perjantai 21. maaliskuuta 2014

Loppuuko aika ja keinot ?

 Onko edessä shokkioppiminen liian myöhään ?

Venäjän johto on jo vuosia varoittanut , että hyökkäys Iraniin sytyttäisi sotatilan koko Lähi-idässä, joka johtaisi mahdollisesti hallitsemattomaan eskalaatioon - kolmanteen maailmansotaan.

Miten tämä liittyy Ukrainan tilanteeseen ?

Ukrainassa pyritään selkeästi Israelin Nato-liittolaisten toimesta sitomaan voimallisesti Venäjän toimintakykyä pois Syyriasta ja Välimereltä, jossa odotetaan lännen tukemien terroristien keväthyökkäyksen alkamista Syyrian kansallisen puolustuksen luhistuttamiseksi. Syyria on jo kärsinyt ulkomaiden tukeman aseistetun vallankaappausyrityksen tuloksena yli 100 000 ihmisen uhrimäärän ja arviolta 31 miljardin dollarin aineelliset vahingot. 

Israelin pääministeri käski armeijan valmistautumaan hyökkäämään Iraniin http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=10107
Nebjamin Netanjahu on käskenyt Israelin armeijan jatkamaan valmistautumista mahdolliseeen hyökkäykseen Iranin strategisia kohteita vastaan, jotka liittyvät ainakin Iranin ydinohjelmaan. Asiasta uutisoi mm. israelilainen Haaretz-lehti keskiviikkona.

Onko Ukrainan kriisi vain osa suurempaa suunnitelmaa kohti yksinapaista Maailmanhallitusta ?

Mikäli Israel toteuttaa uhkauksensa hyökkäämällä Iraniin, aika ja keinot maailmansodan pysäyttämiseksi on menetetty .

Israelin hyökkäyksen jälkeen Iranin vastahyökkäyksiä tapahtuisi kattavasti myös Yhdysvaltojen ja Naton sotilaskohteisiin koko Lähi-idässä, koska Teheranissa ei ole mitään epäselvyyttä siitä kuka on rahoittanut Israelin hyökkäyksen, tiedustelun ja asetekniikan. 
Iranilla on laukaisuvalmiina tuhansia ballistisia ohjuksia, joilla se kykenee vastaamaan mahdolliseen hyökkäykseen. 

 Ihmiskunta on nyt Naton ja sen liittolaisena  fasistisen sotilasmahdin panttivanki, muistaen, että toisinkin voisi olla ?

Sitoutumattoman yhdysvaltalaisen tutkimuslaitoksen Earh Policy – instituutin johtaja Lester Brownon laskenut, että maapallon laajuisesti toteutettu suuruudistus, joka sisältää köyhyyden poistamisen, terveydenhuollon järjestämisen kaikille, väestönkasvun vakauttaminen ja ilmastomuutoksen hillitsemisen, maksaisi 190 miljardia dollaria, eli 125 miljardia euroa vuodessa. 
Summa on vain kolmasosa Yhdysvaltojen puolustusbudjetista, joka oli joitakin vuosia sitten 560 miljardia dollaria eli 365 miljardia euroa. 

Ei kommentteja: