torstai 13. helmikuuta 2014

Hiiri se kissalle takkia ompeli ?

Milloin Lasse Kangas kiillottaa oman kalpansa Keijo Korhosella ? 
Keskisuomalainen, / http://www.ksml.fi/mielipide/kolumnit/kunto-kalpa-on-palannut/1765103
maakunnan sitoutumaton keskustalainen, entinen alkiolainen, nykyinen halkiolainen ? 
- Mustankissanpaksutposket ? 

Lasse Kangas, ksml:n pitkäaikainen toimittaja on jäänyt haikailemaan Kunto Kalvan peräsintä ? 
No eipä ihme, jo Erkki Laatikaisen ajoista maakunnan yksituumaiset viiksiniekat tottuivat räiskähtelevään henkilöspekulointiin, josta puuttui tutkivan journalismin analyyttinen ote. 

Hesarin masinoima Laiton EU-vallankaappauskin sujahti ksml:n kissanviiksissäkin kuin vesi hanhen selässä, sen enempää kummeksumatta ? 
- No eipä ihme, ei entisessä hyvinvointivaltiossa vaadittu juurikaan syvällisyyttä. Elämä oli vakaata ja kansakunnan perusasiat olivat jotenkin tolallaan ? 

Nyt kun demokratiasta ja sanavapaudesta on enää muisto vain, ja maan todelliset valtiomiehet kalmistossa, on jäljellä vain sisäsiittoisen puoluevallan keskenkasvuiset pyrkyrit. Kansanvalta on kaukana, valtiovallasta jäljellä vain valtiopetos, ja niillä jotka vielä jotakin valtionhoidosta ymmärtää, edessään on laillisuuden palauttaminen ja kansakunnan nostaminen jaloilleen ! 

Eipä ihme, että vanhempi ja vastuullisempi väki raapii päätään ? 
- Sananvapaus ? 
- Samaan aikaan valtamedia hesaria myöten potkii väkeä pihalle ja uutisten taso ja journalismi on entistä surkeampaa. 
Kuka kertoo ja kenen pitäisi kertoa kansalle maan tila ? 
Kuka näyttää tien umpikujasta ? 
Valtamedia on osa laitonta valtakorpporaatiota, se ei enää ole vallan vahtikoira, vaan sylikoira ! 

?
Mitä tapahtuu kun valtiolta puuttuu johtaja, todellinen valtiomiesaines ? 

Miten valtiomiesaines määritellään ? 
Valtiomies on politiikko, joka valtaa käyttäessään uhraa tarvittaessa henkilökohtaisen ja/tai ryhmäedun kansakunnan yhteisen hyvän eteen. 
Unohduksissa nykypolvilta ovat entiset suurmiehet, mm Paasikivi ja Kekkonen, joiden harteilla lepäsi puolueettomuuspolitiikka ja idänsuhteet; pienen kansakunnan elämisen eväät. 

'Kansanvalta, itsenäisyys ja puolueettomuus kuuluvat Suomessa yhteen. Jos yksi niistä murtuu, kaksi muutakin sortuu', kirjoitti Urho Kekkonen. Toteamus sisältää vanhan presidentin koko henkisen perinnön ynnä profetian, joka pääosiltaan on jo toteutunut. 

Kepulaisuus, Santeri Alkio, Kekkosen perintö ja itsenäinen suomalaistuminen, ” suomettuminen ” tuli, oli ja meni. 
Kepun hegemonia romahti; Ahon ja tämän seuraajien Alkiosta tuli maanhan halkio laittoman EU-liittymissopimuksen yhteydessä, kun oma valtaeliitti petti kansan ! 

Kepu mureni, sen uskottavuus meni ja edellisen Vanhasen hallituksen kaudella kansakunta keräsi pöydän alta valtakorruption leivänmuruja, kun kansantalouden pohja alkoi häämöttää, samaan aikaan kun pimeä vaalirahoitus ja Nuorisosäätiön pajatso kilisi kepun omaan taskuun ? 

Maan tapa, entiset puolueet ovat muutettu yhtiöiksi, joille oma etu on tärkeämpää kuin kansakunnan hyvinvointi. 

Eipä ihme, että sitoutumattoman keskustalaisen toimittaja muistelee entisiä aikoja, haikailee Kunto Kalpaa, jolla on varmaan ansionsa, mutta joka ei varmaan suostu kiillottamaan edes nykykepun kilpeä !? 


!?

Eiliseen ei enää ole paluuta, mutta eilistäkin on muistettava, jos nykykepu aiotaan viedä valkopesuun ja sen viikset pestään ? 
- Myös kepu voi tunnustaa raskaan Lissabon – seikkailun täydellisen tappion ? 
- Kuka sen tekee ? 
- Hiirikö kissalle takkia ompelee ? 

Kepun perillisissä on edelleen todellisia valtiomiehiä, oikeita alkiolaisia, Paasikivi - Kekkosen perillisiä, jotka selvisivät mustan kissan paksuilta poskilta. 
Kepun ja maan pelastamiseksi halkiolta nyt pitäisi muistaa oikea Alkio ? 

Kenelle pitäisi levittää valtiomiesten punainen matto ? 
Historioitsijana myös Lasse Kangas tunnustaa varmasti Keijo Korhosen ansiot ? 


Keijo Korhonen on varmasti yksi koko kepun historian tärkeimpiä vaikuttajia ! 
Hän on valtiomiesainesta, nykyinen kenttäväki ja puoluejohto kun sujahti euron mentävästä halkiosta. 

Keijo Korhonen ei ole koskaan hyväksynyt nykyistä ( germanization ) saksoittumista, maan euromiehittämistä ja kahtiajakoa, mikä tapahtui laittoman EU- liittymispäätöksen jälkeen. 

Korhonen on pitkän linjan uilkopoliittinen vaikuttaja ja idäntutkija. 
Korhonen on kirjoittanut ulkopolitiikkaa ja YK:ta koskevia kirjoja sekä myös kolumneja aikakauslehdissä. Korhonen on saanut myös valtion tiedonjulkistamispalkinnon. 1072. 

! ?
Vuonna 1994 Keijo Korhonen ryhtyi presidenttiehdokkaaksi Suomen kansan itsenäisyysrintama – valitsijayhdistyksen ehdokkaanaPresidenttiehdokkaana hän pyrki estämään Suomen EU-jäsenyyden. Edelleen Keijo Korhosta halutaan eurovaaliehdokkaaksi. 

Nykykepun kauhuksi valtiomies, professori Keijo Korhonen kehottaa äänestämään Itsenäisyyspuoluetta: - ”ainoa todellinen oppositiopuolue on Itsenäisyyspuolue IPU. Se on meidän pitkän vaalitaistelumme– Kolmannen Itsenäisyystaistelun – henkinen perijä.” 

Valtamedia on tietenkin polkenut IPU:n näkymättömiin. 
http://ipu.fi/professori-keijo-korhonen-kehottaa-a...a-varoittaa-nato-jasenyydesta/ 


!?

'Kansanvalta, itsenäisyys ja puolueettomuus kuuluvat Suomessa yhteen. Jos yksi niistä murtuu, kaksi muutakin sortuu', kirjoitti Urho Kekkonen. Toteamus sisältää koko Kekkosen henkisen perinnön ynnä profetian, joka pääosiltaan on jo toteutunut.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=4739 

Oma rahayksikkö on itsenäisyyden välttämätön edellytys. Ilman omaa valuuttaa, omaa korkopolitiikkaa, riippumatonta keskuspankkia, itsenäistä verotusta ja omaa finanssipolitiikkaa ei kansakunta ole itsenäinen. 
Rovasti Brofeld Iisalmelta saarnasi kauan sitten seurakunnalleen: "Elekee työ hyvät iisalamelaiset luulko että työ kepulikonsteilla taevoaseen piäsettä!" 
Valtiovallan haltijan Suomen kansan on korkea aika muistuttaa hallitusherroilleen, että nykyisillä kepulikonsteilla ei Suomen demokratia euron kriisistä selviä. ” 


?????

Taitaa Kunto Kalpakin myöntää Keijo Korhosen valtiomiestaidot ? 
Ei taida nykyisessä Juha Sipilässä olla ainesta edes Korhosen valtiomiespalttoon liepeen kantajaksi ? 

ps.
Kunto Kalpa on palannut
http://www.ksml.fi/yhteiso/keskustelu/posts/list/75979.htm

Ei kommentteja: