainaakaan sosiaali- ja terveysministeriön vuonna 2012 julkaiseman dokumentin “Kansallinen varautumissuunnitelma influenssapandemiaan” perusteella, jossa sivulla 50 kappaleen 8.1.4 taulukossa 3 on määritelty “lieväksi pandemiaksi” tilanne, jossa 8 viikon aikana 11 480 ihmistä joutuu sairaalahoitoon ja kuolleita on 3 450. Pelastetaan Suomen Lapset -kampanja kirjoittaa:

Maaliskuusta 2020 alkaen Suomessa on THL:n virallisten tilastojen mukaan kuollut koronatautiin vain pieni murto-osa tästä, myös sairaalahoidossa olevien määrät ovat olleet kaukana lievänkin pandemian määritelmän vaatimuksesta.

Maassamme on todettu runsaan 18 kuukauden seuranta-aikana hieman yli 1 000 “koronaan liittyvää kuolemaa”, joista kuitenkin korona on pääasiallinen kuolinsyy THL:n omin kriteerein laskettuna ainoastaan alle 50 tapauksessa. Kokonaiskuolleisuus ei ole noussut korona-aikana Suomessa. Näyttää myös siltä, että sekä koronadiagnoosien että koronakuolemien määrää on vahvasti liioiteltu.
 
Valtaosa koronadiagnooseista on vääriä

SARS-CoV-2 infektiot diagnosoidaan pääasiassa PCR-testillä, jonka maailman johtavat asiantuntijat ovat todenneet olevan täysin sopimaton kyseiseen tarkoitukseen, koska se tunnistaa myös tavallista flunssaa aiheuttavat koronavirukset sekä virusten jäänteet, jotka eivät infektoi ketään. Meillä käytössä olevassa Drosten PCR-testissä jopa 97% positiivisista tuloksista on vääriä.

Merkittävä osa sairaalahoidossa olevien koronadiagnooseista on tehty ilman mitään testiä – pelkästään oireiden perusteella, Suomessa noin 50%:lle koronadiagnosoiduista tehohoitopotilaista. Tämä on tehty siitä huolimatta, että koronan diagnosointi ei ole mahdollista pelkkien oireiden perusteella.

Loogisena kannustimena tähän on saattanut toimia valtion sairaanhoitopiireille jakamien korona-avustusten määrän osittainen liittäminen koronapotilaiden toteutuneiden hoitovuorokausien määrään. Toisin sanoen, sairaanhoitopiirit saavat sitä enemmän rahaa valtiolta, mitä enemmän niissä hoidetaan koronapotilaita, kun taas esimerkiksi influenssapotilaiden hoitamisesta ei vastaavaa tukea ole saatavissa.

Vakavaan kornatautiin on olemassa tehokkaita lääkkeitä

Laaja tieteellinen näyttö osoittaa, että esimerkiksi ivermektiini on tehokas ja turvallinen lääke vakavan koronataudin hoitoon, ja sitä on myös käytetty kyseiseen tarkoitukseen menestyksekkäästi useissa maissa, esimerkiksi Intiassa.

Yhdysvalloissa joukko lääkäreitä on perustanut järjestön Front Line Covid-19 Critical Care Alliance, jonka tekemien hoitoprotokollien avulla on hoidettu koronapotilaita halpojen lääkkeiden avulla erittäin hyvin tuloksin. Nämä hoitoprotokollat pitää saada käyttöön myös Suomessa.

Käytössä olevat koronarokotteet ovat tehottomia ja niitä markkinoidaan valheellisin perustein

Julkaistut kliiniset tutkimukset ja käytännön kokemukset ovat osoittaneet, että koronarokotteet ovat käytännössä tehottomia. THL ja valtamedia mainostavat totuutta vääristäen esimerkiksi Pfizer/BioNTechin rokotteen 95% suhteellista tehoa, mutta rokotteen käytännön elämän kannalta olennainen absoluuttinen teho ja vaikuttavuus on alle prosentin luokkaa niin, että yhden vakavan koronadiagnoosin estämiseksi on rokotettava lähes 20 000 ihmistä.

Koronarokotukset eivät estä rokotettua saamasta tartuntaa tai tartuttamasta muita, ja rokotesuoja hiipuu jo muutamassa kuukaudessa. Tuore tutkimus vahvistaa myös, että korkean rokotekattavuuden alueilla ei ole vähemmän uusia koronatartuntoja kuin matalan rokotekattavuuden alueilla.

Lisäksi on syytä huomioida, että lievänkin SARS-CoV-2 infektion seurauksena syntyy jopa elinikäinen suoja virusta vastaan, joten taudin sairastaneiden rokottamiselle ei ole mitään perusteita.

Suomessakin rokotekisan voittajaksi selvisi järjestäytyneestä rikollisuudesta aiemmin surullisen kuuluisaksi tullut Pfizer, jonka vakiintuneisiin toimintatapoihin on aiempina vuosina kuulunut mm. lääkkeiden tehon liioittelu, lääkehaittojen salaaminen sekä lääkäreiden, terveysviranomaisten ja poliitikkojen lahjonta, joista se on toistuvasti tuomittu.

Pääministeri Sanna Marin (sdp= kirjoitti aiheesta vuonna 2009 kirjoituksen “Tampereen kaupunki Pfizerin lahjonnan kohde”, josta tässä muutamia otteita:

Yhdysvaltalainen megaluokan lääkeyhtiö Pfizer tuomittiin 2,3 miljardin dollarin korvauksiin useista petoksista. Pfizerin todettiin syyllistyneen muun muassa terveydenalan päättäjien lahjontaan ja muihin markkinointia sekä myyntiä edistäviin petoksiin.”

“On käsittämätöntä, että lääkeyhtiöiden lahjuksista on tullut hyväksyttävä toimintatapa ja vakituinen käytäntö yhteiskunnassamme.”

“Toivon vakaasti, että Pfizerin tuomitseminen johtaa myös Suomen julkisella kentällä vakavaan ja kattavaan keskusteluun tällaisen toiminnan oikeellisuudesta.”

Nyt olisi korkea aika vastata pääministeri Marinin vuosien takaiseen huutoon ja aloittaa perusteellinen rikostutkinta rokoteteollisuuden harrastamasta korruptiosta Suomessa. Tutkinnan kohteena tulisi olla ainakin valtamediaa ohjaileva Mediapooli sekä kaikki terveys- ja lääketurvallisuudesta vastaavat viranomaistahot.

Runsaasti vakavia haittoja ilman vastuuta

Käytössä olevilla koronarokotteilla on ilmennyt runsaasti vakavia terveyshaittoja, niiden pitkäaikaishaittoja ei ole tutkittu ja niiden valmistajat eivät uskalla ottaa vastuuta rokotteidensa turvallisuudesta.

Rokotehaittarekistereihin eri puolilla maailmaa on ilmaantunut valtava määrä vakavia haittailmoituksia. Esimerkiksi Yhdysvalloissa koronarokotteista on rekisteröity 8 kuukauden aikana enemmän kuolemia kuin kaikista muista FDA:n hyväksymistä 70 rokotteesta yhteensä edellisen 30 vuoden aikana.

Myös Suomessa Fimean haittarekisteriin on ilmoitettu ennennäkemättömän valtava määrä vakavia rokotehaittoja ja kuolemia. Tämäkin on mitä todennäköisimmin vasta jäävuoren huippu, sillä tutkimusten mukaan ainoastaan 1-10% rokotehaitoista päätyy rekisteröitäväksi.

Tutkittuun tietoon perustuvat tieteelliset faktat osoittavat kiistatta, että koronarokotteet aiheuttavat useita vakavia terveyshaittoja, koska rokotteen aikaansaaman piikkiproteiinin tiedetään olevan itsessään myrkyllinen. Sitä kertyy rokotetun verisuonten seinämään tavalla, joka johtaa mm. sydänlihastulehduksiin ja veren hyytymishäiriöihin.

On myös erittäin vahvat tieteelliset perusteet pelätä, että rokote tuhoaa luonnollista immuniteettia ja rokotetut tulevat saamaan viruksen kohdatessaan tartunnan todennäköisemmin kuin rokottamattomat, ja sairastuvat myös todennäköisemmin taudin vakavaan muotoon.

Massarokotukset rokotteella, joka ei estä tartuntoja ja tartuttamasta muita, altistavat myös vaarallisten virusmuunnosten syntymiselle rokotetuissa. Rokotetut saattavat siis toimia vaarallisten virusmuunnosten tehtaina ja levittäjinä.

Tästä on jo selkeitä viitteitä esimerkiksi Israelista, jossa  lähes koko kansa on vähintään kahteen kertaan rokotettuja, mutta tautimäärät ovat korkeammat kuin koskaan aikaisemmin, ja korkeammat kuin missään muualla maailmassa. Sen sijaan palestiinalaisten keskuudessa, joita on rokotettu vasta vähän, koronaa ei juurikaan esiinny. Rokotusten seurauksena edessä saattaakin olla juuri rokotettujen epidemia.

On käsittämätöntä, että rokotteita hankkineet valtiot ovat vapauttaneet rokotteiden valmistajat kaikesta vastuusta, mikäli rokotuksesta aiheutuu rokotettaville vakavia terveyshaittoja tai kuolemia. Huomioitavaa on, että Pfizer toteaa sopimustekstissä yksiselitteisesti, että rokotteen turvallisuutta ei ole vielä ehditty tutkia asianmukaisella tavalla (ks. Pfizer contract explanations ).

Kuinka siis useiden valtioiden terveysviranomaiset, THL mukaan lukien, voivat väittää, että rokotteet ovat turvallisia? Koronapassia ja muita rajoituksia käyttäen kansalaiset – myös lapset – pyritään siis käytännössä pakkorokottamaan rokotteella, jonka valmistaja itse ei uskalla ottaa vastuuta rokotteensa turvallisuudesta.

Suomi on Euroopan neuvoston jäsenenä sitoutunut vastustamaan syrjintää
 
Koronatestien tekemiseen terveille oireettomille ja heille “altistuneiden” jäljityksiin on käytetty valtavasti rahaa ja terveydenhuollon voimavaroja. Samoin yhteiskunnan sulkutoimilla on kansantaloudelle aiheutettu massiiveja taloudellisia vahinkoja. Nyt nämä miljardien eurojen tuhlaukset halutaan unohtaa, kun on alettu rokottamattomien syyllistäminen ja tehdään tarkoitushakuisia laskentamalleja heidän tulevaisuudessa ehkä aiheuttamien sairaanhoidon kuluista.

Tämän ajojahdin keskellä näyttää täysin unohtuneen, että Suomi on ollut vuodesta 1989 lähtien Eurooppa-neuvoston jäsen ja siis mukana laatimassa perustavan laatuisia ihmisarvoa puolustavia päätöslauselmia. Päätöslauselmat 2361 (2020) ja 2383 (2021) vaativat yksiselitteisesti:

Kansalaisille on tiedotettava, että koronarokotukset eivät ole pakollisia. Ketään ei saa painostaa poliittisesti, sosiaalisesti tai muilla tavoin ottamaan rokotetta elleivät he sitä itse halua.

On varmistuttava siitä, ettei ketään syrjitä sen perusteella, ettei hän ole rokotettu tapahtuipa valinta mahdollisia terveysongelmia peläten tai pelkästään omasta halusta.

 Teksti/Lähde: Pelastetaan Suomen Lapset, lehdistötiedote

 
 
Riippumattomia sivustoja, joista löytyy lisää tietoa ja faktaa, jota valtamedia sensuroi:

Pelastetaan Suomen lapset / https://pelastetaansuomenlapset.fi/#/

sekä, Tokentube -ja Rapsodia videot

Boycot - Facebook ja muista, että Facebook on jo sensuroinut n. 20 miljoonaa kriittistä postausta ja yksityisiä käyttäjiä

 

 

 

Ei kommentteja: