torstai 1. heinäkuuta 2021

Varjele lasta piikkiproteiinilta

 

Yhdysvallat ei ole ratifioinut Lasten oikeuksien sopimusta. Suomi on.

Lasten oikeuksien sopimus kieltää kaikenlaisen lasten hyväksikäytön. Asia on muille selvä, paitsi rokotebisnekselle. Miten suojella lasta rokotetutkimuksilta, joita Suomessakin on tehty vuosikymmeniä ?

”Koronarokotteet” ovat kokeellista RNA-manipulointia, jotka muuttavat ihmisen genomia ja perimää. Koko ihmiskunnan ja varsinkin lasten altistaminen koekaniiniksi on hirvittävä rikos ihmisyyttä vastaan. Onneksi Suomessakin on jo tehty rikosilmoitus rokotekeskuksen toimista.

Lasten koronarokotukset aikuisten hyväksi ovat eettisesti kestämättömiä.

Jos vanhusväestöä yritetään suojella lasten rokottamisella, kyse on rikollisesta hyväksikäytöstä.

Jo nyt on selvinnyt, ettei korona ole vaarallinen lapsille. Oireet ovat hyvin lieviä ja lapset saavat luonnollisen immuniteetin, joka suojaa vuosia. Lapsille koronarokotusten riskit ovat aikuisiin verrattuna myös huomattavasti suurempia.

Jos riskit ovat suuremmat kuin hyödyt, rokotukset lopetetaan, kuten kävi sikapiikin kohdalla.Pandemrix rokotteen aiheuttama narkolepsia ilmeni vasta yhdeksän kuukauden kuluttua. Nyt THL:n on tarkoitus jatkaa rokotuksia entistä nuorempiin ikäluokkiin, vaikka koronarokotteiden haitat ja kuolemantapaukset ovat moninkertaiset verrattuna Pandemrixiin. 
- Eikä kukaan vastaa ?

 Vaikka koronapiikkien kaikkia pitkäaikaisia haittavaikutuksia ei vielä edes tunneta, tiedetään jo nyt, että ne ovat vakavia. Ja tieto riskeistä kasvaa koko ajan.

Jo nyt tiedetään, ettei rokotteen synteettinen mRNA pysy lähellä injektiokohtaa, kuten alun perin oletettiin, vaan se leviää laajasti kaikkialle elimistöön muutamassa tunnissa injektiosta. Se tunkeutuu verenkiertoon ja kerääntyy useisiin elimiin; pääasiassa pernaan, luuytimeen, maksaan, lisämunuaisiin ja naisilla munasarjoihin. Piikkiproteiini on jo nykytietämyksellä patogeeni, joka itsessään aiheuttaa sairauksia. Piikkiproteiini kulkeutuu sydämeen, aivoihin ja keuhkoihin. Piikkiproteiini sitoutuu verihiutaleiden reseptoreihin ja verisuonia reunustaviin soluihin.

Mitä tapahtuu :

  1. Verihiutaleiden kasautumia. Trombosyytit ovat veren erikoistuneista soluja, jotka pysäyttävät verenvuodon. Verisuonivaurioiden seurauksena verihiutaleiden kasautumat aiheuttavat veritulpan. Veren hyytymishäiriöt liittyvät sekä koronaan, että rokotteiden haittavaikutuksiin.
  2. Epänormaalia  verenvuotoa
  3. Sydänvaivoja
  4. Neurologisia vaurioita aivoissa
  5. Verisuonistossa voi aiheutua vaskuliittia, Kawasakin tautia, nivelreumaa ym., jotka nostavat kuoleman riskiä ja kuolleisuutta 50 kertaisesti.

Kudoksesta riippumatta piikkiproteiini voi heikentää mitokondrioitten toimintaa, joille hyvä terveys  ja luontainen immuniteetti perustuu sairauksien ehkäisijänä. Piikkiproteiini erittyy myös äidinmaitoon, mikä voi olla tappavaa vauvoille. Vasta-aineita ei siirry, sen sijaan itse rokote ja piikkiproteiini siirtyvät, mikä voi johtaa lapsen verenvuotoon tai lapsen verihyytymiin.


Miten piikkiproteiini vahingoittaa terveyttä ?  

Global Reseachin artikkelissa arvioidaan tutkijoiden selvityksiä piikkiproteiinien moninaisista tulehduksellisista haittavaikutuksista elimistössä, mm. kuolevien solujen vapautuneen raudan myrkyllisyydestä varsinkin liikalihavilla. Rokotusten piikkiproteiinit voivat johtaa myös syövän etenemiseen.

Kadutko rokotusta ? 
Mercola :

Jos sinulla on jo ollut yksi tai kaksi COVID-rokotusta ja epäröit, varmista, ettet koskaan saa toista rokotusta millä tahansa rokotteella. Vaikka sinulla ei vielä olisikaan havaittavissa olevia oireita, olisi viisasta alkaa vahvistaa synnynnäistä immuunijärjestelmääsi. Tätä varten sinun on kiinnitettävä huomio aineenvaihduntaan ja optimoitava ruokavaliosi.

Haastattelin tohtori Vladimir Zelenkoa 23. kesäkuuta 2021, ja haastattelun pitäisi alkaa 4. heinäkuuta 2021. Keskustelimme siitä, mihin tohtori Mike Yeadon, joka on Pfizerin yksi COVID-rokotteiden ensisijaisista valmistajista ja entinen johtava tutkija, uskoo, nimittäin, että injektion saaneet kuolevat ennenaikaisesti.

Keskustelemme hyvin yksityiskohtaisesti strategioista, joita voidaan käyttää vähentämään Yeadonin ennustusten toteutumisen riskiä: 
 
- Käytä aikarajoitettua syömistä ja syö kaikki päivän ateriasi kuuden tai kahdeksan tunnin sisällä. Vältä kaikkia kasviöljyjä ja jalostettuja elintarvikkeita. Keskity sertifioituihin luomuruokiin minimoidaksesi glyfosaattialtistuksen, ja sisällytä runsaasti rikkipitoisia elintarvikkeita pitämään mitokondriosi ja lysosomit terveinä. Molemmat ovat tärkeitä solujätteiden ja piikkiproteiinien puhdistamiseen. Voit myös tehostaa sulfaattia ottamalla Epsom-suolakylpyjä.
Haluat myös varmistaa, että D-vitamiinitasosi on optimoitu välille 60 ng / ml ja 80 ng / ml (100 nmol / l - 150 nmol / l), ihanteellisella tavalla järkevän auringonvalon kautta. Auringonvalolla on myös muita etuja D-vitamiinin valmistamisen lisäksi.Piikkiproteiinin toksisuuden torjumiseksi haluat optimoida autofagian , solujen puhdistusjärjestelmän, mikä voi auttaa pilkkomaan ja poistamaan piikkiproteiineja… 

 Kansallinen rokotustietokeskus (NVIC) lähetti äskettäin yli 50 videoesitystä 16.-18. Lokakuuta 2020 verkossa järjestetystä pay-for-view-viidennestä kansainvälisestä rokotuskonferenssista ja antoi ne kaikkien saataville ilmaiseksi.

Konferenssin teema oli "Terveyden ja autonomian suojeleminen 2000-luvulla", ja siihen osallistui lääkäreitä, tutkijoita ja muita terveydenhuollon ammattilaisia, ihmisoikeusaktivisteja, uskontoyhteisöjen johtajia, perustuslain ja kansalaisoikeuksien asianajajia, rokotteista loukkaantuneiden lasten kirjoittajia ja vanhempia, politiikka, laki ja etiikka sekä tartuntataudit, mukaan lukien koronavirus- ja COVID-19-rokotteet.

Joulukuussa 2020 brittiläinen yritys julkaisi vääriä ja harhaanjohtavia tietoja NVIC: stä ja sen konferenssista, mikä sai NVIC: n avaamaan koko konferenssin ilmaiseksi katsottavaksi. Konferenssissa on kaikki mitä tarvitset kouluttaaksesi itsesi ja suojellaksesi henkilökohtaisia ​​vapauksiasi  terveytesi kannalta.

Kirjoittanut tohtori Joseph Mercola
Global research, 29.6.2021 
 
 

Vielä neuvolarokotteista:
Ei kommentteja: