keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Sota syttymässä keskelle Eurooppaa ?

EU:n piti olla suuri rauhan projekti ?
Miten kävi ?
Bilderberg – elitiin laiton EU- järjestösopimus ei alkuaankaan ollut valtiosopimus, vaan huijaus, jolla USA :n rahaeliitti valtasi koko Euroopan omaksi puskurilinjaksi Naton tarpeisiin.

Venäjä alkaa olla piiritetty. Eurooppa on pullollaan Naton tukikohtia.
Eipä ihme, ettei Venäjän karhu enää uskalla nähdä edes talviunia Shotsin kisojen päätteksi ?

?

Eurooppa on alistettu ja alistunut tukemaan Bushia ja Obamaa: EU on varma liittolainen, kun  Nato on hyökännyt  Irakiin, Afganistaniin, Libyaan, Egyptiin, Syyriaan jne.
Tänään USA ilmoitti kauppasaarrosta Venäjää vastaan ja Obaman ääni jylisee jo ylimmäisenä myös Ukrainan kriisissä.

Miten EU reagoi ?
Venäjä on suuren rauhan projektina rakennetun EU:n rajanaapuri, niikuin Suomikin.
Yhtyykö EU USA:n kauppasaartoon ?
Mitä tekee Suomi tai Eu, jotka ovat täysin riippuvaisia Venäjän öljystä, kaasusta ja Suomi myös venäläisestä ydinpolttoaineesta ?

!

EU ja Suomi haukkoo nyt henkeä , samalla kun Obama  valaa bensiiniä Venäjän karhun liekehtivään kitaan.
Kykeneekö Nato, joka on pelkkä paperitiikeri, ilman omia asevoimia turvaamaan nyt EU:ta tai mobilisoimaan Euroopan kansoja yhteiseen rintamaan Venäjää vastaan ?
- Vai olisiko vihdoinkin avattava silmät ja annettava lähtöpassit Obaman avoimelle isännöinnille vieraalla mantereella Nato-tukikohtineen ?

On päivänselvää, että EU:n poliittiset ohjauskeinot ja diplomaattikeinot ovat vähissä ja peli jo melkein menetetty kun maailman ydinasevallat alkavat testata mannertenvälisiä ohjuksia ?

Romania, Puola, ja Bulgaria ovat jo Itä-Euroopan  Naton jäsenmaita, ja ne hakevat entistä merkittävämpää roolia Natossa.
Verkkomedia kirjoittaa, että USA on provosoinut  ja rahoittanut Ukrainan mellakointeja.
USA:lla ilmeinen aikomus saada myös ainakin osa Ukrainasta Natomaaksi.

Mitä tekee EU, suuri eurooppalainen rauhanprojekti ?
EU:lla on pallo ja diplomaattiset keinot hukassa, kun setä Samuli julistaa sotaa koko Euroopalle ?

?

Amerikkalaislehti: USAID toimi Ukrainan vallankaappauksen käynnistäjänä
 " Yhdysvaltalainen Pando-online -niminen tietovuotaja-aikakauslehti on saanut käsiinsä asiakirjoja, joista ilmenee, että Yhdysvaltain hallitus oli USAID-toimistonsa (US Agency for International Development) kautta osallistunut Ukrainan presidentti Viktor Janukovitshin hallinnon kaatamiseen ja rahoittanut monia oppositioryhmiä ennen vallankaappausta. 
"Lisääntynyt tiedon määrää viittaa siihen, että USAID on paljon muuta kuin miltä se yrittää näyttää, ja että se on syvästi sidoksissa CIA:han, ellei suorastaan sen osa, kirjoittaa John Robles. Venäjä on häätänyt lokakuun alusta Yhdysvaltojen USAID:n maasta syytettynä poliittisista masinoinneista. "


Yhdysvallat avasi virallisesti suuren sotilastukikohdan Romaniaan - Ukrainan naapuriin
 "Yhdysvallat avasi vastikään virallisesti sotilastukikohdan voimallisesti hajautetun Ukrainan naapurimaahan Romaniaan Mustalle merelle lähellä Krimin niemimaata, joka tulee pitämään sisällään 20 000 - 30 000 sotilasta. Lisäksi USA rakentaa ohjustukikohtaa Romaniaan.
Koska USA:n ja Afganistanin välinen turvallisuussopimusta, joka jatkaisi USA:n läsnäoloa Afganistanissa, ei ole saatu allekirjoitettua, USA näyttääkin valmistautuvan nyt laajamittaiseen vetäytymiseen alueelta. Yhdysvallat ilmoittaa tarvitsevansa tukikohdan Euroopasta suorittaakseen vetäytymisen, joten USA on laatinut asiasta sopimuksen Romanian kanssa.
Yhdysvallat on lisäksi rakentamassa Romaniaan ohjustorjunnan tukikohtaa, johon sijoitetaan Naton ohjusjärjestelmiä. Toisen tukikohdan odotetaan olevan operatiivisessa käytössä vuoden 2015 loppuun mennessä. Yhdysvallat on budjetoinut Romanian ohjustukikohtaan 134 miljoonaa dollaria. Ohjusjoukkojen lukumääräksi arvioidaan yhteensä 500 sotilasta.
 Tukikohdat Romaniassa mahdollistavat Yhdysvaltain armeijalle pääsyn Mustalle merelle ja operaatioalue muodostuu lähelle Krimin niemimaata ja suurta Venäjän Sevastopolin laivastotukikohtaa, jotka eivät sijaitse kaukana Krimin rannoilta.

?

Maailman suurin terroristivaltio USA on saanut huseerata Nato-operaatioitaan mielin määrin vuosikymmeniä ympäri maailmaa ilman että sitä olisi koskaan tuomittu massiivisista sotarikoksista ihmisyyttä vastaan.
Maailma on vajonnut uusfasismiin, jossa asevoimat sanelevat nyt kansoille elämisen ehdot !?
Mitä tekee Suomi ?
Seuraako se Natoa kuin tulitikku paperitiikeriä,
vai mietitäänkö vihdoinkin yhdessä kansallinen strategia, miten pahenevien kriisien aikana kansalle  turvataan välttämätön elintarvike- ja energiaomavaraisuus itsenäisessä ja puolueettomassa, rauhanomaisessa rinnakkaiselossa Venäjän rajanaapurina ?
Ei kommentteja: