perjantai 2. kesäkuuta 2017

Suomi 100 - Vapaan Suomen Liitto


Ilkka Hakalehto, filosofian tohtori , poliittisen historian dosentti, oli laittoman EU-liittymispäätöksen jälkeen syntyneen Vapaan Suomen Liiton, nykyisen Itsenäisyyspuolueen  ensimmäinen pj.
Raportissaan EU – jäsenyyden kohtalokkaista seurauksista 1994 Hakalehto muistuttaa, että kohtalokkainta pienille kansoille on kyvyttömät johtajat.  Pienten kansojen olemassaolo voi perustua vain henkisiin ominaisuuksiin. Niistä tärkeimmät ovat kyky arvioida oman kansakunnan elämän edellytyksiä sekä pätevien valtiollisten johtajien valinta.

Hakalehto muistutti ja kysyi, onko tavallisilla suomalaisilla  halu ja kyky irtaantua poliittisen johdon talutusnuorasta.  Ellei irtaantumista tapahdu, seuraukset ovat kohtalokkaat.

Suomen hallitusmuodon 95§:n mukaan hallitusmuoto on kaikilta osin peruuttamaton perustuslaki,
”eikä sitä voida muuttaa, selittää tai kumota, taikka poikkeuksia siitä tehdä muussa järjestyksessä kuin perustuslaissa yleensä on säädetty”.  Siitä miten perustuslakia on eduskunnan päätöksellä mahdollista muuttaa, selittää tai kumota tai siitä poiketa, on säädetty valtiopäiväjärjestyksen 67§:ssä.

Suvereenina valtiona Suomen yläpuolella ei ole mitään muuta korkeampaa valtaa, jonka tahtoa Suomen olisi toteltava. Sen yläpuolella ovat vain kansainvälisen oikeuden normit, jotka velvoittavat kaikkia itsenäisiä valtioita.
Suomen valtiosääntölaista eli perustuslaeista tärkein, 17.7. 1919 annettu hallitusmuoto, jolla kumottiin aikaisemman hallitusmuodon säädökset, vuoden 1772 hallitusmuoto ja vuodelta 1789 peräisin ollut yhdistys- ja vakuuskirja, sisältää pääsäännökset valtion järjestysmuodon yleisistä perusteista, Suomen kansalaisen yleisistä oikeuksista ja oikeusturvasta, lainsäädännöstä, hallituksesta ja hallinnosta, tuomioistuimista jne.

Suomen Valtiosääntö ja sen erityinen loukkaamattomuus ” pyhyys” on oikeudenmukaisen yhteiskunnan perusta.

Kun puoluelaki selätti Perustuslain ?
1969 puoluelaki nosti puolueet kansanvalvonnan valvonnan tavoittamattomiin ja etuoikeutettuun asemaan. Puoluevallan syntyminen ja etääntyminen kansasta muodosti aluksi näkymättömän, mutta vähitellen yhä selvemmän uhkan kansakunnan tulevaisuudelle ja sen siihenastisille saavutuksille.
Puoluevallan naula kansanvaltaisen valtiosäännön arkkuun oli Bilderberg- eliitin järjestösopimus, jolla Suomi liitettiin laittomasti EU:hun vastoin perustuslain säätämisjärjestystä.


Varsinkin VEU, vaihtoehto EU:lle pitäytyi kannassa, että Suomi ei ole ollut päivääkään EU:n jäsen.
Siksi EU:sta ei voi erota. Päätavoite on laillisuuden palauttaminen.

Itsenäisyyspuolue, pitkään edesmenneen Antti Pesosen johdolla on vaatinut eroa EU:sta, joka tapahtuisi eduskunnan yksinkertaisella enemmistöllä, koska perustuslain säätämisjärjestystä on rikottu.

Olen 80 –luvulta seurannut politiikkaa ja osallistunut lähes kaikkiin kunnallis- eduskunta- ja eurovaaleihin ja saanut jo 80-luvulla tarpeeksi laittomasti toimivasta näennäisdemokratiasta, jota pidetään yllä valtavalla puoluetuella, pimeällä vaalirahoituksella ja pelkästään  isoilla mainoksilla valtamediassa.


Neuvoa antava kansanäänestys EY – liittymissopimuksesta oli farssi, joka toteutettiin puhtaasti Hesarin Aatos Erkon ja muiden valtamedian päätoimittajien tuella.

2017 Suomi on muuttunut rakenteellisen korruption ja Cosa Nostraan verrattavan ”maan tapaan” Euroopan pimeimmäksi linnakkeeksi ja on kaukana kaikista länsimaisen oikeusvaltion periaatteista.

Suomen puolue-eliitti hylkäsi kansankodin, hyvinvointivaltion ja valitsi ylikansallisen EU- kapitalismin, joka sosialisoi kansallisvarallisuuden rikkaille.  
1990 – luvun pankkikriisin seurauksena tapahtui valtava omaisuuden uusjako:  Soros maksatti vapaan markkinatalouden oppirahat parhaansa mukaan; pankit tuhottiin, keskitettiin ja kansa aateloitiin masumieheksi hirsipuihin.

Valtamedia vaikeni. 
Suomi vallattiin maailman raharikkaille ilman ainuttakaan laukausta !

EY- liittymispäätös oli vapaiden markkinavoimien kapitalistisen taloussodan alkupamaus.

Suomen poliittinen EY-eliitti ei ymmärtänyt, että vapaan ylikansallisen markkinavoiman paradoksi on siinä, että se tekee lopulta itsensä mahdottomaksi: -  vapaassa kilpailussa suurempi ja voimakkaampi syö ylivoimallaan aina pienemmän ja heikomman..  Ilman valtiovallan tasapainottavaa mukanaoloa vapaa kilpailu johtaa ajan mittaan myös kilpailun loppumisen suuryritysten syödessä pienet.  Lopputuloksen on pienten ja keskisuurten yritysten häviäminen, kilpailussa alentuneiden hintojen kohoaminen, suuryritysten jalkoihin jääneiden yrittäjien ja heidän työntekijöidensä päätyminen työttömiksi. Kuluttajat ja palkkatyöläiset joutuvat kapitalistisen harvainvallan armoille ja tuloerot räjähtävät.
Elämme nyt ”laillista” riisto- ja ryöstötaloutta, joka on myös tavallisessa rikoslaissa tuomittavaa.

Jokin aika sitten luin äimistyneen lukijan valitusta siitä, kuinka 10 euron pankkilaskusta joutuu maksamaan 7 euroa palvelumaksua ?

Suomi on nyt, 
yli 30 vuotta myöhemmin Ey-liittymispäätöksestä ulosmitattu yhteisestä kansallisvarallisuudesta.
Maa elää velaksi ja on täysin luotottajan armoilla.

Kun euroa ei voi devalvoida, on mahdoton kilpailla halpatuontimaiden kanssa.
Kun rahat on loppu, palvelut ajetaan alas. Suomella ja koko euroalueellaon edessään entistä nopeampi vapaa pudotus.
Soros muistutti, ettei markalla ja eurolla ole eroa. 
EMU:n vakauttamismenetelmä ei pelasta euroa, yhtä vähän kuin vahva markka, kun pelipöytänä on myös Kiina, Venäjä, Aasia, ja muut kehitysmaat, jotka ovat saman kasvottoman pörssikeinottelun kohteita.

Uusi maailmanjärjestys, kapitalistisen talousjärjestelmän tavoite on hivuttaa koko tellus yhteen ja samaan valuttaan ja alistaa ihmiskunta gps- seurannalla, luottokorteilla, mikrosiruilla
ja globaalilla valvonnalla entistä julmempaan sotilasvaltaan…

Rikos ja rangaistus

Ajatus diktatuurista, yhdestä maailman hallinnosta ja kaikkiallisesta vallankäytöstä on kaikkina aikoina kiehtonut hitlereitä, ja jättänyt jälkeensä miljoonia ruumiita. 

Kun kommunismi hävisi, tilalle tuli globaali kapitalismi.
Nyt maailma on avautunut globaaliksi näyttämöksi, joka vaatii uudet pelisäännöt.

Uusi uljas oikeudenmukaisuuden maailmaa ei synny entisillä organisaatioilla.
Sodat eivät lopu sotimalla, vaan sotarikostuomioistuimissa.
Pankki- , talous- ja muu ympäristörikollisuus vain kriminalisoimalla.
Valtio- ja maanpetos-rikokset ovat tuomioistuinasioita.

Edessä on valtava kansallinen ja kansainvälinen oikeus- ja tuomioistuinlaitosten suursavotta, ennen kuin ihmisoikeuksia kunnioitetaan ja maailman varallisuus jaetaan oikeudenmukaisesti nykyisen globaalin ryöstökapitalismin jäljiltä.







Ei kommentteja: