torstai 29. heinäkuuta 2021

Globalistien bioterrorisota ihmisyyttä vastaan

 

Jo helmikuussa 2017 Bill Gates, joka on vuosikymmeniä rahoittanut maailmanlaajuisia rokotekampanjoita, muistutti Münchenin turvallisuuskokouksessa, että seuraava epidemia voisi alkaa sellaisen terroristin näyttöruudulta, joka haluaa käyttää geeniteknologiaa synteettisen isorokkoviruksen tai supertarttuvan ja kuolettavan influenssalajikkeen luomiseen.

Ja niin tapahtui. Vuonna 2020 alkoi globaali painajainen, kun Bill Gatesin rahoittama Maailman terveysjärjestö julisti koronapandemian. Maailman väestöä aloitettiin piikittämään hätäkäyttöluvan saaneilla geenimanipulaatiorokotteilla, joiden tutkimus kestää v. 2023 saakka. Ts. koko ihmiskunta alistettiin koekaniiniksi. Ensin piikitettiin vanhukset, nyt jahdataan nuorempia ja myös lapsia.
 Meneillään on mittasuhteiltaan käsittämätön rikos ihmisyyttä vastaan. Ainoastaan  vaihtoehtomedia ja bannatut somekanavat ovat hereillä ja valppaana maailmanhistorian suurimmasta petoksesta ja massamurhista kansakuntien omien hallitusten tuella.
- Miten tämä on mahdollista ?
 

Tänään Kanadassa ilmestyvä Globalisaation tutkimuskeskus julkaisi tohtori Mercolan  paljastukset näkymättömistä globalisteista, jotka omistavat kaiken ja hallitsevat kaiken. https://www.globalresearch.ca/same-shady-people-own-big-pharma-media/5747748
 

Black Rock ja Vanguard - 2000-luvun globalistien Goljat

Big Pharma ja valtamedia ovat pääosin kahden omaisuudenhoitoyrityksen omistamia: BlackRock ja Vanguard. 
"Lääkeyritykset  ovat vaarantaneet kansanterveyttä pikemminkin kuin optimoineet. Valtamedian  tiedotusvälineet ovat olleet innokkaan halukkaita rikoskumppaneita levittäessään propagandaa, vääristäneet virallista kertomusta, joka on johtanut yleisöä harhaan ja herättänyt pelkoa,  joka perustuu valheisiin.

Vanguard ja BlackRock ovat Time Warnerin, Comcastin, Disneyn ja News Corpin kaksi suurinta omistajaa, neljä kuudesta mediayhtiöstä, jotka hallitsevat yli 90% Yhdysvaltain mediasta.

BlackRock ja Vanguard muodostavat salaisen monopolin, joka omistaa melkein kaiken muun mitä voit edes ajatella. Kaiken kaikkiaan he omistavat 1600 amerikkalaista yritystä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2015 oli 9,1 biljoonaa dollaria. Kun lisäät kolmanneksi suurimman globaalin omistajan State Streetin, heidän yhteenlaskettu omistusosuus kattaa lähes 90% kaikista S&P 500 -yrityksistä

Vanguard on BlackRockin suurin osakkeenomistaja. Vanguardilla on puolestaan ​​ainutlaatuinen rakenne, joka vaikeuttaa sen omistamista, mutta monet maailman vanhimmista ja rikkaimmista perheistä voidaan yhdistää Vanguard-rahastoihin
 
Hyvä kysymys :
- Mitä yhteistä on The New York Timesilla ja useimmilla muilla vanhoilla medioilla Big Pharman kanssa? Vastaus: Ne ovat suurimmaksi osaksi BlackRockin ja Vanguard Groupin, kahden suurimman omaisuudenhoitoyrityksen omistuksessa maailmassa.  

 ”Maailman suurimpien yritysten osakekannan omistavat samat institutionaaliset sijoittajat. He kaikki omistavat toinen toisensa. Tämä tarkoittaa, että 'kilpailevat' tuotemerkit, kuten Coke ja Pepsi, eivät ole lainkaan kilpailijoita, koska niiden osakkeet omistavat täsmälleen samat sijoitusyhtiöt, sijoitusrahastot, vakuutusyhtiöt, pankit ja joissakin tapauksissa hallitukset."

Pienemmät sijoittajat ovat suurten sijoittajien omistuksessa. Ne ovat vielä isompien sijoittajien omistuksessa. Tämän pyramidin näkyvä yläosa näyttää vain kaksi yritystä, joiden nimiä olemme usein nähneet ... Ne ovat Vanguard ja BlackRock.

Näiden kahden yrityksen voima on mielikuvituksesi ulkopuolella. He omistavat paitsi suuren osan melkein kaikkien suurten yritysten osakkeista myös näiden yritysten sijoittajien osakkeista. Tämä antaa heille täydellisen monopolin.

Bloombergin raportin mukaan molemmilla yrityksillä on vuonna 2028 yhteensä 20 biljoonan dollarin investoinnit. Se tarkoittaa, että he omistavat melkein kaiken. "
 
 
Keitä Vanguard  edustaa ?

Sana "etujoukko" tarkoittaa "taisteluun etenevän armeijan tai laivaston etusijaa" ja/tai "suuntausta tai liikkeen johtavaa asemaa". Molemmat ovat sopivia kuvauksia tästä globaalista Goljatista, jonka omistavat suuria palautuksia vaativat globalistit, joiden tarkoitus on varallisuuden ja omistuksen siirtäminen monien käsistä hyvin harvoille.

Vanguard – eliitti  ei pidä valokeilassa olemisesta.
Oxfamin ja Bloombergin raporttien mukaan 1% maailmasta omistaa yhdessä enemmän rahaa kuin muut 99%. Vielä pahempaa on, että Oxfam sanoo, että 82% kaikesta ansaitusta rahasta vuonna 2017 meni tähän prosenttiin.

Toisin sanoen näillä kahdella sijoitusyhtiöllä, Vanguardilla ja BlackRockilla, on monopoli kaikilla teollisuudenaloilla maailmassa, ja ne puolestaan ​​ovat maailman rikkaimpien perheiden omistuksessa, joista osa on rojalteja ja jotka ovat olleet hyvin rikkaita ennen Teollista  vallankumousta."

Vaikka yksittäisten osakkeenomistajien ja siten Vanguardin omistajien tunnistaminen vie aikaa kaikkien Vanguardin omistuksien arvioimiseen, selviää nopeasti, että Rothschild Investment Corp. ja Edmond De Rothschild Holding ovat kaksi tällaista sidosryhmää. 

Artikkelissa olevassa videossa tunnistetaan myös italialainen Orsini-perhe, Amerikan Bushin perhe, Britannian kuninkaallinen perhe, du Pont -perhe, Morgans, Vanderbilts ja Rockefellers Vanguard-omistajiksi.

 

BlackRock / Vanguard omistus Big Pharmasta

Simply Wall Streetin mukaan helmikuussa 2020 BlackRock ja Vanguard olivat kaksi suurinta GlaxoSmithKline-osakkeenomistajaa, 7% ja 3,5% osakkeista.  Pfizerissa omistusoikeus muuttuu, kun Vanguard on ylin sijoittaja ja BlackRock toiseksi suurin osakkeenomistaja. 

BlackRock ja Vanguard, erikseen ja yhdessä, omistavat riittävästi osakkeita, jotta ne hallitsevat helposti sekä Big Pharmaa että keskitettyä vanhaa mediaa.
 

Jotta meillä olisi mahdollisuuksia korjata tilanne, meidän on ymmärrettävä, ketkä ovat keskeisiä toimijoita, mistä haitallinen sanelu tulee ja miksi näitä vääriä kertomuksia luodaan ?

Global Justice Now'n joulukuussa 2020 julkaisemassa raporttissa seurataan "Big Pharma:n kauheaa historiaa": - siinä tarkastellaan maailman seitsemän parhaan lääkeyhtiön häpeällistä historiaa, jotka nyt kehittävät ja valmistavat COVID-19-lääkkeitä ja geenipohjaisia ​​"rokotteita",  samalla kun valtavirran tiedotusvälineet ovat auttaneet tukahduttamaan tietoa helposti saatavilla olevista vanhemmista lääkkeistä, jotka ovat on osoitettu olevan erittäin tehokas infektiota vastaan.
 

BlackRock / Vanguard omistavat median

The New York Times -lehden toukokuusta 2021 lähtien BlackRock on toiseksi suurin osakkeenomistaja 7,43%: lla osakkeista heti suurimman osan (8,11%) omistavan The Vanguard Groupin jälkeen. 

The New York Timesin lisäksi Vanguard ja BlackRock ovat myös Time Warnerin, Comcastin, Disneyn ja News Corpin kaksi suurinta omistajaa, neljä kuudesta mediayhtiöstä, jotka hallitsevat yli 90% Yhdysvaltain mediamaisemasta. 

On sanomattakin selvää, että jos hallitset uutiskanavia, voit hallita kokonaisia ​​kansakuntia huolellisesti järjestetyn ja organisoidun keskitetyn propagandan avulla, joka on naamioitu journalismiksi .

Globaalien yritysomistusten maailma on labyrinttinen, jossa kaikki näyttävät omistavan keskenään toinen toisensa. Kuitenkin vain kaksi yritystä erottuu yli muiden,  BlackRock ja Vanguard.  
Yhdessä he muodostavat piilotetun monopolin globaalin omaisuuden, ja keskitetyn valtamedian vaikutuksen kautta heillä on valta manipuloida ja hallita maailman taloutta ja tapahtumia sekä sitä, miten maailma aivopestään.

Kun näihin tietoihin lisätään, että monopoli "heikentää kilpailua omistamalla osakkeita kilpailevissa yrityksissä" ja "hämärtää rajat yksityisen pääoman ja valtion asioiden välillä tekemällä tiivistä yhteistyötä sääntelyviranomaisten kanssa", ja että emme näe, kuinka BlackRock / Vanguard ja heidän globalistiset omistajat saattavat pystyä helpottamaan suurta palautusta ja niin kutsuttua "vihreää" vallankumousta, jotka molemmat ovat osa samaa varallisuuden varastamisjärjestelmää.
 

 BlackRock ja Vanguard omistavat maailman

Tämä väite tulee vielä selvemmäksi, kun huomaat, että tämän duon vaikutus ei rajoitu Big Pharmaan ja mediaan. Tärkeää on, että BlackRock tekee tiivistä yhteistyötä myös keskuspankkien kanssa ympäri maailmaa, mukaan lukien Yhdysvaltain keskuspankki, joka on yksityinen yksikkö, ei liittovaltion. Se lainaa rahaa keskuspankille, toimii sen neuvonantajana ja kehittää keskuspankin ohjelmistoa. 

Kaiken kaikkiaan BlackRock ja Vanguard omistavat noin 1600 amerikkalaista yritystä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2015 oli 9,1 biljoonaa dollaria. Kun lisäät kolmanneksi suurimman globaalin omistajan State Streetin, heidän yhteenlaskettu omistusosuus kattaa lähes 90% kaikista S&P 500 -yrityksistä.

BlackRock / Vanguard omistavat myös pitkän listan muita yrityksiä, kuten Microsoft, Apple, Amazon, Facebook ja Alphabet Inc., jne.


Globalistieliitin maailmanlaajuinen bioterroristieliitti on käynnistänyt ja julistanut Big Pharman ja valtamedian rikoskumppanuudella sodan ihmisyyttä vastaan vaarallisilla geenirokotteilla, joilla muutetaan ihmisen perimää ja aiheutetaan mittaamatonta kärsimystä ja tuhoa maailman kansantalouksille.
 
Muisten että:
- "Kun Lynn Forester de Rothschild haluaa Yhdysvaltojen olevan yksipuolue-maa (kuten Kiina) eikä halua, että Yhdysvalloissa hyväksytään äänestäjien henkilötodistukset, jotta tämän tavoitteen saavuttamiseksi voidaan tehdä lisää vaalipetoksia, mitä hän aikoo tehdä?
- Hän soittaa muutamat puhelut maailman 100:lle vaikutusvaltaisimmalle toimitusjohtajalle ja homma pelaa…

Näissä neuvottelupuhelussa näemme Suuren palautuksen, Agenda 2030, Uuden maailmanjärjestyksen sävyt ja suunnat.  
YK haluaa varmistaa, samoin kuin (Maailman talousfoorumin perustaja ja pääjohtaja)
Klaus Schwab, ettei köyhyys, nälkä, saastuminen ja sairaudet enää vaivaa maapalloa vuonna 2030.

Tämän saavuttamiseksi YK haluaa, että eliitin megayritykset jakavat länsimaiden verot uuden yhteiskunnan luomiseksi. Tätä hanketta varten YK sanoo tarvitsevansa maailmanhallituksen - nimittäin YK:n. "

Ts.,  
COVID-19-pandemia järjestettiin ja toteutettiin uuden maailmanjärjestyksen - suuren palautuksen – aikaansaamiseksi.

 
 
 
Kiitos Globalisaation tutkimuskeskukselle ! 
Suuret kiitokset tohtori Joseph Mercolalle, joka on saanut kunnian olla ensimmäinen ja vaarallisin disinformaattori presidentti Joe Bidenin rankinglistalla, kun kriitikot bannataan.


 

 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juutalaiset piste

Unknown kirjoitti...

Kiitos👍🇫🇮