maanantai 23. elokuuta 2021

Massarokotukset saattavat tuhota koko ihmiskunnan.

Todellinen terveyskatastrofi alkoi jo vuosikymmeniä sitten, kun yhteiskunnan tuki lopetettiin lääke- ja ravitsemustutkimukselta. Kaikki puolueeton tutkimus, joka koski sairauden hoitoa ja ravitsemusta loppui. Nyt sairautta hoidetaan lääkkeillä ja kaikki mikä on terveellistä, on markkinaehtoista, sitä mikä tulee liukuhihnalta tehtaista. Tutkijat ja media ovat tämän markkinamafian käsissä. 
 
Synteettisillä lääkkeillä ei tarvitse enää edes parantua, riittää, että ne kroonistavat ja varmistavat jatkuvat markkinat. Tämän seurauksena ylipainosta ja diabeteksesta tuli sitten ensimmäinen maailmanlaajuinen pandemia. Näin koron-aikana on hyvä muistaa, että melkein kaikki virukseen menehtyneet ovat olleet joko ylipainoisia, tai heitä, joilla on insuliiniresistenssi. Nämä erityisryhmät olisi ollut helposti eristettävissä, ilman että koko yhteiskuntia ei olisi tarvinnut tai tarvitsisi enää sulkea.

Onneksi on vielä puolueettomia ja riippumattomia tiedemiehiä, tutkijoita ja lääkäreitä, jotka kykenevät selättämään virallisen markkinamafian valheet ja etsivät moraalisesti kestäviä hoitomuotoja infektion selättämiseksi.

Varoitus: - jos jatkat lukemista, saatat järkyttyä tai herätä ?

Tässä jutussa 2 huippupätevää virologia, Luc Montagnier ja Vanden Bossche kumoavat WHO:n rokotehypetyksen, sekä hallitusten ja kansallisten terveysviranomaisten petokset, joilla on estetty covidin parantavat hoitomuodot.

 
Tohtori Luc Montagnier  
on ranskalainen virustutkija, joka sai 2008 Nobelin lääketieteen palkinnon löydöistään immuunikatovirus HIV:stä. Nyt tutkija väittää, etteivät rokotteet pysäytä covid-virusta, päinvastoin  rokotteet ”ruokkivat virusta” ja helpottavat viruksen kehittymistä vahvemmiksi ja paremmin tarttuviksi varianteiksi, jotka voivat aiheuttaa enemmän terveysvaikutuksia kuin alkuperäiset versiot.

Montagnierin johtopäätös on, että massarokotukset ovat tieteellinen ja lääketeieteelinen virhe: ”rokotteen luomat vasta-aineet pakottavat viruksen löytämään uuden ratkaisun tai kuolemaan
Virologi on työskennellyt ahkerasti paljastaakseen COVID-19-rokotteiden vaarat. Variantit syntyvät rokotteista. Kyse on viruksen mutaatiosta ja sen vahvistumisesta, jota nimitetään Antibody Dependent Enhancement ( ADE). ADE on mekanismi, joka lisää viruksen kykyä päästä soluihin ja pahentaa tautia. Tiedot ympäri maailmaa vahvistavat, että ADE esiintyy SARS-CoV-2ssa, joka aiheuttaa COVID-19: n, sanoo Montagnier. 
- "Näette sen kussakin maassa, se on sama: rokotuskäyrää seuraa kuolemien käyrä." Tällä katastrofin kierteellä ei ehkä ole loppua".

Montagnierin 2020 julkaistussa dokumentissa tutkija korosti myös haitallisia naamioita, lukitsemista, karanteeneja, hallitusten ylivaltaa ja tehokkaiden Covid-hoitojen, mm hydroksiklorokiinin hylkäämistä, koska WHO ja Fauci olivat onnistuneet estämään halpojen geneeristen hoitojen laajan käytön covid-tautiin.

Kirjeessään Israelin osavaltion korkeimman oikeuden presidentille massarokotusten keskeyttämiseksi, Montaigner tiivisti rokotteiden vaarat ja kiteytti lopputuloksen:

"Odottamattoman tulevaisuuden edessä on parempi pidättäytyä. Mutta useimpien ihmisten on äärimmäisen vaikeaa vastustaa kaikkia pakottamis- ja rokotemääräyksiä ".

Paljon puhutusta ja laumasuojan toivosta Montagnier on todennut: ”Pfizer-, Moderna-, Astra Zeneca -rokotteet eivät estä viruksen siirtymistä ihmisestä toiseen ja rokotetut ovat yhtä tarttuvia kuin rokottamattomat. Siksi toivo "kollektiivisesta immuniteetista" rokotettujen määrän lisäämisellä on täysin turha.  
Virologi kannattaa infektion varhaista hoitoa ivermektiinillä ja bakteeri –antibiootilla.
 

 
Tohtori Vanden Bossche
on belgialainen arvostettu virologi ja jakaa Montagnierin jyrkät näkemykset. Hän oli Saksan Infektiotutkimuskeskusessa Kölnissä rokotekehitystoimiston päällikkö. Hän on työskennellyt yksityisellä sektorilla useissa rokoteyrityksissä ( GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals) joissa hän tyyöskenteli rokotekehityksen parissa. Hän työskenteli myös Genevessä toimivan Global Alliance for Roccines and Immunization ( GAVI) - organisaation kanssa Ebola -ohjelman vanhempana johtajana.
 
Hänen näkemyksiään on analysoitu tuoreessa artikkelissa . Myös Bossche on äänekkäästi vaatinut massarokotusohjelmien lopettamista. Hän uskoo, että jos piikityksiä ei pysäytetä, ne voivat johtaa vahvempien ja vahvempien viruksen varianttien kehittymiseen, kunnes "supervirus" tarttuu ja pyyhkii pois valtavat määrät ihmisiä:

"Kun otetaan huomioon valtava määrä immuunipakoa, jonka massarokotuskampanjat ja vierekkäiset suojatoimenpiteet aiheuttavat, on vaikea kuvitella, kuinka ihmisten toimet eivät saisi COVID-19-pandemiaa muuttumaan uskomattomaksi katastrofiksi maailmanlaajuiselle ja yksilölliselle terveydelle."

Tapahtuu selektiivinen viruksen "immuunipako", jossa viruksia edelleen vuodatetaan tartunnan saaneilta (sekä rokotetuilta että rokottamattomilta), koska neutraloivat vasta -aineet eivät pysty estämään viruksen lisääntymistä ja poistumista.

Bosschen pelottava ennuste on, että pandemian pahin on vielä edessä.  Elämme hiljaisuutta ennen lopullista myrskyä. Kuvittele uusi tartunta -aalto, joka on paljon pahempi kuin mikään, mitä olemme nähneet ? Miten tämä tapahtuu?  
- Tulee olemaan enemmän ja enemmän mutantteja tai muunnelmia, joille rokotekuvien adaptiivinen immuunijärjestelmä tarjoaa vain vähän vastustuskykyä. Samaan aikaan luontainen tai luonnollinen immuunitehokkuus heikkenee, elleivät ihmiset ryhdy useisiin toimiin luontaisen koskemattomuutensa parantamiseksi.
Jos käytettäisiin erilaisia ​​rokotteita, jotka antaisivat steriloivan immuniteetin eli estäisivät immuunipaon ja tappaisivat kaikki rokotettujen virukset, tilanne olisi täysin erilainen. 

Useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että nykyiset kokeelliset rokotteet eivät todellakaan tapa virusta; ja että sekä rokotetut että rokottamattomat tartuttavat viruksen. Nämä rokotteet eivät estä viruksen leviämistä. Ja kaikki tartunnan torjuntatoimenpiteet eivät yksinkertaisesti toimi riittävän tehokkaasti estämään viruksen laajaa leviämistä sen eri muodoissa.
Kyseessä on nyt koko ihmiskunnan selviytyminen Bossche varoittaa.

Mutta Bossche on äskettäin sanonut vahvempia sanoja kiinnittääkseen huomiota: 
"Jokainen henkilö, joka on "osittain "tai" täysin "rokotettu, on vaarallinen taudinlevittäjä, joka asettaa kaikki muut vaaralle saada tappava, rokotteen aiheuttama "variantti ",  joka voi tappaa heidät. "Rokotetut" ovat massamurhaajia, jotka levittävät tautia muille. 

Injektion saaminen Fauci -influenssaan ei ole vain tyhmää; se on myös murhan muoto, koska rokottamattomat ihmiset ovat nyt vaarassa sairastua rokotettujen ruumiissa valmistettaviin tappaviin tauteihin. Jos Trump ei olisi koskaan ottanut käyttöön rokotetta, pandemia olisi lakannut jo kauan sitten. Koska hänen rokotteitaan työnnetään edelleen, delta - variantti leviää kuitenkin kulovalkeana, ja pian sitä seuraa muut ”muunnelmat” syksyllä.”

Koska massarokotusohjelmat eivät luo laumasuojaa, siksi on vain vähän toivoa covid-pandemian päättymisestä.
 

Mikä ratkaisuksi ? 

Bosschen vaihtoehto nykyisille massarokotuksille: 
- ”Ensimmäinen kriittinen askel otetaan lopettamalla massarokotusohjelma välittömästi ja korvaamalla se laajalla antiviraalisten kemoprofylaktisten aineiden käytöllä samalla kun osoitetaan valtavat kansanterveysresurssit Covid-19-taudin varhaisten monilääkehoitojen skaalaamiseen.” 
Tässä viitataan varhaisiin koti-/avohoitoprotokolliin, jotka perustuvat halpoihin, turvallisiin ja täysin hyväksyttyihin geneerisiin lääkkeisiin, kuten ivermektiini ja hydroksiklorokiini; nämä toimivat myös ennaltaehkäisevinä. 
 
                     

 Pandemic Blunder tarjoaa paljon tietoa ja neuvoja tämän hoitomenetelmän käytöstä. 
 
Bossche: 
”Tarjoa - maksutta - varhainen monilääkehoito kaikille apua tarvitseville potilaille. Aloita kampanjat terveellisen ruokavalion ja elämäntapojen edistämiseksi.” Ts. ihmisten on itse ryhdyttävä toimiin luontaisen koskemattomuutensa parantamiseksi, mukaan lukien vitamiinit ja lisäravinteet, mukaan lukien tämä cocktail: C -vitamiini, D -vitamiini, zine ja kversetiini.

Jos ihmiset, hallitukset ja terveysviranomaiset olisivat ajan tasalla, he kokoaisivat kaiken voimansa vaihtoehtojen käyttämiseen nykyisille rokotteille. Niitähän on.
 
  
Markkinalähtöisestä pandemian hallinnasta on vielä liian pitkä matka henkiä pelastavaan, parantavaan ja lääketieteellisesti kestävään moraaliseen toimintaan. Kun tieto coronan patenttitehtailuista on myös paljastunut ja on myös selvinnyt, että Covid-19 on laboratoriotuote, on shokki täydellinen ?

- Toistaiseksi vielä kukaan ei ole joutunut syytteseen rikoksesta koko ihmiskuntaa vastaan !?

 
 
 
Suuret Kiitokset ansioituneille virologeille
ja Global Researchille ! 

ps. 

 

 

 

 

 

 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ovatko nämä herrat disinformaation levittäjiä,joilla ei ole riittävää asiantuntemusta kannnottoonsa? Mitä sanoo Salminen ja muut rokote-entusiastit???

Eivät tietenkään mitään, keskustelua ei näköjään tarvita. Ainoastaan yhden ja saman asian jankuttamista. Eivät näytä osaavan edes hävetä!

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Lähetin tekstin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) Hanna Nohynekille ja mm. pääjohtajalle. Samassa postituksessa sai tietoa myös Rokotetutkimuskeskuksen Rämet.

Odotellaan ?
- jospa joltakin löytyisi vielä hitunen moraalia...

Suomalaisten terveys on jo uhrattu markkinavoimille.
Edes lapsia ei säästetä.