torstai 25. huhtikuuta 2013

Pelko rokotteista ?


Muistin virkistämiseksi :
http://yle.fi/alueet/tampere/2009/08/papillooma-rokotetutkimus_sai_huomautuksen_955308.html :
Eduskunnan apulaisoikeusasiamies huomauttaa Tampereen yliopistoa ja entistä Kansanterveyslaitosta nuorten papilloomarokotetutkimuksen puutteista. Lupa tarvitaan sekä isältä että äidiltä 
Apulaisoikeusasiamiehen mukaan tutkijat menettelivät kaksi vuotta sitten virheellisesti, kun 12-15 -vuotiaiden rokotetutkimusta varten pyydettiin suostumus vain nuorilta ja heidän äideiltään. Suostumus olisi pitänyt pyytää myös isiltä. Myös tutkimushankkeen tiedottamisessa havaittiin puutteita.

Suomi on ollut kaikessa hiljaisuudessa jo vuosikausia massiivisen rokotebisneksen koekaniini.
On tyrmistyttävää, että Suomessa papilloomarokotetutkimukseen on osallistunut jo 60 000 yläasteikäistä tyttöä ja poikaa.
Kerrottiinko nuorille rokotteiden mahdollisista seurauksista ja haittavaikutuksista ?

?
Pelko rokotteista ?

Miten saada pienten lasten vanhemmat immuuneiksi valtamedian ja uskottavuutensa menettäneen virallisen terveydenhuollon paisuvalle rokotelobbaukselle ja kyseenalaisille tutkimusmenetelmille, joissa pienet lapset ovat tiiviissä yhteistyössä lääkeyhtiöihin oleville tutkijoille pelkkää tutkimusmateriaalia ja todennäköisyyslaskentaa ?
Ovatko suomalaiset vauvat vain rokotebisneksen koekaniineja ?

Kaikkien vauvojen rokotetutkimuksesta huolestuneiden olisi katsottava vähän aikaa sitten ylestä tullut ohjelma Pelko rokotteista : http://areena.yle.fi/tv/1863572
Vieraina THL:n rokoteosaston johtaja Terhi Kilpi, rokotetutkimuskeskuksen johtaja Timo Vesikari, lääkäri-homeopaatti Liisa Sulkakoski ja rokotetutkimukseen osallistuneen pojan isä Mika Illi.

47.000 lasta osallistui koekaniineina pneumokokkirokotetutkimukseen. 
Rokote on jo kansallisessa rokoteohjelmassa vaikka jo myyntiluvan saaneen rokotteen haittavaikutus-seurantatutkimukset ovat edelleen kesken ja julistettu salaisiksi ?

Neurologisesti sairastuneen pikku Oliverin isältä ei kysytty suostumusta rokotukseen. 
Isällä on kuitenkin rohkeutta puolustaa lapsiaan suuren lääkeyhtiön lobbareiksi lähteneiden viranomaisten edessä.
Rokotebisnes on pienen piirin puuhastelua, jolla tahkotaan rahaa, samaan aikaan kun lääkäri –homeopaatti Liisa Sulkakoski toteaa, ettei rokotusten lisääntymisestä huolimatta lasten yleinen terveydentila ole yhtään kohentunut.

Onneksi ainakin sairastuneen pikku Oliverin isä on jo herännyt.
Hän ilmoittaa Ylen ohjelmassa Lasten Oikeuksia kunnioittaen, että perheen kuopusta ei enää rokoteta !
Lapsi saa itse päättää rokotuksista täytettyään 18 v !

ps.
Vauvat koekaniineiksi kuutosrokotteella ?
http://www.savonsanomat.fi/lukijoilta/keskustelupalsta/posts/list/8235.htmEi kommentteja: