tiistai 15. tammikuuta 2019

Suomen tähdet


Vuodenvaihteen jälkeen iltapäivän sinetessä lumoavan kauniin Tyyppälän talvikuusikon kävelytie yllätti. Lumisella rinteellä hyppeli 3 metsäkaurista sauvakävelijää säikähtäen.
Pysähdyin ja jäin odottamaan.
Se kannatti.
Hetken kuluttua kauriit ilmestyivät uudelleen n. 70 metrin päähän ja jäivät ryhmänä paikalleen.  Katselimme toisiamme ja sitten intuitio heräsi.

Kaikki aurinkojumalat ovat syntyneet ja tulevat syntymään Kauriin merkissä.
Myös Jeesus syntyi Kauriissa.
Planetaarinen Kristusprinsiippi syntyy joka vuosi Talvipäivänseisauksessa.  Oinaasta Kevätpäivän tasauksesta on kuljettu yhdeksän kuukautta.
2019 Uusi henkinen valo on taas syntynyt ?

Tiibetiläisen, esoteerisen astrologin mukaan omaa kansakuntaamme Suomea hallitsee nousu-Kauris.
Kansakuntien keskuudessa nousu-Kauris on vihityn, korkeamman tietoisuuden merkki Lain noudattamisessa
ja henkisten lakien vaalimisessa.

Kaurista hallitsee Saturnus.
Suomen kansaa odottaa kovat oppiläksyt ja tinkimättömät velvollisuudet, mutta myös suurin mysteereistä, okkulttinen Ajan ja Paikan Meren ylittäminen; - vapautuminen ja vapauttaminen aineen kahleista.

Saturnus on Karman herra, joka riisuu armottomasti kohtalon iskuina kaiken elämää kunnioittamattoman toiminnan pois. Vasta kaikkensa menettäneenä ja kohtalon moukaroimana kansakunta ja yksilö polvilleen nöyryytettynä alkaa oppia henkisen kehityksen askelmerkkien korkeampia universaaleja läksyjä.
Olemme tähtilapsia.
Tulemme tähdistä ja palaamme tähtiin.

Sarvipäinen Kauris symbolina edustaa korkeampaa manifestinoitunutta energiaa, kun Kauriin kahdesta sarvesta on tullut yksi. Kaksi sarvea kertoo dualistisesta maailmasta, yksisarvinen kaksinaisen maailman suuresta voitosta, jossa dualistisuus päättyy valon ja tietoisuuden lisääntyessä.
Yksisarvinen Kauris edustaa Runsauden Sarvea, josta kansakunnan ja yksilöitten sielurikkauksien energia virtaa ja manifestoituu ehtymättömästi maan päälle kaikkien yhteiseksi parhaaksi.

Kauris on mystisin eläinradan merkeistä.
Kaurista hallitseva Saturnus siivittää kansakuntamme vaativia oppiläksyjä.
Oma haltiaplaneettamme Venus suo kansallemme suurta siunausta.

Kun Venus tulee Kauriiseen, maa-elementin piiriin, tapahtuu vapautumisen syvimpiä mysteerejä.  Sekä Suomessa, että, kaikkialla maailmassa käydään nyt uusien valtakuntien synnytystuskia, kun entiset ja nykyiset yhteiskunnalliset, taloudelliset, poliittiset ja sotilaalliset instituutiot vetelevät viimeisiä henkäyksiään oikeudenmukaisen maailmanjärjestyksen synnytystuskissa.
Samaan aikaan äiti maassa tapahtuu valtavia muutoksia. Maapallon navat siirtyvät entistä nopeammin ja valon määrä lisääntyy. Ilmastomuutos panee uutta pontta ympäristön suojeluun ja edesauttaa uudenlaista yhteistyötä kansojen keskuudessa.

Ihmiskunnan, kansan ja kansojen kohtalo on kirjoitettu tähtiin.
Meistä jokainen inkarnoituu ryhmäsieluun, maahan ja kansaan, elämänkouluun, jossa on opeteltu ensisijaisesti materian muuttamisen lakeja ja suuret henkiset totuudet unohdettu.

Jossakin Jyväskylän metsikössä kauriit kirmaisevat, 
ne tulivat takaisin.
Olikohan tarkoitus muistuttaa Suomen tehtävästä maailman vapauttamiseksi rahan ja korruptoituneen vallankäytön kahleista ?

Oi
SU_OM_I 
Ei kommentteja: