perjantai 13. elokuuta 2021

Ihmisen geneettinen muokkaaminen - transhumanismi

Maailmassa vallitsee poikkeuslait. Entiset ihmisoikeudet ja kansalaisten demokraattiset oikeudet on kumottu. Ihmiskuntaa piikitetään geenimanipulaatiolla. Se on koe, jolla selvitetään elimistön kykyä transmutatoitua digitaaliseen kontrolliin.

Miten tämä ihmiskunnan historian julmin ja halventavin koe on saanut kaikkien hallitusten ja valtamedian kritiikittömän tuen?

Kuka/mikä taho on petoksen takana ?

Covid on oikeuttanut hallituksille diktatooriset keinot ja sotatilalait. Meneillään on vallankumous, josta valtamedia ei edes hiiskahda. Kolmas maailmansota on jo pitkällä.

Edes lapsia ei armahdeta. Loppuvuoteen mennessä rokotetaan ilmeisesti myös 4 -11 -vuotiaat, vaikka on jo selvinnyt, etteivät rokotukset estä variantteja. Päinvastoin valtamedian fanaattinen rokotusinto on vain pahentunut. Jos joku uskaltaa esittää pienintäkään kritiikkiä, henkilö maalitetaan rasistisesti.

Joukkopsykoosi ei ota laantuakseen. Jenkeissä Bidenin on tarkoitus rokotuttaa koko hyväkuntoinen armeija älykääpiöiksi puolustamaan harvalukuisen globalistieliitin petollista vallankaappausta.

Kolmas maailmansota – digitaaliset keskitysleirit

Niin kuin natsi-Saksan fasismi ei syntynyt tyhjästä, ei tyhjästä syntynyt myöskään ihmiskunnan julmin covid-petos. Koko Ihmiskunnan rokottamisessa kyse ei ole terveydestä, vaan siinä on kyse ensimmäisestä askeleesta kohti totalitaarista kontrollia, - edessä on digitaaliset keskitysleirit !?
 
Rokotehypen taustalta paljastuu Davosin eliitin, WEF, ( World Economic Forum, the International Organization for Public-Private Cooperation )  vallankaappaus, joka toteutetaan digitalisaation ehtoihin. Jo v. 1971 lähtien vaikutusvaltainen taloustieteilijä ja transhumanisti 
Klaus Schwab on isännöinyt vuosittaista talviretkeilyä Sveitsin Davosissa tuhansille vaikutusvaltaisimmille globalisteille. Myös Suomi on edustettuna kultapossukerhossa.

Ihmisen geneettinen muokkaaminen – transhumanismi

Scwabin utopia neljännestä teollisesta vallankumouksesta johtaa fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteetin fuusioon. Ensimmäisessä vaiheessa otetaan käyttöön rokotepassit.
Kaveri teki selväksi jo v. 2016 televisiohaastattelussa, että seuraavan kymmenen vuoden aikana maailma näkee ihmiseen istutetut sirut. ”Aluksi istutamme ne vaatteisiimme ja sitten istutamme ne aivoihin tai ihoon. Lopulta aivojen ja digitaalisen maailman välillä on suora viestintä. Se on fuusio fyysisetä, digitaalisesta ja biologisesta maailmasta.”

Golobalistien vallankumous on loppusuoralla, yli 4 miljardia ihmistä on jo pakkorokotettu ja loppuja jahdataan. Digitalisaation voittokulku on jo myös varmistettu: - lähiavaruus on jo miinoitettu 5-G satelliiteilla kontrolloimaan koko ihmiskuntaa.

Suunnitelmaan ei kuulu pelkästään mm. digirahaan siirtyminen, vaan tarkoituksena on koko maapallon muuttaminen yhdeksi kontrolloiduksi sähkömagneettiseksi kentäksi. Globalistien tavoitteena on luoda uusi uljas transhumaani maapallo niille, jotka ovat selviytyneet kokeellisista mRna – pikkityksistä hengissä.
Eliitin vallankumous on jo loppusuoralla.

Tekoäly laajenee kaikkialle ja johtaa työpaikkoja.
- Entä kun Schwapin suunnitelman mukaan puolet työpaikoista siirtyy tekoälyn haltuun jo seuraavan viiden vuoden kuluessa ?
- Mitä tehdä ylijäämäihmisille ?
- Entä jos vuoteen 2030 mennessä työpaikoista on enää jäljellä 5-10%, ja tehtäviä hoitaa enää transhumaani orjajoukko, kyborit, koneiden käskystä ?

- Onko nykyihmiskunta viisas ? Vai onko se pudonnut Hopi- intiaanien ennustusten mukaan pohjattomaan ja ihmiskunnan historian pimeimpään kuoppaan, josta ei enää ole paluuta? Olemmeko luovuttaneet vapaaehtoisesti henkilökohtaisen vapauden ja itsemääräämisoikeutemme totalitaariselle hallinnolle ja tekniikalle, joka tekee kaikista myrkkypiikeistä selvinneistä tahdottomia koneiden orjia ?
Onko solidaarisuudelle, sekä oikeudenmukaisuudelle tilaa muutaman vuoden kuluttua ?

 Kuka minä olen - mistä tulen ja minne menen ?

Sinä päätät, otatko ensimmäisen piikin, sitten toisen piikin, sitten kolmannen, neljännen, jne. ja kumarrat petollista fasismia elämäsi loppuun saakka ?

Sinä päätät luovutatko henkilökohtaisen vapauden ja itsemääräämisoikeuden ylikansallisille terroristeille, jotka ovat tuhonneet paikallistaloudet; kansantaloudet ja ihmisten elinkeinot, tarkoituksena varmistaa harvojen, isojen kansainvälisten korpporaatioiden edut, omistus- ja tuotantoketjut samoihin käsiin tuhoamalla paikallistaloudet ja niiden elinkeinot.
Elääkö globalistein Euvostoliitto vielä seuraavalla vuosikymmenellä orjayhteisöinä ?

Sinä päätät, pelastatko lapsesi, maasi ja kansakuntasi globaalilta vallankaappaukselta ja orjuudelta vai liitytkö siihen alati kasvavaan joukkoon, joka vaatii  ihmisarvon ja kansallisvaltioiden luovuttamattoman kunnioituksen palauttamista ? 
Ilman totuutta ja oikeudenmukaisuutta edessä on ihmiskunnan täystuho !?

Suuri Herääminen

Petos on paljastunut.
Edessä on tie pimeydestä valoon.
Reiner Fuellmich, saksalainen asianajaja ja muut järjestöt ovat jo käynnistäneet ryhmäkanteita Kanadassa ja Yhdysvalloissa, sekä ryhtyneet oikeustoimiin EU:n toimielimiä ja yksilöitä vastaan. Meillä Suomessa on edessä sama puhdistus oikeustoimin. 
 
 
 
 
Edessä ja meneillään on myös kolmas itsenäisyystaistelu, ennen kuin menetetyt oikeusvaltion periaatteet ja kansallinen itsenäisyys on palautettu laittoman EU-vallankaappauksen jäljiltä.

 

 
 
ps.
lue lisää: 

Ei kommentteja: