perjantai 5. maaliskuuta 2021

Rokotteiden turvallisuudesta vaadittava kirjalliset takuut

 

Suomi on taas suljettu.   

Pandemia ei hellitä. Koronamutaatiot ovat tulleet jäädäkseen ? Rajoitukset tiukkenevat ja poikkeuslakeja otetaan käyttöön. Maan hallitus ja valtamedia vetävät yhtä köyttä. Minkäänlaista kritiikkiä virallisesta narratiivista ei suvaita ja rokottamattomat syyllistetään.

Suomalaista ja koko globaalia yhteiskuntajärjestelmää ajetaan topakasti alas tappamalla ensin pieneyrittäjät. Suuryritykset porskuttavat entistä paremmin.
Ei Suomen hallituksella, eikä THL:n valtamediassa päivää paistattavilla viranomaisilla ole minkäänlaista kokonaisnäkemystä, eikä yhteiskuntavastuuta talouden alasajosta. Ilman moniäänistä, avointa  ja kriittistä keskustelua mennään ojasta allikkoon !?

Onko mitään uutta auringon alla ?

Natsien juutalaisvainot ja holokausti on vielä hämärästi ihmiskunnan muistissa, kun uusi joukkopsykoosi on jo agitoitu, - nyt globalistien holokausti testeillä ja piikityksillä ?
Monien raskaan sarjan terveysammattilaisen mielestä massarokotuksia ei edes tarvita.
Vaihtoehdoista ei saa edes puhua, kun youtubet, facebookit ja twitterit on jo sensuroitu. 

Natsit merkitsivät itsensä hakaristillä, juutalaiset merkittiin tähdellä.
Nyt rokotetut kansalaiset palkitaan digipassilla ja rokottamattomat suljetaan eristyksiin tai painostetaan pakkorokotuksiin ?

Tammikuussa 2019 Maailman terveysjärjestö WHO määritti rokotuskriittisyyden yhdeksi kymmenestä suurimmasta uhasta maailmanlaajuiselle terveydelle. Samaan aikaan myös vastustus tavanomaiseen synteettiseen lääketieteeseen on kasvanut, sitä mukaa kun tietoisuus lääkkeitten ympäristöä ja terveyttä tuhoavista sivuvaikutuksista ja kemiallisista myrkyistä on lisääntynyt.

Ei ole olemassa turvallisia rokotteita. Tietoa ja tutkimusta rokotteiden vaaroista kyllä on, mutta ne vaietaan tai tuomitaan salaliittoteorioiksi. Kriittiset tutkijat on vaeinnettu tai bannattu.

Jos et vieläkään voi uskoa, että hallitus ja viranomaiset tökittävät sinua ja lapsiasi vieläpä täysin vapaasti ja ilman vastuita myrkyllisillä aineilla vastoin vapaaehtoista kirjallisesta suostumustasi, olisi vihdoin aika vaatia rokotuksista kirjalliset sopimukset, joissa osoitetaan vastuunkantajat rokotteiden aiheuttamista kuolemista ja vammautumisista. 
 
Rokotusten vapaaehtoisuus on jokaisen kansalaisen perusoikeus. Oikeusturvan kannalta rokotetutkimuksen vastuunkantajat on määriteltävä rokotetodistuksessa. Kukapa uskaltaisi altistaa itsensä ja perimänsä vapaaehtoisesti ja vastoin parempaa tietoa pelkäksi geenitutkimuksen koekaniiniksi !?

Vuonna 2007 CDC myönsi, että vuosina 1955-1963 n. 10-30 miljoonaa kansalaista sai tartunnan SV40- syöpäviruksella poliorokotteissa.

Tri Judy Mikovits, Robert Kennedy Jr ja tri Martin kertovat, että mRNA-rokote ei olo edes rokote, - mRNA- rokotteet ovat geeniterapiaa. Näistä totuuksista valtamedia vaikenee, tai ne sensuroidaan salaliittoteoriona.

Kun demokraattinen ja moniääninen sananvapaus on nyt globalistien toimesta eliminoitu, on selvää, että otteet kovenevat.

Pfizerin entinen johtaja, lääkäri ja epidemologi Wolfgang Wodrag teki Euroopan lääkevirastolle kiireellisen hätäilmoituksen Pfizerin rokotekokeen keskeyttämisestä. Hän on selventänyt asiaa sensuroidussa haastattelussa: Itse asiassa tämän ”lupaavan” rokoteen pitäisi olla kielletty suurimmalle osalle ihmisiä, koska siihen liittyy geenimanipulointi !

Mary Holland, lasten terveyden puolustusjärjetön varapj. ja asianajaja varoittaa myös uusista rokoteteknologioista, jotka merkitsevät myös  uudenlaisia rokotevaurioita: - Koska lisensoitua mRNA – rokotetta ei ole koskaan ollut, emme edes tiedä millaisilta tällaiset vahingot näyttävät. Lyhyistä kliinisistä tutkimuksista ei voi selvittää pitkäaikaisia haittoja.

Suurin osa ihmisistä ei edes tiedä, mitä mRNA-rokote aiheuttaa kehossa.

Nyt THL:n rokoteasiantuntijat, maan hallitus valtamedian myötävaikutuksella piikittää kansakunnan täysin sokkona, vaikka kymmenet tuhannet riippumattomat perinteisen lääketieteen edustajat varoittavat tuntemattomasta massarokotuksesta. - Turhaan !
Tässä yhteydessä kannattaa muistaa, että yhdysvaltalainen modeRNA Therapeutics – yhtiö perustettiin v. 2010 – ei rokotevalmistajaksi, vaan geeniteknologia- yhtiöksi. 
 
Myös monet Monsanto- skandaalit muistuttavat, että geneettinen manipulointi ei palvele lajeja, vaan vallanpitäjiä ja yhtiöitä, jotka haluavat nopeita pikavoittoja. Suuryhtiöiden kätketty toimintaohjelma on myös muuntaa lajeja geneetisesti niin, että ne voidaan patentoida ja sitten omistaa yksityisesti.

Big Pharma ja rokotebisnes on hankkinut itselleen ennakkoon syytesuojan mahdollisista kuolemista ja vakavista haittavaikutuksista, jotka voivat ilmeta vasta vuosikymmenten jälkeen. 
- Mitä mieltä pitäisi olla rokotteesta, jonka valmistaja varoittaa asiakasta olemaan lisääntymättä rokotuksen jälkeen ? Näin Pfizer itse vahvistaa, että rokotteella voi olla kielteisiä vaikutuksia syntyvyyteen.

Jo natsit harrastivat avoimesti eugeniikkaa. Geenikokeet ja ihmiskokeet eivät ole mitään uutta. Kaikilla suurvalloilla on vieläkin salaiset biolaboratorionsa, joissa voidaan tuottaa täysin uusia viruksia biologiseen sodankäyntiin. Covid-19 alkuperä on edelleen selvittämättä.

 

 

Israel toisen holokaustin eturintamassa

Jotkut riippumattomat ja puolueettomat tutkijat ovat seuranneet tuloksia. 
He väittävät, että Pfizerin pistos aiheuttaa satoja suuremman kuolleisuuden nuorilla verrattuna kuolleisuuteen koronavirukseen ilman rokotetta ja kymmeniä kertoja enemmän vanhuksilla, kun on dokumentoitu kuolleisuus koronaviruksesta ja rokoteannoksen läheisyydessa, mikä lisää suurempaa kuolleisuutta sydänkohtaukseen, aivohalvaukseen jne.

Ts. rokotukset ovat aiheuttaneet enemmän kuolemia kuin koronavirus olisi aiheuttanut samana aikana. Haim Yativ ja tri Seligmann julistavat, että meneillään on toinen holokausti, kun Israelin viranomaiset painostavat kansalaiset piikkijonoon.

Samaan aikaan Israel on jo aloittanut Green Pass – ohjelman. Vain digipassilla pääsee rekisteröityihin liikepaikkoihin /  The Jerusalem Post .

Joukkopsykoosin valtaamassa ja rodunjalostusta ihannoivassa natsi-Saksassa ei-arjalaiset vietiin keskitysleireihin. Vuonna 2021 saat digipassilla kyseenalaisen vapauden, kun olet alistunut koekaniiniksi tutkimattomalla geenirokotteella !

-  Rokottamattomat eristetään yhteiskunnasta.

 
🙏 :

 

 

 

.

 

 

Ei kommentteja: