maanantai 26. heinäkuuta 2021

Rikokset ihmisyyttä vastaa

 

Tampereen rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämetin mielestä deltamuunnos saattaa vaatia 90 prosentin rokotekattavuuden. Yli 70-vuotiaista suomalaisista on rokotettu 93 prosenttia ja 20-69 vuotiaiasta 75 prosenttia. 1,6 miljoonaa suomalaista on saanut tehosterokotteen.
Kaksi keinoa hillitä kiihtyvää epidemiaa on Rämetin mielestä alle 30-vuotiaiden riittävä rokotekattavuus, sekä 12-15-vuotiaiden rokottaminen elokuussa. Alakouluikäiset pääsisivät rokoteohjelmaan vasta vuoden lopussa.
Rämetin mielestä Suomessa pärjätään Pfizerin ja Modernan rokotteilla myös virusmuunnoksia vastaan…
-Apua ?

Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat ?

Lähetin tänä aamuna Mika Rämetille spostia ja palautetta rokoteagitaatiosta: http://sinikkatyynela.blogspot.com/2021/07/rokotukset-tuhoavat-immuniteetin.html?m=1 

Mika Rämetin harmiton vastaus tuli 10:ssä minuutissa:

Hei Sinikka,

Valitettavasti tämän asiantuntijan väitteet ovat epätosia. Harmillista, että tällaista puolitieteellistä, mutta virheellistä tietoa löytyy maailmalta.

Lähetin sitten myös palautetta THL:n pääjohtaja Markku Tervahaudalle, sekä THL:n Mika Salmiselle, Terhi Kilvelle sekä Hanna Nohynekille:

Thl sai nuhteet oikeusasiamieheltä ja on rikkonut mm. Perustuslakia.
Thl ei noudata, eikä ole noudattanut Eu:n kansalaisten perusoikeuksia, eikä Lasten Oikeuksia. 

Lasten rokottaminen hätäkäyttöluvan saaneilla geenimanipulaatiorokotteilla ilman vanhempien suostumusta ja ilman pitkän ajan vertaistutkimuksia vaarattomuudesta on rikos ihmisyyttä vastaan. Tuhannet raskaan sarjan terveysalan tutkijat ja ammattilaiset ovat kauhuissaan, samoin kuin lapsista huolta kantavat vanhemmat. Piikkiproteiini on toksiini.

Kommenttia on turha odottaa.
Maan globalistieliitti ulkoministeri Pekka Haavistoa myöten varautuu koronan neljänteen aaltoon. Myös ministeri sanoo olevansa myönteinen koronapassille. Ministeri piti hyvänä uutisena rokotustahtia ja sen kasvattamista. Vahingollisinta on kaikenlainen rokotevastaisuus tai sen lietsominen.
Amen !

Koko maailma, Eurooppa ja Suomen kansa on nyt äärimmäisessä ahdingossa. 
Meneillään on vaihtoehdoton ja sananvapaudeton globalistieliitin vallankaappaus, EU-vallankaappauksen jatkumo, jossa kansakunnat ovat piikkien tykinruokaa. 
Ehdoton kuuliaisuus testataan maskeilla ja rokotekattavuudella. 
Rokottamattomia vainotaan, niin kuin natsi -Saksassa juutalaisia.

Ihmisoikeudet ja demokratia on menetetty. Terveysammattilaiset ja vaihtoehtoiset koronan hoitomenetelmät  on sensuroitu ja maskikansat on pakotettu kumartamaan kasvotonta piilaaksojen ja Davosin oligarkkien hirmuvaltaa…

Kun kansakunnat on peloteltu joukkopsykoosiin, jota valtamedia hallinnoi pelkällä probagandalla ollaan tuhon tiellä. Mittasuhteet vääristyvät ja ihmiskunnan todelliset ongelmat jäävät kokonaan hoitamatta.
 

Maailman tilastot

 https://www.worldometers.info/fi/ - tilastoista voidaan arvioida ja suhteuttaa koronan ja ihmiskunnan kaikkein pahimmat terveysuhat reaaliajassa mm. terveystilastojen osalta:


Terveys

7 350 967

 Tartuntatautien aiheuttamat kuolemat tänä vuona

 

4 304 138 

Alle 5-vuotiaiden lasten kuolemat tänä vuonna

 

24 144 019 

Abortteja tänä vuonna

 

175 023

 Synnyttävien äitien kuolemat tänä vuonna

 

42 893 483

 HIVin/AIDSin saaneita ihmisiä

 

951 911 

HIViin/AIDSiin kuolleita ihmisiä tänä vuonna

 

4 650 612 

Syöpään kuolleita tänä vuonna

 

223 297 

Malariaan kuoleita tänä vuonna

 

11 354 488 589 

Tupakoita poltettu tänään

 

2 830 730

 Tupakoinnin aiheuttamia kuolemia tänä vuonna

 

1 416 258

 Alkoholin aiheuttamia kuolemia tänä vuonna

 

607 223

 Itsemurhia tänä vuonna

 

226 529 806 422

 Rahaa käytetty laittomiin huumeisiin tänä vuonna

 

764 386 

Liikenneonnettomuuksissa kuolleita tänä vuonna

 

 

Maailmassa on lähes miljardi aliravittua ihmistä, lähes 2 miljardia ylipainoista ihmistä ja tänään nälkään kuolee n. 23.000 ihmistä. Lähes miljardi ihmistä kärsii kroonisesta vedenpuutteesta, joka tulee pahenemaan entisestään lähivuosina.

-          Ihmiskunnan todelliset ongelmat jäävät hoitamatta, koska niillä ei voi rahastaa, eikä tehdä miljardivoittoja Pig Pharmalle.


Ruoka

853 562 667

 Aliravittuja ihmisiä maailmassa

1 713 585 784 

Ylipainoisia ihmisiä maailmassa

788 007 932 

Sairaalloisen lihavia ihmisiä maailmassa

22 976

 Tänään nälkään kuolleita

452 308 027 

Rahaa käytetty ylipainosta johtuviin sairauksiin Yhdysvalloissa tänään (US$)

142 030 811 

Rahaa käytetty painonpudotusohjelmiin Yhdysvalloissa tänään (US$)

 

Vesi

9 117 309

 Veden kulutus tänä vuonna (mrd. litraa)

476 851 

Kuolemia veteen liittyviin sairauksiin tänä vuonna

789 781 034 

Ihmisiä, joilla ei ole puhdasta juomavettä

  

1% - eliitti omistaa lähes kaiken maailman varallisuuden. Tämä eliitti hallitsee maailman finanssitaloutta ja luo velkarahaa miljardeittain. Tällä velkarahalla ei ole mitään yhteyttä maapallon ekologiseen kantokykyyn. Myos Suomessa eletään neljän maapallon luonnonvarojen kulutusvauhdilla. Jokainen ymmärtää, että mitä enemmän rahaa ja keinotekoista velkaelvytystä, sitä nopeammin maapallon resurssit tyhjenevät ja loppuvat.

Globalistieliitin uusliberalistinen velkatalous on tuhoon tuomittu !?

Koronapetoksen avulla Suomi ja koko Eurooppa lukittiin, vaikka ilmeni, että koronaan kuolleisuus on kausi-influenssan luokkaa. Kuitenkin sulkutilat astuivat voimaan ja liikkumisvapaus vietiin. Nyt Eurooppa varautuu globalistieliitin pakkorokotuksiin ja rokotepasseihin myös omien kansanedustajiemme tuella ?   
40-luvulla marssittiin natsien tahtiin, nyt virallinen Suomi ja Euroopan unioni marssii rikollisesti globalistien tahtiin!  Sama kaiku on askelten.

Miten tähän tultiin ?

Transatlanttisten globalistien EU-vallankaappaus onnistui ilman ainuttakaan laukausta valtamedian ja maansa myyneiden helppoheikkien tuella: - Euroopan unionin liittymissopimus ei alkuaankaan ollut valtiosopimus, se oli Bilderberg-eliitin järjestösopimus, joka toteutettiin eliitin ehdoilla.

Suomi ilman Riippumatonta Perustuslakituomioistuinta on banaanivaltio, josta puuttuu kaikki oikeusvaltion periaatteet. Maassa vallitsee viidakon laki.

Kannattaisiko kaivaa Suomen Perustuslaki Brysselin roskalaatikosta ja samalla muistella Suomen Kansan tärkeintä Rauhansopimusta, jossa kaikki rikokset ihmisyyttä vastaan on kriminalisoitu ? 

Myös suomalaisten rokottaminen tutkimusvaiheessa olevilla geenimanipulaatiopiikeillä on rikos ihmisyyttä vastaan. Näin myös EU:n oman Peruskirjan mukaan. Rokotettujen ja rokottamien erottelu on myös perusoikeusrikos.

                                             

  

Pariisin rauhansopimus on Suomen ja Maailman tärkein sopimus

Rikos ihmisyyttä vastaan on laajamittainen ja järjestelmällinen siviiliväestöön kohdistuva hyökkäys, johon liittyy Suomen lain määritelmän mukaan surmaamista, orjuuttamista, ihmiskauppaa, kidutusta, vahingoittamista, väestön tuhoamista, karkottamista tai pakkosiirtoa, kansainvälisen oikeuden vastaista vangitsemista, raiskaamista tai muuta seksuaalista väkivaltaa, pakottamista prostituutioon, raskauteen tai sterilisaatioon, rotuerottelua, tai jonkin ryhmän tai yhteisön vainoa poliittisen mielipiteen, rodun, kansallisuuden, etnisen alkuperän, kulttuurin, uskonnon tai sukupuolen perusteella tai niihin rinnastettavasti.

Suomen Kansalle sekä Suomen Kansan valtiopäiville kokoontuneelle Eduskunnalle on Pariisin rauhansopimuksessa 1947 annettu kaikki oikeudet, kaikki valta ja kaikki vastuu ensisijaisesti suojella Suomen Kansaa.

Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, on jokaisen neuvonantajan ensisijainen lähde. Se on kaikkien poliittisten, sotilaallispolittisten sekä sotilaallisten arvioiden, johtopäätösten ja päätösten perusta ja kulmakivi.

II Osa, II Luku, 6:s 7:s ja 8:s artikla ovat kaikista tärkeimmät, koska ne kumoavat kaiken toisen maailmansodan jälkeen levitetyn näennäistieteellisen propagandan ja valeuutisoinnin. Rauhansopimuksen tarkoitusperien tietäminen, tekee kenestä tahansa asiantuntijan. 

Suomen ja Suomen Kansan suojelemisen lisäksi, yksi Rauhansopimuksen tarkoitusperistä on kolmannen maailmansodan estäminen.

Valtion johto, poliittiset, sotilaalliset tai sotilaallisluontoiset järjestöt sekä muut järjestöt, jotka reaali- ja käsitteellistieteellisin perustein sanoin ja/tai teoin ovat rikkoneet tai tänään rikkovat Rauhansopimusta, paljastuvat koko Suomen Kansan sekä kaikkien Kansakuntien edessä maanpettureiksi. Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa suojelee kansaa ja valtiopäiville kokoontunutta eduskuntaa.

Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, II Osa, II Luku,
8 artikla:  
"Suomisitoutuu olemaan vastaisuudessa sallimatta senluontoisten järjestöjen olemassaoloa ja toimintaa, joiden tarkoituksena on kieltää kansalta sen demokraattiset oikeudet."

Entäs nyt ?  
- Suomen laittomasti kaapattu Perustuslaki on Brysselissä, Pariisin Rauhansopimus unohdettu ja nykyinen eduskunta on totalitaarisen globalistieliitin laiton etujärjestö ja nukkehallinto Suomessa ?

- Miten palautetaan Kansanvalta ?

 
Pax on latinaa ja suomeksi ”rauha”. Sen alkuperä sanasta sopimus (lat. pactum) viittaa siihen, että rauhan ei ajatella olevan sodaton tila vaan seurausta sopimuksesta.

 

ps.
Kiitos !

 

 

 

 

Ei kommentteja: