tiistai 17. elokuuta 2021

Myrkyllisen piikkiproteiinin neutralisointi

 


Kokeelliset geenimanipulaatio-rokotteet on heti lopetettava !

Kokonaan uusi kuolemien ja sairauksien epidemia saattaa syntyä myrkyllisten piikkiproteiini-rokotteitten pitkäaikaisvaikutuksista. Siksi tutkijoitten keskuudessa vaaditaan rokotusten välitöntä lopettamista, samalla kun rokotteitten myrkyllinen vaikutus saa tutkimuksissa entistä suuremman huomion.

Jo nyt on selvinnyt, että piikkiproteiinin fysiologinen vaikutus tekee enemmän haittaa kuin hyötyä. Piikkiproteiinit tunkeutuvat solukalvoihin koko kehossa ja niiden myrkyllisyys voi aiheuttaa pahimmat pitkäaikaiset vahingot, koska piikkiproteiinin toksiinin tuotanto voi jatkua loputtomasti ilman muita ulkoisia tekijöitä.

Vaikka kaikkia rokotteen mekanismeja ei vielä ymmärretä, kliinisten komplikaatioiden lisääntyminen on varmaa. Tutkijoiden mielestä niihin olisi puututtava mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Selasin covidin hoitomuotoja ja törmäsin mielenkiintoiseen sivustoon:
 

http://orthomolecular.org/resources/omns/v17n15.shtml /Tohtori Thomas E.Levy kommentoi artikkelissa useita erilaisia hoitokeinoja covid-infektion ja rokotemyrkyllisyyden ratkaisuksi.

 

Terapeuttiset aineet ja niiden mekanismit 

 
Huomattava määrä tehokkaita aineita on jo löydetty COVID -infektioiden ratkaisemiseksi ja rokotemyrkyllisyyden neutraloimiseksi. Vielä enemmän löydetään, kun maailmanlaajuiset tutkimustoimet ovat voimakkaasti keskittyneet covidin parantamiseen.  
Jotkut tehokkaimmista aineista ja niiden toimintamekanismeista ovat seuraavat:

 Vetyperoksidin (HP) sumutus.  Oikein käytettynä tämä hoito eliminoi akuutin COVID -taudinaiheuttajan läsnäolon ja kaikki muut krooniset taudinaiheuttajakolonisaatiot.Kaikki tätä tutkimusta tukevat tutkimukset, tieteelliset analyysit ja käytännön ehdotukset ovat saatavilla ilmaiseksi ladattavana e -kirjoina  Rapid Virus Recovery / https://foundationforhealthresearch.org/wp-content/uploads/2021/03/RVR-final-pdf-3.4.21.pdf

 C -vitamiini toimii synergistisesti HP: n kanssa patogeenien hävittämisessä. Se antaa vahvan yleisen immuunituen ja tukee samalla vaurioituneiden solujen ja kudosten optimaalista paranemista. Se on kliinisesti voimakkain kirjallisuudessa koskaan kuvattu antitoksiini, eikä raportteja siitä, että se ei olisi neutraloinut akuuttia myrkytystä asianmukaisesti annettaessa.  Jatkuva ja runsaasti annosteltava C-vitamiini kaikissa muodoissaan osoittautuu hyödyllisimmäksi toimenpiteeksi, kun läsnä on suuri määrä kiertävää myrkyllistä piikkiproteiinia. Laskimonsisäiset, säännölliset oraaliset muodot ja liposomiin kapseloidut oraaliset muodot ovat kaikki erittäin hyödyllisiä infektioiden ratkaisemisessa ja toksiinien neutraloinnissa. Saatavilla on myös polyfenolipohjainen lisäosa, joka näyttää sallivan joidenkin ihmisten syntetisoida oman C-vitamiininsa, jolla voi olla valtava suojaava ja parantava kyky COVID-potilaiden ja rokotteen vastaanottajien kanssa.(https://formula216.com/).

Ivermektiini. Tällä aineella on voimakkaita antiparasiittisia ja antiviraalisia ominaisuuksia.Todisteet osoittavat, että ivermektiini sitoo ACE2 -reseptorikohdan, jonka piikkiproteiinin täytyy sitoutua päästäkseen soluun ja viruksen proteiinin replikaatioon (Lehrer ja Rheinstein, 2020; Eweas et ai., 2021). Myös joissain olosuhteissa piikkiproteiinin sitoutuminen ACE2 -reseptoriin ei aktivoi entsyymejä, joita tarvitaan soluun pääsemiseksi. Mahdollisesti ivermektiini voi myös kilpailukykyisesti syrjäyttää tällaisen sitoutuneen piikkiproteiinin myös soluseinämistä, kun riittävä annos otetaan. Näyttää myös siltä, ​​että ivermektiini voi sitoa suoraan kiertävän piikkiproteiinin, mikä tekee siitä inaktiivisen ja tekee siitä käytettävän aineenvaihduntaan ja erittymiseen (Saha ja Raihan, 2021). Siellä, missä ivermektiiniä on annettu massiivisesti loistauteja varten Afrikassa, on myös havaittu merkittävästi pienempi COVID-19-infektion ilmaantuvuus (Hellwig ja Maia, 2021). Ivermektiini on myös erittäin turvallinen, kun sitä annetaan asianmukaisesti (Munoz et ai., 2018).

Hydroksiklorokiini (HCQ) ja klorokiini (CQ). Sekä HCQ: n että CQ: n on osoitettu olevan erittäin tehokkaita aineita akuuttien COVID-19-infektioiden ratkaisemisessa. Niiden molempien on myös osoitettu olevan sinkki -ionoforeja, jotka voivat lisätä solunsisäisiä sinkkitasoja, jotka voivat sitten estää viruksen replikaatioon tarvittavaa entsyymiaktiivisuutta.Sekä HCQ: n että CQ: n on kuitenkin myös havaittu estävän COVID -viruksen piikkiproteiinien sitoutumista ACE2 -reseptoreihin, joita tarvitaan viruksen pääsyn aloittamiseen soluihin, mikä antaa tieteellistä tukea niiden hyödyllisyydelle, koska ne estävät suoremmin proteiiniaktiivisuutta ennen kuin virus rikkoo solua (Fantini ym., 2020; Sehailia ja Chemat, 2020; Wang ym., 2020).

Kvertsetiini. Samoin kuin HCQ ja CQ, kversetiini toimii myös sinkki -ionoforina. Ja kuten HCQ ja CQ, kversetiini näyttää myös toimivan estämään COVID-viruksen piikkiproteiinien sitoutumisen ACE2-reseptoreihin, heikentäen piikkiproteiini-viruksen pääsyä soluun tai estäen piikkiproteiinin pääsyn soluihin (Pan et ai., 2020; Derosa et ai., 2021). Monet muut kasvikemikaalit ja bioflavonoidit osoittavat myös tämän ACE2 -sitoutumiskyvyn (Pandey ym., 2020; Maiti ja Banerjee, 2021).

Muut biohapettavat hoidot. Näitä ovat otsoni, veren ultraviolettisäteilytys ja hyperbarinen happihoito (vetyperoksidin ja C -vitamiinin lisäksi). Nämä kolme hoitoa ovat erittäin tehokkaita potilailla, joilla on akuutteja COVID -infektioita. Ei ole yhtä selvää, kuinka tehokkaita ne olisivat long- COVID-oireyhtymälle ja potilaille, jotka kärsivät jatkuvista rokotteen tuottamista piikkiproteiinioireyhtymistä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki kolme eivät osoittautuisi yhtä erinomaisiksi piikkiproteiinin käsittelemiseksi kuin ehjän viruksen kanssa. Se on vain määritettävä.

Perustason elintärkeän immuunituen täydennys. On varmasti satoja ja ehkä tuhansia laadukkaita vitamiini-, kivennäisaine- ja ravintolisäaineita, jotka kaikki kykenevät osaltaan edistämään optimaalisen terveyden saavuttamista ja ylläpitämistä samalla minimoiden mahdollisuudet tarttua kaikenlaisiin tartuntatauteihin. Kustannuksiin, yleiseen terveysvaikutukseen ja mukavuuteen vaikuttavien lisäravinteiden perusohjelman tulisi sisältää C -vitamiini, D3 -vitamiini, magnesiumkloridi (muut muodot hyviä, mutta kloridin muoto optimaalinen viruslääkkeille), K2 -vitamiini, sinkki ja jodilisä, kuten Lugolin liuos tai jodoraali. Tarkemmat annosteluohjeet löytyvät Hidden Epidemicin liitteestä A, joka on saatavana myös ilmaisena eBook -latauksena (Levy, 2017). Saatavilla on myös yksityiskohtia magnesiumkloridi -liuoksen sekoittamisesta säännöllistä täydentämistä varten.
 
Kiitos tohtori Levylle !
 

Ortomolekulaarinen lääketiede on vaihtoehtoista lääketiedettä, jonka tavoitteena on ylläpitää ihmisen terveyttä luonnollisesti, ravitsemuksella. Filosofia perustuu kehon optimaaliseen ravitsemusympäristöön, jossa sairaudet edustavat tämän ympäristön puutteita. Hoito perustuu jokaisen yksilölliseen kemiaan.
 
  
 

 


 

 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos itsellesi!