lauantai 9. lokakuuta 2021

Kansallinen vastarinta puolustaa ihmisoikeuksia

 


Tipulan 1971- Riemuylioppilasjuhlat tänään Jyväskylässä. Kuvassa sankareita.

Tänään 9.10.2021 Jyväskylän kaupunki juhlistaa oman vuosiluokkani 1971 kirjoittaneiden Jyväskylän tyttölyseon oppilaiden riemuylioppilasjuhlia yhdessä lyseon rinnakkaisluokkien kanssa. Oma osallistumiseni tyssäsi siihen, kun ilmoitin kieltäytyväni myrkyllisistä rokotteista ja testeistä. Eilen eduskunnan perustuslakivaliokunta näytti myös jo vihreää valoa yli 12- vuotiaiden rokotepasseille.  Päätös kumosi lopullisesti Suomen kansan perus- ja ihmisoikeudet. Ilman riippumatonta perustuslakituomioistuinta Suomesta on tullut banaanivaltio. Edessä odottaa kansalaisten keskitysleirit, joissa rokotuksia käytetään digitaalisen identiteetin alustana. Kysymyksessä on ennakkoon ja tarkoin suunniteltu globalistien ID2020- passi, joka on korruptoituneen YK:n sähköinen tunniste koko ihmiskunnan kontrolloimiseksi pienen eliitin totalitaristiseen hirmuvaltaan.
Ei ihme, että Steppenwolfin "Born To Be Wild" - rokki soi täällä tänään. 
Suomi on rikki ja minulla on hätä ! Siitä huolimatta :

Onnittelut kaikille Riemuylioppilaille ja häpeä Suomen tasa-arvolle 2021 !
 
 
Miten tässä näin kävi ?
 
Selvisimme Ruotsin ja Venäjän sortotoimista kuin ihmeen kaupalla ja Suomi itsenäistyi vasta 1917.  Sen jälkeen tapahtui pienen maan huikaiseva tietoisuusharppaus suurvaltaorjuudesta yhdeksi maailman tasa-arvoisimmista maista, joka mahdollisti hyvinvointiyhteiskunnan rakentamisen. Olen omille jaloilleen kasvaneen itsenäisen Suomen vanhimman, Jyväskylän suomenkielisen tyttölyseon kasvatti ja ylioppilas 1971: Born to be wild / https://youtu.be/mLhpXUtxS1c. Hippiliike ja rokki raikui oman sukupolveni nuoruudessa. Make love not war – kaikki oli mahdollista, mutta vain hetkesi.

Maailma muuttui. Kylmän sodan kauhun tasapainon geopolitiikka muuttui kertaheitolla, kun suuri ja mahtava Neuvostoliitto sortui 1991. Kun kommunistinen ja totalitaristinen järjestelmä kaatui, syntyi hartaasti odetettu kapitalistien h-hetki. Uusi isäntä ei aikaillut hetkeäkään, kun ilman ainuttakaan laukausta koko Eurooppa vallattiin petollisella Bilderberg-eliitin järjestösopimuksella USA:n satelliitiksi valtamedian ja korruptoituneiden politiikkojen tuella. Tämä historian häpeätahra on edelleen täysin käsittelemättä ja valtiopetokseen syyllistyneet vapaina, muistaen, että valtiopetos ei vanhene koskaan. Samalla EU:n yhteinen ulko- ja turvallisuuspolitiikka rikkoi Moskovan kanssa tehdyn rauhansopimuksen. Puolueettomuudesta luovuttiin ja Suomen turvallisuuspoliittinen asema heikkeni dramaattisesti. Olemme nyt Venäjän eteen työnnetty Naton tukikohta. Jo Paasikivi totesi sen, mitä nykyiset globalistit eivät ymmärrä : - hirmuinen on maamme kohtalo. Ja tämä johtuu omast tyhmyydestämme. Mitä tästä tulee? Meillä ei ole poliittista älyä. Ja sitä tarvitsemme enemmän kuin useat muut maat, koska meidän asemamme on niin vaikea. Mutta poliittisesti olemme vähälahjaista kansaa – aivan kuten saksalaiset .”

Me vähälahjaiset ja puolustuskyvyttömät sutta pakoon lähteneet johdettiin karhun kitaan, - Venäjän sortovallasta itsenäisyyden kautta suoraan USA:n sotilasdiktaturiin ?

Suomen kouluissa lopetettiin kansalaistaito jo vuonna 2000. Jokaisen vallankumouksen jälkeen historia kirjoitetaan uudestaan voittajan ehdoilla. Ilman digitalisaatiota ei ole globalisaatiota. Älyteknologia väärissä käsissä on murskavoima, jolle ei vielä ole vastusta.
Militaristista läntistä sotilasteknologista imperiumia valvova isoveli on valjastanut digitalisaation tärkeimmäksi poliittiseksi ohjelmaksi kouluissa ja kaikkialla maailmassa. Satelliiteilla ja 5G- älytekniikalla meitä jokaista valvotaan 24/7. Emme edes tunnista vieläkään tämän sokean pisteemme mikrosäteilyn uhkaa koko biosfäärille.

Globalisaatio - kansalaisoikeuksista ylikansalliseen yhtiövaltaan
 
EU:n perustuslaki turvaa ylikansallisille yhtiöille subjektiiviset oikeudet, jotka demokratioissa kuuluvat vain kansalaisille. Mammuttimaiset suuryhtiöt voivat nyt haastaa oikeuteen minkä tahansa valtion, jos niiden intressejä tai ryöstötaloutta aiotaan kahlita.
USA:n vallankaappaus varmisti, että myös Suomen perustuslaki mitätöitiin ja nyt 80% lainsäädännöstä tulee Brysselistä. Ylikansalliset vapaakauppasopimukset tuovat miljardivoitot suuryrityksille, samalla kun paikallistaloudet tuhotaan. Suomen kansantalous on jo tuhottu. Maa on konkurssitilassa. Eduskunta ja hallitus eivät ole tietääkseenkään. Laittomassa Suomen eduskunnassa on enää muutama kansanedustaja puolustamassa kansalaisia ja ihmisoikeuksia ylikansalliselta ryöstötaloudelta.

On ensiarvoisen tärkeä ymmärtää ja muistaa, mitä globalistien vallankaappauksessa tapahtui ? Demokratiassa valta kuuluu kansalle, kapitalistisessa totalitarismissa valta kuuluu yksityisomisteisille ylikansallisille yhtiöille.

Heti EU-valtiopetoksen jälkeen Suomeen tuli uusi kirjanpitolaki, jossa koko valtion omaisuus inventoitiin, yhtiöitettiin, yksityistettiin ja vietiin pörssiin. Sitten globaalikapitalistinen Suomi hävitti muutamassa vuosikymmenessä yksityistämisen seurauksena entisen yhteisen kansallisvarallisuutensa ”taivaan tuuliin” ja yksityisiin taskuihin. Kannattavimmat yritykset siirtyivät ulkomaisille omistajille tai kehitysmaihin, jossa työ on halpaa. Kun kansantalouden verotuspohja petti, otettiin velkaa ja sen jälkeen entistä enemmän lisävelkaa ( Suomen http://velkakello.fi/) , joka tikittää ja juoksee nyt taukoa pitämättä kiihtyvästi nopeammin kuin maratoonari Marinin nukkehallituksen velanhoitokyky.

Kun tietää ja muistaa miten kansantalous kaapattiin, 
pelastetaan maa,  jos tehdään päinvastoin.

Suomi, Eurooppa, Usa ja koko maailma elää velaksi. Miten se on ylipäätään mahdolllista ?
Kuka myöntää velat ? Kuka omistaa maailman suurimmat ristiinnaidut pankit, yksityiset asetehtaat ja koko nykyisen terroristisen ja militaristisen imperiumin ydinaseineen ?

Se joka hallitsee ja luo rahaa, hallitsee koko maailmaa. Maailman suurimmat sijoitus- ja omaisuudenhoitoyhtiöt Black Rock ja Vanguard hallinnoivat ja omistavat kaiken. 1% maailman eliitti omistaa kaiken. Jos maailman kansakunnat olisivat hoksanneet nykyisen globaalin finanssihuijauksen, vallankumous olisi tapahtunut jo aikoja sitten oikeudenmukaisen tulonjaon varmistamiseksi. Nykyinen maailman poliittinen järjestelmä on enää kulissi. Niin kauan kun velkarahaa ja elvytystä luodaan 10 sekunnin tilisiirrolla kasvavaan kulutukseen, on turha miettiä maailman pelastamista ilmastokatasrofista tai luonnonvarojen ylikuluttamisesta.
Uusi uljas globalistinen imperiumi on rikki. Se ei kykene vastaamaan enää elämän säilymisestä tällä telluksella. Päinvastoin, olemme kuilun reunalla. Tämä globalistien nykyinen kolmas maailmansota luontoa ja ihmisyyttä vastaan on järjestelmän viimeinen yritys kontrolloida koko maailmaa. Alistummeko siihen, - emme tietenkään, vaikka peto on irti.

Totuus on sodan ensimmäinen häviäjä

Viime vuosisadan vaihde ja sen ensimmäinen kymmenluku olivat hyvin vaikeaa aikaa tsaari-Venäjän vallassa elävälle Suomelle. Tämä näkyi selvemmin sanoma- ja aikakausilehdistön käymässä taistelussa Venäjän sortotoimia vastaan. Lehtiä painostettiin, sensuroitiin ja lakkautettiin. Lehtimiehet nousivat itsenäisyyteen ponnistelevan kansakunnan sankareiksi.

Sitä vastoin tämän vuosisadan vaihde ja sen ensimmäiset vuosikymmenet ovat olleet entistä  vaikeampaa aikaa EUvostoliitossa elävälle Suomelle. Suomalainen valtamedia ja sen lehtimiehet edustavat enää totalitarismin valehtelevaa vahtikoiraa, joka on jo syönyt sananvapauden, pystyttänyt ennakkosensuurin ja keskittynyt petolliseen probagandaan pörssiyhtiöiden ehdoilla kansakunnan alistamiseksi vaihtoehdottomaan marssijärjestykseen suoraan keskitysleireille. Rokottamattomista on tehty syyllisiä. Valtamedia ei paljasta valepandemiaa, eikä kerro, että esim. Ivermektiinillä ja muilla hoidoilla on jo parannettu  miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa lähes ilmaiseksi.

Elämme huikaisevaa kosmista murrosta.
Kun valon määrä lisääntyy, varjot syvenevät ja tummuvat. Kaikki korruptio, valheet ja petokset nousevat pintaan ja paljastuvat.

Tänään laitan päähäni riemuylioppilaslakin ja rokkaan. Kuuntelen Steppenwolfien Born To Be Wildia ja luotan totuuden voimaan. Suomalainen on sisukas. Puoliksi karjalaisena ei luovuta. Vielä on toivoa. Olen kansalaisaktivisti jo 80- luvulta, tipulan kasvatti, nainen, äiti ja mummo; kuin pohjavesi, maan alla ja näkymätön, mutta joskus se pulppuaa ja solisee:

Kolmas maailmansota on meneillään, rintamalinjat eivät ole ensisijaisesti geopoliittisia vaan eettisiä, moraalisia ja oikeudellisia: Henkilökohtainen itsemääräämisoikeus on luovuttamaton perus- ja ihmisoikeus. Se on viimeinen raja, jota ei saa loukata ja jota kaikkien on kunnioitettava ja puolustettava loppuun saakka. Pakkorokotukset, rokotepassit ja globalistien terveysfasismi ovat avointa väkivaltaa ja sotaa ihmisyyttä kohtaan. Minä, me rokottamattomat emme ole vastuuttomia, päinvastoin selkeän tietoisia ja vakaumuksellisia kansalaisia, joita on vaikea huijata, koska olemme kriittisiä ja etsimme itse faktat. Vaikka maailma on peloteltu joukkopsykoosiin, emme hysterisoidu vaan luotamme elämän kulkuun. Totuus voittaa ! 
 
Elämä Suomessa on jo tehty ylitsepääsemättämän vaikeaksi. En uskalla edes ajatella niitä seurauksia, mitä varsinkin lapsissamme tapahtuu, kun heidät karsinoidaan ja erotellaan sosiaalisista yhteyksistä pakkorokotuksilla, rokotepasseilla ja 24/7 pelottelulla globaaliin komentoon.
 

Historia toistaa itseään. Kansallinen vastarinta elää ja vahvistuu.
Onneksi on vielä meitä, jotka muistamme menneen, itsenäisen vapaan Suomen ja maailman parhaan Perustuslain. Hyvinvointivaltio on jo menetetty ja liian raskaat oppirahat maksettu, kun maasta on puuttunut riippumaton perustuslakituomioistuin. Eduskunnan ja hallituksen laittomuus on pahentunut vuosi vuodelta. Isäntämaasopimus Naton kanssa oli viimeinen niitti Suomen hautaamiseksi oikeusvaltion ulottumattomiin.
 
Olin perustamassa Jyväskylässä Vapaan Suomen liittoa. Eduskuntavaalijuliste 1995 on suunnittelemani. Hippisukupolven make love not war - rokki oli herätellyt jo aiemmin tipulan kasvatin poliittista tietoisuutta 80-luvulla, kun puhtaan ympäristön puolesta alettiin toimia. 
Oivalsin, että ilman lähi- ja suoraa demokratiaa ympäristön suojelu on mahdotonta,  kun olin perustamassa Keski-Suomen vihreitä. Suora demokratia on kansalaisyhteiskunnan sydän ja toistaiseksi saavuttamaton haave.
 

Finlandia - kansallisen vastarinnan osoitus

Viime vuosisadan vaihde ja sen ensimmäinen kymmenluku olivat hyvin vaikeaa aikaa tsaari-Venäjän vallassa elävälle Suomelle. Tämä näkyi selvemmin sanoma- ja aikakausilehdistön käymässä taistelussa Venäjän sortotoimia vastaan. Lehtiä painostettiin, sensuroitiin ja lakkautettiin. Lehtimiehet nousivat itsenäisyyteen ponnistelevan kansakunnan sankareiksi.
1899 järjestettiin juhla varojen keräämiseksi lehtimiesten eläkerahastoon. Juhlien pääohjelmaksi muodostui "kuvaelma Suomen historiasta ", johon Jean Sibelius oli säveltänyt musiikin. Siitä saakka ymmärrettiin Finlandian olevan kansallisen vastarinnan ilmaus, minkä vuoksi kenraalikuvernööri kielsi sen esittämisen.
Mitenkäs nyt hallitsevat valtapuolueet suhtautuvat kansalaisiin, niihin, joiden mielestä puolueiden vaalirahoitus ja korruptio on jo mädättänyt Suomen demokratian ja Suomi on sen seurauksena liitetty vielä pahemman EU-orjuuden alaisuuteen ?
Miten valtaeliitti suhtautuu kiusalliseksi häiriköksi koettuun kansaan?
 
Sibeliuksen Finlandiaa oli lupa soittaa keisarikunnan muissa osissa, mutta toisella nimellä. Impromptu oli Sibeliuksen itsensä valitsema.
Puoluetuella ikuisvaltaa pitävät kapitaalipuolueet, niiden lehdistö ja Yle ovat nyt monopolisoineet myös tiedonvälityksen. Eduskuntaan kuulumattomat pienpuolueet eivät pääse edes Yle:n keskusteluihin vailla minkäänlaista tasa-arvoa tai taloudellista vaalitukea!
Ateena, Juudea, natsi-Saksa, tsaarinajan Venäjä ja nyt Suomi?
Komeinkaan kulttuuri ei merkitse mitään, jos ihmisyyden murskavoimat saneleva ehdot ja alistavat kansan ja vastustajat valtakulttuurin pakkotoimilla tai tyrannialla.
Tuosta vuosisadan taitteen lehtimiesten juhlasta saakka koko maailma on pitänyt Finlandiaa suomalaisen sisun, järkähtämättömyyden ja isänmaallisuuden vertauskuvana.
 
Jo ensimmäinen synkän uhkaava puolisävelaskel julistaa väkivalloin vaiennettua vapaudentahtoa. Tätä seuraa rauhaisa tulevaisuuden uskoa henkivä osa, joka äkkiä katkeaa patarumpujen taistelukohtaukseen.
Tänään, melkein satakymmenen vuotta myöhemmin, edessämme on taas ratkaisujen ajat.
Suomen luonto on kestänyt jääkauden, se kestää myös tämän laittoman EU-vallankaappauksen ja sitä seuranneet leipäjonot.
Finlandiakaan ei ole vielä lopussa, teema etenee, taistelun rytmi palaa vielä kerran ja johtaa hymnin väräjävän nousuun: " Oi Suomi Sinun päiväs koittaa, yön usva karkotettu on jo pois."
Suomen itsenäisyyden ajan politiikan ja moraalin kurjistuminen paheneviin laittomuuksiin ei vielä ole katkaissut kansakunnan selkärankaa, mutta Suomen poliittisen järjestelmän korruptio on häpeällinen tosiasia: Suomen nykyinen politiikan eliitti ei edusta kansaa vaan helppoheikkejä.

 

 


 

 

 

 

 




Ei kommentteja: