lauantai 26. elokuuta 2017

Kuka korvaa kaupungin kotikoivut ?


























Sain 25.8 JVAn  toimitusjohtajalta Timo Hyttiseltä spostia, jossa hän ilmoitti :
Lähetän pöytäkirjaotteen ensi viikon alussa kun saan pöytäkirjan tarkastettua. Liitetiedostot ovat pöytäkirjaotteen mukana. Osmon mukaan hänelle myöhemmin lähetetyt lisäliitteet olivat jo 24.7.2017 selvityspyynnön liitteiden joukossa.

Selvän teki !

Puheenjohtaja Osmo Kääriäinen ei ollut toimittanut hallitukselle kanteluni lisäliitteitä. En ollut saanut moneen kertaan pyytämälläkään JVAn hallituksen spotislistaa. Olin automaattisesti edellyttänyt, että vastuullinen puheenjohtaja olisi tehtäviensä tasalla ja välittäisi asiakirjaliitteet.

Kantelun lisäliitteissä oli ollut 24.7 2014 pöytäkirjaote, jonka perusteella tj. oli jäävi puuttumaan asiaan.




























































Lisäliitteissä oli myös edesmenneen isännöitsijän kaatosunnitelma, joka oli merkitty rukseilla rakennusvalvonnasta saatuun yksityisyrittäjä Antti Lindströmin kaatosuunnitelmaan.


















































































Virtalantien 2,6,8 laittomasti kaadetut tonttipuut :

Ylimääräisissä lisäliitteissä JVAn hallitukselle olisi ollut  koko virallisen katselmuksen tulos numeroituna, muistaen , että Virtalantien 8:en rakennusvalvonnan myöntämät  luvat eivät olleet edes kunnossa kaatohetkellä.  
Isännöitsijän kaatosuunnitelman mukaan luvallisesti kaadettiin vain 4 puuta.





















































JVAn organisaatiouudistuksen jälkeen luovuttiin alueisännöinnistä.  Kukaan isännöitsijä ei ole vuosikausiin käynyt vuokrataloyhtiöitten pihoissa.
Muistin virkistämiseksi lähetin myös JVAn kiinteistöpäällikölle Virtalantien parturoinnin puunkaadon tonttikuvat ja väärällä tonttijaotukselle postlaatikkoihin pudotetun ilmoituksen yhden päivän varoitusajalla.

Laitan varsinaista pöytäkirjaa odotellessa tähän tekstiin ne JVA:lle tarkoitetut liitteet, jotka jätettiin toimittamatta puheenjohtajan vastuulla, koska toimitusjohtaja oli jo jäävi. 

2014 kanteluni Virtalantien laittomasta puunkaadosta oli otettu hatusta pöydälle Kuopiossa pidetyssä hallituksen kokouksessa, ilman että sitä olisi edes laitettu esityslistalle. Toimitusjohtajan siunaama ” työ on tehty laaditun suunnitelman mukaisesti  ” – tarkoittaa nyt kaikkien selvitysten jälkeen valtavaa tonttipuitten ylikaatoa, josta kukaan ei vielä ole ottanut minkäänlaista vastuuta.

Odotan kiinnostuneena 23.8.2017 JVAn hallituksen päätöstä JVAn 42 tontin korvausvelvollisuuksien selvityttämispäätöksestä, muistaen, että myös Jyväskylän rakennusvalvonta on jo jäävi, koska ylikaadon selvittyä viranomainen ei ryhtynyt minkäälaisiin toimenpiteisiin tai edes miettimään korvausvelvollisuuksia maisemointityöluvan vaatineista 
ylikaadoista. Syy mitä ilmeisin : - kun kyseessä on kaupungin oma metsäpulen tilaus oman tytäyhtiön tonttipuista, millään ylikaadolla ei ole mitään  merkitystä, kunhan kaupungin omat hankintahakkuut laittomine myyntituloineen Metsä Groupille kilisevät kaupungin 
omaan kassaan...

... että silleen täällä Jyväskylässä ?



Ei kommentteja: