perjantai 23. heinäkuuta 2021

Globaali mediaterrorismi rikos ihmisyyttä vastaan

Nuoremmilla sukupolvilla ei ole enää käsitystä lähihistoriasta, niistä sysistä ja seurauksista, miksi todellisuus on muuttunut painajaiseksi ?

Valheesta on tehty uusi normaali. Oikeus ja totuus on kuopattu ja niistä ei enää edes välitetä. Hallitukset ja viranomaiset valehtelevat, toimivat täysin laittomasti  ja valtamedia on kaikkien emävalheiden äiti ja sensuroi pienimmänkin kritiikin globalistieliitin valtakorruptiosta.

Laittoman EU-liittymispäätöksen yhteydessä menetettiin kansallinen itsenäisyys. Nyt meiltä viedään myös fyysinen ja henkilökohtainen koskemattomuus.
- Kuka/mikä taho on globaalissa vastuussa rikoksista ihmisyyttä vastaan ?

Sattuipa niin, että sain eilen spostia maakuntamonopolilta. Keskisuomalainen pyysi minulta haastattelua rokotteista. Ilmoitin, että, koska en luota lehteen, haluan kysymykset kirjallisesti ja vastaan kirjallisesti. Haluan myös nähdä jutun ennen julkaisua. Hetkeä myöhemmin sain vastauksen: - Jos tarvetta ilmenee, otetaan yhteyttä spostilla. Kiitin.

Maakuntamonopolissa on maksumuuri ja tiukka moderoinnin ennakkosensuuri.
Sylttytehdas suoltaa päivittäin rokotusprobagandaa ja THL:n tiedotteita koronatapauksista. Citymarketin ja muitten päivän tarjousten sillisalaatissa lehdellä ei ole enää minkäänlaista agendaa tai informaatioarvoa. 
Myös Yle on Suomen globalistihallinnon ja korruptoituneen THL:n äänitorvi, joka julkaisi taas pari päivää sitten Nohynekin suunnitelman rokottaa syksyllä jo 12-16 vuotiaat hätäluvan saaneilla synteettisillä ja myrkyllisillä piikkiproteiineilla..

Suomi, yhtä vähän kuin korruptoitunut EU:kaan ei noudata enää edes ihmisoikeuksia tai yhteistä Euroopan unionin perusoikeuskirjaa: - Oikeus henkilökohtaiseen koskemattomuuteen ?
 

 
Olemme aikaisemmin uskoneet toimittajiin siksi, että olemme luulleet heidän tarkistavan lähteet. Oletamme, ettei media julkaise valheita, mutta entäpä, jos toimittajatkin ovat entistä pahemman petoksen uhreja ?

Jo ennen viime vuoden huhtikuuta käynnistettiin globalistien ikioma faktantarkastus-sensuurimuuri, jonka avulla ”virallista” SARS-2-narratiivia kyseenalaistavat bannataan.

Kööpenhaminan ihmisoikeus-Justitan johtaja Jacob Mchangama kertoi Foreign Policy -lehdessä, miten hallitukset maailmanlaajuisesti kasasivat lakeja viruksen leviämisen hillitsemiseksi. Samalla vuonna 2019 BBC käynnisti kansainvälisen mediaverkoston, joka oli omistettu torjumaan ja sensuroimaan kaikkia uutisia ja tarinoita, jotka haastavat ja paljastavat korruption yrityksissä, valtavirran uutisraportoinnissa ja muissa monenkeskisissä järjestöissä, joiden kanssa liberaalihallitukset ovat liittyneet. 
 

Ennakkosensuuria varten luotiin Trusted News Initiativesta (TNI) , joka on mega-uutisia ja teknologiayrityksiä edustava konsortio. Sen ainoa tehtävä on sensuroida yksilöitä ja ryhmiä. Ts. TNI on  BBC: n rahoittama ja Ison-Britannian hallituksen probagandan äänitorvi.

TNI:n jäseniä ovat mediajätit, kuten Associated Press, Canadian Broadcast Corporation, Reuters, European Broadcasting Union, Agencie Francais Presse, Financial Times, Reuters, New York Times , Washington Post , LA Times . Sen monikeskeisen piilaakson kumppaneita ovat Google / YouTube, Facebook, Microsoft, First Draft ja Twitter. 

Ts. maailman valtamedia on luonut joukkopsykoosin ja globaalin panedemiadystopian edistämään pienen globalistieliitin ja Davosin oligarkkien taloudellisia etuja totuuden salaamiseksi koko ihmiskunnalta.

Valtamedia on tullut valemediaksi, joka varmistaa globaalia hirmuvaltaa ja myös massamurhia vaarallisilla rokotteilla.

Viime vuonna median mafiosot loivat yhdessä New York Timesin kanssa Project Originin , "nopean hälytyksen varhaisvaroitusjärjestelmän" tiedoista, jotka kyseenalaistavat hallituksen politiikat pandemian hoidossa, tai raportoivat Covid-rokotevammoista ja kuolemista; - SARS- 2 alkuperästä, sekä tuhansien ortodoksisten lääkäreiden lausunnot ja haastattelut, jotka kannattavat muita erittäin tehokkaita patentoimattomia lääkkeitä, kuten ivermektiiniä, ja muistuttavat kokeellisten rokotteiden riskeistä. Ts. kaikki kritiikki on vaimennettava.

Täydellisen sensuurin varmistavat Facebook ja Google, että kohdennetut tiedot varmasti estetään eikä niitä julkaista uudelleen.  

TNI kannattaa yksinvaltaista autoritaarista valvontaa Internetissä. 
Se ei edes peitä avointa demokratian vastaista tehtäväänsä. Lehdistötiedotteessa todetaan, että TNI sensuroi "laajalti jaettuja meemejä, jotka yhdistävät rokotteiden väärennökset vapauteen ja yksilönvapauksiin".

 Kun nyt törmäät sulkeissa olevaan uutiseen, joka alkaa TNI:stä, tiedät että lähteen ja tavoitteet on ruokkia puhdasta propagandaa.

Selvää, että sekä Suomen valtamedian, että sen kansainvälisten konsortioiden probagandakoneiston puppugeneraattorien paljastuminen on kova isku sinisilmäisille suomalaiselle...
Mutta vähitellen ne kissanpoikastenkin silmät aukeavat.

 

ps. 
Kiitos:

 

 

Ei kommentteja: