sunnuntai 2. toukokuuta 2021

Voihan pistiäinen


Vappu 2021 on kylmä ja kolea. Koronarajoituksia puretaan. Maassa käydään kiihkeää keskustelua EU:n elpymisrahastosta. Rokotehypetys jatkuu huolimatta uusista lääkinnällisistä läpimurroista.

Lämpimiä kesäkelejä odotetaan ja ennen muuta hyönteisiä…

Pistiäisiä ? 
- Se on joskus pienestä kiinni ?

Olemme jällen kerran joutuneet tunnustamaan tiedon rajat, kun viime kuussa tutkijat ilmoittivat tuntemattomista aine- ja energiamuodoista, jotka rikkovat tunnettuja fysiikan lakeja.

Me, niin kuin esi-isämme, jotka katselivat yötaivasta ja ihmettelivät kosmista menneisyyttämme, pelkäsivät tuntematonta ja selittämätöntä. Esi-isämme olivat kunnioittavia ja varovaisia sen edessä mitä ei voinut ymmärtää tai tietää. 
Tuntemattoman edessä oltiin nöyriä.
Entäs nykyihminen ?

Älykäs nykyihminen on korottanut itsensä jumalaksi, maapallon valtiaaksi luojajumalana, jolla on oikeus tarvittaessa tuhota koko tellus ja muu elämä lyhytnäköisellä ahneudella.

Oma arvovapaa tieteemme ja tekniikkamme perustuu älyyn ja logiikkaan. Viisauden kanssa sillä ei tarvitse olla mitään tekemistä. Siksi jätämme kevyesti huomiotta ja ymmärtämättä sen, mitä emme halua tai voi ymmärtää ja selittää.
Olemme tehneet tieteestä uuden uskonnon, joka nojaa materialismiin, siihen, minkä voi mitata ja nähdä, kyseenalaistamatta sen nykyistä materialistista positivismia, äärimmäisen rajoittunutta lähtökohtaa.

Voimme nauraa pimeälle keskiajalle, jossa noidat poltettiin roviolla, koska ne eivät sopineet kerettiläiseen maailmankuvaan. Sitä vastoin emme näe omaa pimeää puoltamme, joka on johtamassa koko ekosysteemin täyskatastrofiin.
Kaikki nykyiset yhteiskunnalliset, taloudelliset, poliittiset käytäntömme ovat umpikujassa.
Miten tähän on tultu ?

 
Ajattelen – olen siis olemassa ! - Vai luulenko ?

Neljäsataa vuotta sitten Rene Descartes uskoi pystyvänsä todistamaan Jumalan olemassaolon väittämällä, että mieli ja aine ovat erillään.  Kuten ihmiskehot ovat erillisiä sielusta, niin jumala on erillinen ja erillinen ihmisistä. Descartesin jumala oli ulkopuolinen auktoriteetti. Selvää, että kirkko ja papisto oli enemmän kuin tyytyväinen, kun seurakunta oli kuuliainen ja nöyrä ulkopuoliselle auktoriteetille ja varsinkin roomalaiskatoliselle kirkolle, joka myi aneita syntien anteeksiantamiseksi, samalla kun itse lihoi.

Descartesin maailmankuva ja ihmiskäsitys länsimaiseen tieteeseen on ollut kiistaton. Valitettavasti tämä keskiaikainen maailmankatsomus vallitsee myös tänä päivänä. Descartesin dualismi, - henki ja aine erillään, on vahvistanut mekanistista näkemystä ympäröivästä maailmasta ja nyt varsinkin pandemian aikana kaikille on selvinnyt, miten tätä Descartesin dualismia käytetään härskisti hyväksi varsinkin lääkebisneksessä, jossa rokkotteista on tehty ylijumala. Taikausko voi paremmin kuin keskiajalla.

Henki ja aine, - elävä ja kuollut ovat olleet erillään luodessamme globaalia teknis-taloudellista imperiumia, joka surutta käyttää maaemon viimeisetkin mineraalit, luonnonvarat ja muut resurssit kuolleena raaka-ainepankkina syntiin langenneen nykyihmisen materialismin kyltymättömän ahneuden ja voitontavoittelun alttarille.

Kun elämä ymmärretään  vain mekanistiseksi koneeksi, myös ihminen käsitetään robotiksi, jota pitää rasvata, huoltaa ja piikittää raadollisen lääkebisneksen opeilla, että se pysyisi tehokkaana ja tuottavana takaamaan pienelle omistajaeliitille miljardivoitot. 
Samalla tuotetaan entistä enemmän kemiallisia myrkkyjä, jotka saastuttavat ympäristön. 
Maa, ilma, vesi ja meret saastuvat entistä nopeammin kosmeettisista ympäristöjärjestöjen saavutuksista huolimatta. Olemme sairaampia kuin koskaan kaikista ympäristömyrkyistä.

Köyhtynyt, mekanistinen maailmakuvamme kohtelee äiti maata ja fyysistä kehoamme aineellisena varantona, vailla itseisarvoa ja hengen autonomiaa. Olemme muuttuneet lääkebisneksen tulonlähteeksi ja pian globaaliksi orjajoukoksi mikrosiruineen.
Olemme itsetuhon tiellä.

- Onko Jumala ulkopuolella ?
- Vai onko se sisäpuolella ?
- Luotammeko itsemääräämisoikeuteen; - hengen sisäsyntyiseen autonomiaan ja säilytämme kehon hengen neitseellisenä temppelinä ja varjelemme sitä kuin Pyhää Mestaria ?

Descartesin jumalakäsitys ei tehnyt meistä viisaampia.
Olemme kompastuneet arvotyhjiöön, minkä seurauksena mehiläiset ja muut hyönteiset ovat häviämässä myrkyllisten torjunta-aineiden, 5G-antennien, ym. sukupuutto-aaltojen seurauksena.  
Olemmekin kulkeneet evoluution kehityksessä pitkän matkan taaksepäin. Koko elokehä ja ruokatuotanto on uhattuna, kun pölyttäjät häviävät ja maaperän biodiversiteetti köyhtyy lannotteiden ja tehoviljelyn seurauksena.

Koko nykyinen uusi uljas tekniikkamme luo entropiaa. Käyttämämme öljyt, kivihiilet uraanit, maakaasut ja maaäidin muut mineraalit ja metallit muuttuvat valtaviksi jätevuoriksi ja myrkyiksi,  jotka saastuttavat ympäristöä tuhansia vuosia. Ilmastomuutos on vain osa tätä surullista kertomusta, kun länsimainen hyvinvointi tarvitsee 3-4 maapalloa tyydyttääkseen kohtuuttomat tarpeensa.
 
Nykyinen mekanistinen ja materialistinen ihmis- ja maailmankatsomuksemme on vaarallinen. Dualismi on antanut vapaat kädet myös täysin synteettiselle lääketieteelle ja sen myrkyille, kun Big Pharma kohtelee meitä kuin robotteja, jotka tarvitsevat jatkuvia rokotepäivityksiä.

Covid pandemia ja sen hoito on mekanistisen maailmankatsomuksen jäävuoren huippu ja mahdollistaa muutamalle Big Pharman jättiläiselle miljardivoitot, samalla kun se alistaa koko ihmiskunnan kokeelliseen geeniterapiaan, jota ei enää voi perua ja josta ei enää ole paluuta, kun rokotteet aloittavat kehossa oman massiivisen piikkiproteiinituotannon. 
Jo nyt on ilmaantunut viitteitä siitä, että rokotetut sairastuttavat myös rokottamattomia.

Virus markkinoitiin meille hyökkääjänä, joka pyrkii tuhoamaan puolustuksemme. Meitä hoidetaan haavoittuneina potilaina, jotka tarvitsevat lisää sotilaspataljoonia torjumaan vihollista. Pfizerin, Modernan, AstraZenecan, ym. rokotevalmistajien piikkipanssarit mobilisoitiin  tuhoamaan vihollinen. 
 
Mutta : 
- suostummeko Big Pharman Robocopeiksi, orjajoukoksi, jota ulkopuolinen taho kontrolloi rokotepasseilla ja uusilla joka vuosi tapahtuvilla rokotteilla ?


                       
   
Kaikki luonnossa tapahtuu hitaasti. Luonto ei kilpaile lajeja vähentämällä, vaan lajeja lisäämällä. Maa on elävä, tiedostava ja täydellinen. Maa on loputtoman monimutkainen, hienovaraisessa tasapainossa oleva olento. Maa on kehittynyt ja kehittyy miljardien vuosien aikana entistä hienostuneemmaksi, jossa sen jokainen laji, kaikkein alkeellisimmasta edistyneimpään, on elintärkeä kokonaisuuden osa ja säilyttää monimuotoisuutta ylläpitävää harmoniaa ja tasapainoa elämän jatkumiseksi. Meillä on paljon opittavaa.
 
 
Hyvää Vappua 2021 !

 

 

 

 

 

 

 

 

Ei kommentteja: