torstai 15. huhtikuuta 2021

Covid Ethicsin lääkärien ja tutkijoitten kritiikki Euroopan lääkevirastolle

 
Covid Ethicsin lääkärit lähettivät Euroopan lääkevirastolle 28.2.21 kiireellisen vetoomuksen Covid-19 –rokotteiden ennakoitavien riskien poissulkemisesta ennen massarokotusten aloittamista. 
Katso : http://sinikkatyynela.blogspot.com/2021/04/laakareitten-ja-tutkijoitten.html.  Euroopan lääkeviraston vastaus 23.3.21 ei vakuuttanut lääkäreitä, eikä tutkijoita.

Sittemmin monet maat ovat kokonaan luopuneet mm. AstraZenecasta, johtuen ilmitulleista haittavaikutuksista ja kuolemantapauksista. Myös Johnson & Johnsonin rokote on käyttökiellossa.

Myös Suomi luopui alle 65 vuotiaiden rokottamisesta AZ:lla. Miljoonalle rokoteannokselle ei ole ottajia. Yli 65-vuotiaille AstraZenegaa pistellään entiseen malliin. THL ei turhia kainostele rokotebisneksen lobbarina, vaikka tiedetään, että koronaan on tehokkaita lääkehoitoja ilman vaarallisia rokotteita. Jo nyt on selvinnyt, että rokotteet ovat vaarallisempia kuin itse tauti.

Koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Selvää, että valtamedian ylläpitämä joukkopsykoosi palvelee pelkästään rokotebisneksen etuja. Koko ihmiskunnan rokottaminen testivaiheessa olevilla rokotteilla on niin valtava petos, että se ei mene edes järkeen. Miten tämä on mahdollista ?
Rokotekriittiset bannataan ja ristiinnaulitaan edelleen. 
Virallista narratiivia ei saa kyseenalaistaa. Myös Suomen koronarealistit.com - sivusto bannattiin bittiavaruuteen. Onneksi sivusto ladattiin uudelleen osoitteessa koronalealistit.net
 

Vastineessaan Euroopan lääkevirastolle  1.4.21 Covid Ethicsin lääkärit muistuttivat virastoa sitä velvoittavasta Nyrnbergin säännöstöstä, joka kieltää viraston hyväksymät ja puoltamat ihmiskokeilut:

Väestön harhaanjohtaminen hyväksymään tutkimusaineita, kuten geenipohjaiset COVID-19-rokotteet, tai pakottaminen niihin "rokotepassin" kautta on Nürnbergin säännöstön selvää ja törkeää rikkomusta. Nürnbergin säännöstö edellyttää vapaaehtoisen tietoisen suostumuksen "ilman minkäänlaista voimankäyttöä, petosta tai ”pakkoa. (Katso tämä )

Toisin sanoen kansalaisilla on oikeus Nürnbergin säännöstön ja siihen liittyvien suojelujen nojalla olla joutumatta tahattomasti lääketieteellisiin kokeisiin. On selvää, että kokeellisten aineiden käyttö on kiellettävä myös iäkkäillä väestöillä, kunnes riski-hyöty-arviointi on suoritettu asianmukaisesti. Joka tapauksessa rokotteen etiketti on tarkistettava vastaamaan äskettäin ilmaantuneita vakavia haittatapahtumia, joita tässä käsitellään.

Muistutamme Euroopan Lääkevirastoa, että Nürnbergin rikkomukset ovat Geneven yleissopimuksen mukaisia ​​rikoksia ihmisyyttä vastaan. Ihmiskunnan vastaisia ​​rikoksia pidetään "pahimpina ihmiskunnan tiedossa olevina julmuuksina", ja niistä syytetään Kansainvälisen rikostuomioistuimen Rooman perussäännön nojalla ( tämä ).

Euroopan lääkevirasto on jatkuvasti vetäytynyt avoimesta keskustelusta ja totuudesta aktiivisena avunantona rikoksissa ihmiskuntaa vastaan. Vaadimme avoimuutta totuuden varmistamiseksi, että yleisöllä on objektiivinen käsitys näiden geenipohjaisten toimenpiteiden kliinisestä riskiprofiilista.

 

 

 

Ei kommentteja: