torstai 1. huhtikuuta 2021

Pääsiäisen 2021 Plandemic

 

Pitkäperjantaina tapahtuu ristiinnaulitseminen.

Kristittyjen messiaanista
pääsisäistapahtumaa seuraa kuolema ja ylösnousemus.

Vuonna 2020 alkoi koko ihmiskunnan ristiinnaulitseminen ja työtä jatketaan entistä voimallisemmin tänä vuonna. Myös Jeesus naulattiin 2000 vuotta sitten, koska hän oli uhka valtaeliitille. 

Nyt vapautensa ja totuutensa menettänyt ihmiskunta piikitetään rokotuksilla ja kahlitaan eristyksiin joukkopsykoosin ja koronapatenttien avulla. Korona kehitettiin laboratoriossa raipaksi koko ihmiskunnan kontrolloimiseksi pienen valtaeliitin hallintaan.

Elämme historiallisia aikoja. Olemme kuin Hugo Simbergin haavoittunut enkeli, jonka silmät on sidottu meneillään olevassa näytelmässä, jonka käsikirjoitus on suunniteltu ennakkoon vuosikausia sitten. Petoksia ja valheita voi kyllä elätellä aikansa, mutta lopulta totuus voittaa ja ylösnousemus valaisee totuuden.

Pääsiäinen on elämän, kuoleman ja ylösnousemuksen juhla. Valo loistaa pimeydessä. Me heräämme tästä painajaisesta. 

Niin kuin ruoho kasvaa odottamatta, olemme valmiit kohtaamaan totuuden, olivatpa sen raamit kuinka rikolliset tai likaiset tahansa.

Tämän vuoden pitkäperjantain ja pääsiäisjuhlan rankka yli tunnin kestävä Plandemic video on jo aiemmin julkaistu koronarealistit.com sivustolla. Videossa on tekstitys suomeksi.
 
Video:

Plandemic –elokuvaan  on kerätty rankkoja faktoja ja paljastuksia ennakkoon suunnitellusta koronamanipulaatiosta ja koronahysterian tietoisesta lietsomisesta pelkokamppanjan avulla.
 
Plandemic – Indoctornation -dokumenttielokuvan ohjaaja Mikki Willis yhdessä työryhmänsä kanssa on kerännyt vaikuttavan määrän taustatietoja luodakseen kokonaiskuvan siitä, mitä, miten ja miksi nyt tapahtuu maailman uudelleenorganisointi
pienen valtaeliitin hallintaan.
 
Tämän rankan ja silmät avaavan elokuvan anti on tämän pääsiäisen ja koronadystopian kuolema ja ylösnousemus, ilo ja kiitollisuus siitä, että totuutta kannatteleva elämänvoima paljastaa pimeyden salat, mm.:

- simuloitu pandemiaharjoitus ’Event 201’ (5kk ennen pandemian julistamista)

- lääkeviranomaisten hämärät koronaviruspatentit

- kuinka koronavirus valmistettiin laboratoriossa

- median sekä hakukoneiden manipulaatio ja propaganda

- tiedustelupalvelujen kytkökset mediaan

- Bill Gatesin ja hänen säätiönsä hämäräpuuhat

- modernin lääketieteen ja WHO:n kyseenalaiset taustat

 

Hugo Simberg: Kuoleman puutarha

 

 

 

 


Ei kommentteja: