keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Vauvat koekaniineiksi kuutosrokotteella ?


Onko käyttämättä jätetty rokote ainut turvallinen rokote?
Onneksi on netti ja bloggarit, jotka ovat hereillä kun valtamedia on ryhtynyt lääkebisneksen lobbariksi. On muistettava, että erityisesti lapset ovat nyt vaarassa, koska heitä rokotetaan rokotusohjelmien mukaisesti monilla rokotteilla peräkkäin. Vammautumisen ja jopa kuolemisen riski on moninkertainen aikaisempiin sukupolviin verrattuna.

Hienoa, että Kerttu Heikkilä Lapin yliopistosta on tehnyt pro gradussaan analyysin vaarallisen sikainfluenssarokotteen uutisoinnista. Heikkilän analyysi tarkastelee median uhkakuvia luonutta uutisointia käyttäen aineistonaan Helsingin Sanomien sikainfluenssauutisia vuoden ajalta.

Kerttu Heikkilää siteeraten : 
"tutkielmani perusteella voin todeta, että Helsingin Sanomat oli joko tietoisesti tai tiedostamattaan osallisena sikainfluenssapaniikin syntyyn hyödyntäen runsaasti eri pelon strategioita. Pelon ilmapiirin luomiseen osallistuivat myös median lähteinä käyttämät asiantuntijat sekä poliittiset ja taloudelliset toimijat. Uutisoinnin välityksellä harjoitetun pelon politiikan tavoitteena oli mahdollisimman monien ihmishenkien ja sairauspoissaolojen säästäminen ja siten talouselämän tukeminen."

"Medialle on tunnetusti tyypillistä tapahtumien liioittelu ja katastrofaalisten tulevaisuuden näkymien ennustaminen. 
Harvemmin kuitenkaan koko kansa saadaan uutisten välityksellä myötäelämään maailman tapahtumia näin totaalisesti"
Tulevaisuusuhan korostaminen ja pelon vahvistaminen toimivat hallinnan ja ohjailun välineinä. Pelon vallassa oleva kykenee harvoin arvioimaan tilannetta viileästi.
Heikkilän havaintojen mukaan Hesari käytti uutisoidessaan aikaulottuvuutta luomalla pelkoja tulevaisuuden uhkien, ajan vähyyden ja tapahtumien ajankohtaisuuden kuvaamisella. "Asiantuntijalähteet tekevät puolestaan uhkaavien tapahtumien uutisoinnista luotettavaa lukijan silmissä."
lisää aiheesta : 
Pelon politiikkaa uutisoimalla : Rokotus vai ei ?

Sikapiikki oli massiivinen ihmiskoe ja huijaus täysin tutkimattomalla rokotteella.
Kun paljastui, että Pandermix aiheutti narkolepsiaa vedettiin matto lopullisesti julkiselta terveydenhuollolta ja THL:n alta.  
Narkolepsiasta on tuskin selvitty, kun lääkebisnes tehtailee uusia tutkimattomia rokotteita.

Verkkomedia:
Salainen EU-raportti paljastaa Suomessa testattavan vauvojen kuutosrokotteen vakavat haitat / http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=6462

?
Tampereen yliopistossa on käynnissä rokotetutkimus kuutosrokotteesta. Vanhemmille suunnatussa tiedotteessa lukee, ettei rokotteen aiemmissa tutkimuksissa olisi todettu mitään odottamattomia haittavaikutuksia. Lääkevalmistaja GSK:n luottamuksellisessa raportissa EU:n viranomaisille kuitenkin raportoitiin joulukuussa 2011 kymmenistä kuolonuhreista ja tuhansista haittavaikutuksista.
Belgialainen järjestö Iniative Citoyenne (IC) julkisti joulukuussa 2012 salaiseksi luokitellun ja luottamuksellisen GlaxoSmithKlinen (GSK) laatiman 1271-sivuisen raportin EU:n lääketurvallisuudesta vastaavalle virastolle. Materiaali sisältää raportin GSK:n valmistaman Infanrix hexaTM -kuutosrokotteen seurauksista kahden vuoden ajalta 23.10. 2009–22.10. 2011.





1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Terve Sinikka!

Jos sinua kiinnostaa jatkossakin toimia politiikassa, suosittelen sinua tutustumaan Muutos 2011 -puolueeseen. Lisäkysymykset voi esittää sähköpostiin: antti.moisander@muutos2011.fi

Kiitos.