torstai 1. huhtikuuta 2021

Lääkäreitten ja tutkijoitten kiireellinen selvitysvaatimus Euroopan lääkevirastolle Covid-19 rokotteiden vaaroista

Arvovaltaiset lääkärit ja tutkijat ovat vaatineet 28. helmikuuta 2021 selvitystä Covid 19 rokotusten vaaroista ja vaatineet perusteltuihin kysymyksiinsä kiireellistä vastausta Euroopan lääkevirastolta / EMA. Kirje on osoitettu Euroopan lääkeviraston johtajalle Emer Cookelle. Lääkärien ja tutkijoitten  kysymykset  olisi pitänyt käsitellä ennen kuin kokeelliset rokotukset aloitettiin.

Lääkärien esittämä lista kiireellisistä selvityksistä seuraaviin kysymyksiin:

1. Lihaksensisäisen injektion jälkeen on odotettavissa, että geenipohjaiset rokotteet pääsevät verenkiertoon ja leviävät koko kehoon [1]. Pyydämme todisteita siitä, että tämä mahdollisuus suljettiin pois esikliinisissä eläinmalleissa kaikissa kolmessa rokotteessa, ennen kuin EMA hyväksyi ne ihmisille.

2. Jos tällaista näyttöä ei ole saatavilla, on odotettavissa, että rokotteet jäävät verenkiertoon ja endoteelisolut ottavat ne vastaan. On syytä olettaa, että tämä tapahtuu erityisesti alueilla, joilla verivirta on hidasta, ts. Pienissä verisuonissa ja kapillaareissa [2]. Pyydämme todisteita siitä, että tämä todennäköisyys suljettiin pois esikliinisissä eläinmalleissa kaikissa kolmessa rokotteessa, ennen kuin EMA hyväksyi ne ihmisille.

3. Jos tällaista näyttöä ei ole saatavana, on odotettavissa, että rokotteiden nukleiinihappojen ilmentymisen aikana piikkiproteiinista johdettuja peptidejä esitetään MHC I -reitin kautta solujen valopinnalla. Monilla terveillä yksilöillä on CD8-lymfosyyttejä, jotka tunnistavat tällaiset peptidit, mikä voi johtua aikaisemmasta COVID-infektiosta, mutta myös ristireaktioista muun tyyppisen koronaviruksen kanssa [3; 4] [5]. Meidän on oletettava, että nämä lymfosyytit hyökkäävät vastaaviin soluihin. Pyydämme todisteita siitä, että tämä todennäköisyys suljettiin pois esikliinisissä eläinmalleissa kaikissa kolmessa rokotteessa, ennen kuin EMA hyväksyi ne ihmisille.

4. Jos tällaista näyttöä ei ole saatavana, on odotettavissa, että endoteelivaurioita ja myöhemmin veren hyytymistä laukaisevia verihiutaleiden aktivaatioita tapahtuu lukemattomissa kohdissa koko kehossa. Pyydämme todisteita siitä, että tämä todennäköisyys suljettiin pois esikliinisissä eläinmalleissa kaikissa kolmessa rokotteessa, ennen kuin EMA hyväksyi ne ihmisille.

5. Jos tällaista näyttöä ei ole, on odotettavissa, että tämä johtaa verihiutaleiden määrän laskuun, D-dimeerien esiintymiseen veressä ja lukemattomiin iskeemisiin vaurioihin koko kehossa, mukaan lukien aivoissa, selkäytimessä ja sydämessä . Verenvuotohäiriöitä voi esiintyä tämän tyyppisen DIC-oireyhtymän takia, mukaan lukien muun muassa runsaat verenvuodot ja verenvuotohäiriöt. Pyydämme todisteita siitä, että kaikki nämä mahdollisuudet suljettiin esikliinisissä eläinmalleissa kaikkien kolmen rokotteen kanssa ennen kuin EMA hyväksyi ne ihmisille.

6. SARS-CoV-2-piikkiproteiini sitoutuu verihiutaleiden ACE2-reseptoriin, mikä johtaa niiden aktivoitumiseen [6]. Trombosytopeniaa on raportoitu vaikeissa SARS-CoV-2-infektiotapauksissa [7]. Trombosytopeniaa on raportoitu myös rokotetuilla henkilöillä [8]. Pyydämme todisteita siitä, että verihiutaleiden aktivaation mahdollinen vaara, joka johtaisi myös leviämään suonensisäiseen hyytymiseen (DIC), suljettiin pois kaikilla kolmella rokotteella ennen kuin EMA hyväksyi ne ihmisille.

7. SARS-CoV-2: n leviäminen ympäri maailmaa loi sairauspandemian, joka liittyi moniin kuolemiin. Rokotusten hyväksymistä harkittaessa ei useimpien maiden terveydenhuoltojärjestelmiä enää uhannut ylikuormitus, koska yhä suurempi osa maailmasta oli jo saanut tartunnan ja pahin pandemia oli jo lieventynyt.  

Tämän vuoksi vaadimme vakuuttavia todisteita siitä, että EMA myöntäessään ehdollisen myyntiluvan kaikkien kolmen rokotteen valmistajille, ei käyttänyt hätätilaa perusteena hyväksyessään ehdolliset rokoteluvat. 

Video: Lääkärit ja tutkijat kirjoittavat Euroopan lääkevirastolle (EMA) Varoitus COVID-19-rokotevaaroista

Jos kaikkia tällaisia ​​todisteita ei ole saatavana, vaadimme geenipohjaisten rokotteiden hyväksynnän peruuttamista, kunnes EMA on käsitellyt kaikki edellä mainitut kysymykset asianmukaisesti.

On vakavia huolenaiheita, että EMA hyväksyi COVID-19-rokotteet ennenaikaisesti ja huolimattomasti ja että rokotteiden antaminen muodosti ja on edelleen "ihmiskoe", joka oli ja on edelleen Nürnbergin säännöstön vastainen.

 

Tilanteen kiireellisyyden vuoksi pyydämme sinua vastaamaan tähän sähköpostiin seitsemän päivän kuluessa ja vastaamaan kaikkiin huolenaiheisiimme. Jos päätät olla noudattamatta tätä kohtuullista pyyntöä, julkistamme tämän kirjeen.

 

Tämä sähköposti on kopioitu osoitteeseen: 
Charles Michel, Euroopan neuvoston puheenjohtaja 
Ursula von der Leyen, Euroopan komission puheenjohtaja.

 

Kunnioittaen,

Professori Sucharit Bhakdi , lääketieteellisen mikrobiologian ja immunologian emeritusprofessori, entinen puheenjohtaja, Lääketieteellisen mikrobiologian ja hygienian instituutti, Mainzin Johannes Gutenbergin yliopisto (lääkäri ja tutkija) (Saksa ja Thaimaa)

Tohtori Marco Chiesa, MD FRCPsych, konsulttipsykiatri ja vieraileva professori, University College London (lääkäri) (Iso-Britannia ja Italia)

Tohtori C Stephen Frost BSc MBChB -diagnostisen radiologian asiantuntija, Tukholma, Ruotsi (lääkäri) (Yhdistynyt kuningaskunta ja Ruotsi)

Tohtori Margareta Griesz-Brisson , konsulttineurologi ja neurofysiologi (opiskeli lääketiedettä Freiburgissa Saksassa, neurologian erikoiskoulutus New Yorkin yliopistossa, neurofysiologian apuraha Mount Sinai Medical Centerissä New Yorkissa; farmakologian tohtori, joka kiinnostaa erityisesti kroonista matala neurotoksikologia ja ympäristötekijöiden vaikutukset aivojen terveyteen), lääketieteellinen johtaja, Lontoon neurologian ja kivun klinikka (lääkäri ja tutkija) (Saksa ja Iso-Britannia)

Professori Martin Haditsch, tohtorin tohtori , hygienia- ja mikrobiologiasiantuntija (Itävalta), mikrobiologian, virologian, epidemiologian / tartuntatautien asiantuntija (Saksa), tartuntatautien ja trooppisen lääketieteen erikoislääkäri, lääketieteellinen johtaja, TravelMedCenter, Leonding, Itävalta, lääketieteellinen Johtaja, Labor Hannover MVZ GmbH (lääkäri ja tutkija) (Itävalta ja Saksa)

Professori Stefan Hockertz , toksikologian ja farmakologian professori, rekisteröity eurooppalainen toksikologi, immunologian ja immunotoksikologian asiantuntija, toimitusjohtaja tpi consult GmbH. (Tutkija) (Saksa)

Lissa Johnson , BSc BA (media) MPsych (Clin) PhD, kliininen psykologi ja käyttäytymispsykologi, asiantuntemus kidutuksen, julmuuden, kollektiivisen väkivallan ja pelon propagandan sosiaalipsykologiasta, entinen Australian psykologisen seuran yleisen edun neuvonantajaryhmä (kliininen psykologi ja Käyttäytymistieteilijä) (Australia)

Professori Ulrike Kämmerer, PhD , kokeellisen lisääntymisimmunologian ja kasvainbiologianapulaisprofessori Würzburgin yliopistollisen sairaalan synnytys- ja gynekologian osastolla, Saksa, koulutettu molekyylivirologi (tutkintotodistus, väitöskirja) ja immunologi (kuntoutus), jatkaa aktiivista laboratoriota tutkimus (molekyylibiologia, solubiologia (tutkija) (Saksa)

Apulaisprofessori Michael Palmer , kemian laitos (opiskellut lääketiedettä ja lääketieteellistä mikrobiologiaa Saksassa, opettanut biokemiaa vuodesta 2001 nykyisessä yliopistossa Kanadassa; keskittyminen farmakologiaan, aineenvaihduntaan, biologisiin kalvoihin, tietokoneohjelmointi; kokeellinen tutkimus keskittyy bakteeritoksiinien ja antibioottien ( Daptomysiini); on kirjoittanut oppikirjan biokemiallisesta farmakologiasta, University of Waterloo, Ontario, Kanada (lääkäri ja tutkija) (Kanada ja Saksa)

Professori Karina Reiss, tohtori , biokemian professori, Kielin Christian Albrechtin yliopisto, solubiologian asiantuntija, biokemia (tutkija) (Saksa)

Professori Andreas Sönnichsen, yleislääketieteen ja perhelääketieteen professori, Yleislääketieteen ja perhelääketieteen osasto, Kansanterveyskeskus, Wienin lääketieteellinen yliopisto, Wien (lääkäri) (Itävalta)

Tohtori Michael Yeadon, BSc (yhteiset arvosanat biokemiassa ja toksikologiassa), PhD (farmakologia), entinen varatoimitusjohtaja ja tieteellinen johtaja allergiat ja hengitystiet, Pfizer Global R&D; Perustaja ja toimitusjohtaja, Ziarco Pharma Ltd; Riippumaton konsultti (tutkija) (Yhdistynyt kuningaskunta)

 

Viitteet

[1] Hassett, KJ; Benenato, KE; Jacquinet, E .; Lee, A .; Woods, A .; Yuzhakov, O .; Himansu, S .; Deterling, J .;Geilich, BM; Ketova, T .; Mihai, C .; Lynn, A .; McFadyen, I .; Moore, MJ; Senn, JJ; Stanton, MG; Almarsson, Ö .; Ciaramella, G. ja Brito, LA ( 2019 ). Lipidinanohiukkasten optimointi mRNA-rokotteiden lihaksensisäiseen antamiseen , molekyyliterapia. Nukleiinihapot 15: 1–11.

[2] Chen, YY; Syed, AM; MacMillan, P .; Rocheleau, JV ja Chan, WCW ( 2020 ). Virtausnopeus vaikuttaa nanohiukkasten ottoon endoteelisoluihin , edistyneet materiaalit 32: 1906274.

[3] Grifoni, A .; Weiskopf, D .; Ramirez, SI; Mateus, J .; Dan, JM; Moderbacher, CR; Rawlings, SA;Sutherland, A .; Premkumar, L.; Jadi, RS ja et ai. ( 2020 ). Tavoitteet T-soluvasteista SARS-CoV-2-koronavirukseen ihmisillä, joilla on COVID-19-tauti ja altistumattomilla henkilöillä , Cell 181: 1489–1501.e15.

[4] Nelde, A .; Bilich, T .; Heitmann, JS; Maringer, Y .; Salih, HR; Roerden, M .; Lübke, M .; Bauer, J .; Rieth, J .; Wacker, M .; Peter, A .; Hörber, S .; Traenkle, B .; Kaiser, PD; Rothbauer, U .; Becker, M .; Junker, D .;Krause, G .; Strengert, M .; Schneiderhan-Marra, N .; Templin, MF; Joos, TO; Kowalewski, DJ; Stos-Zweifel, V .; Fehr, M .; Rabsteyn, A .; Mirakaj, V .; Karbach, J .; Jäger, E .; Graf, M .; Gruber, L.-C .; Rachfalski, D .;Preuß, B .; Hagelstein, I .; Märklin, M .; Bakchoul, T .; Gouttefangeas, C .; Kohlbacher, O .; Klein, R.;Stevanović, S .; Rammensee, H.-G. ja Walz, JS ( 2020 ). SARS-CoV-2-johdetut peptidit määrittelevät heterologisen ja COVID-19-indusoidun T-solutunnistuksen , Nature-immunologia.

[5] Sekine, T .; Perez-Potti, A .; Rivera-Ballesteros, O .; Strålin, K .; Gorin, J.-B .; Olsson, A .; Llewellyn-Lacey, S .; Kamal, H .; Bogdanovic, G .; Muschiol, S. ja et ai. ( 2020 ). Vankka T-solujen immuniteetti toipumassa olevilla yksilöillä, joilla on oireeton tai lievä COVID-19 , Cell 183: 158–168.e14.

[6] Zhang, S .; Liu, Y .; Wang, X .; Yang, L.; Li, H .; Wang, Y .; Liu, M .; Zhao, X .; Xie, Y .; Yang, Y .; Zhang, S .; Tuuletin, Z .; Dong, J .; Yuan, Z .; Ding, Z .; Zhang, Y. ja Hu, L. ( 2020 ). SARS-CoV-2 sitoo verihiutaleiden ACE2: ta tromboosin tehostamiseksi julkaisussa COVID-19 , Journal of hematology & onkology 13: 120.

[7] Lippi, G .; Plebani, M. ja Henry, BM ( 2020 ). Trombosytopenia liittyy vakavaan koronavirustaudin 2019 (COVID-19) infektioihin: meta-analyysi , Clin. Chim. Acta 506: 145–148.

[8] Grady, D. ( 2021 ). Harvat Covid-rokotteen saajat kehittivät harvinaisen verisairauden , The New York Times, 8. helmikuuta 2021.

*

https://www.globalresearch.ca/urgent-open-letter-from-doctors-scientists-european-medicines-agency-regarding-covid-19-vaccine-safety-concerns/5739571

 

Ei kommentteja: