tiistai 3. elokuuta 2021

Pelastetaan lapset rokotteilta

 

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) pyysi lausuntoja Covid-19-rokotusten laajentamiseksi 12–15-vuotiaisiin. 

”Pelastetaan Lapset” -kampanjan lääkäriryhmä vastasi lausuntopyyntöön 29.7.2021 päätyen selkeään kielteiseen arvioon. STM:n lausunnon tueksi lääkäriryhmä teki laajan kysymyskirjeen Fimealle ja THL:lle.

Lääkärit odottavat saavansa viranomaisilta tieteellisesti perustellut vastaukset, jotka on sitten luvattu julkaista.  Julkisuudessa on kerrottu lasten koronarokotusten laajasta kannatuksesta, mutta lääkärit muistuttavat, että tiede ei ole demokratiaa ja vain faktat ratkaisevat.
 
Suuret kiitokset ”Pelastetaan Lapset” – lääkäreille. Ryhmä on päättänyt haastaa kaikki geeniteknologisia injektioita puoltavat asiantuntijat julkiseen keskusteluun. Samalla he muistuttavat, että viranomaiset, lääkärit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset toimivat nyt vastoin lääketieteellisestä tutkimuksesta säädettyä lakia ja Maailman Lääkäriliiton hyväksymiä Helsingin julistuksen mukaisia eettisiä ohjeita suositellessaan koronarokotteita kaikille lapsille ja nuorille ilman vankkoja tieteellisiä perusteita. He eivät myöskään noudata Toisen maailmansodan jälkeen vuonna 1947 vahvistettuja Nürnbergin säännöstössä annettuja normeja, joiden tarkoituksena on estää se, etteivät Natsi-Saksan aikaiset ihmiskokeet enää koskaan uusiutuisi.”

ps.
katso liitteet:

Ei kommentteja: