perjantai 17. syyskuuta 2010

Valtioterrorismi - maan tapa ?
Sinikka Tyynelä, Jyväskylä 17.9.2010 10:07
http://www.hs.fi/keskustelu/P%E4%E4kirjoitukset%3A+Maan+tapaa+ei+en%E4%E4+hyv%E4ksyt%E4/thread.jspa?threadID=259627&Submit=Jatka

Kun valtion organisaatio tai yhtiö/säätiö syyllistyy tekoihin, jotka täyttävät terrorismin piirteet, on kyseessä valtioterrorismi. Tällaisia ovat mitkä tahansa salaiset tai laittomat, korruptoituneet toimet, jotka voivat kohdistua koko kansaan tai kansan osaan.

"maan tapa"

Valtioterrorismin synnyn perusedellytys "maan tapa" Suomessa on ollut valtion budjetista vain eduskuntapuolueille myönnetty puoluetuki, joka on mahdollistanut mahtavien puolueyhtiöiksi muuttuneiden valtapuolueiden syntymisen myös sen omalle medialle myönnetyn valtion budjettituen avulla. Näin syntyneen rahan, vallan, median ja korruption pyhälle ikuisvallan nelinäisyydelle ei enää ole muuta uhkaa kuin kansa itse.

Kansan tahdon eliminoimiseksi valtioterrorismia tukemaan on syntynyt myös mitä moninaisin joukko uusia toimijoita; kakkosia, merisaloja, menestyviä, kehittyviä suomia ja muita venkuloita, joidenka lonkerot ja bisnekset yltävät kaikkialle korruptioon uponneen Suomen näivettyvissä kunnissa.

Vanhanen, Kiviniemi, Pekkarinen ja kepun jo legendaarikseksi muodostunut Nuorisosäätiön pajatso ovat luoneet Suomeen sen historian julmimman valtioterrorismihallinnon.

Eduskunta päättää nostetaanko Vanhasen asiassa syyte ?

Ilman Perustuslakituomioistuinta pelataan edelleenkin pelkästään arpapeliä "pukki kaalimaan vartijana". Korppi ei korpin silmää noki ?

Mahdollinen Vanhasen syyte tai syyttämättä jättäminen on kuitenkin paljastanut melkoisen kepun verottoman Nuorisosäätiön pajatson, kepun johtajien mätämunan, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa euroa !

Vanhasen kohtalo on vain pikkujuttu Nuorisosäätiön paljastukseen !

Siksi samalla on jo mietittävä, miten vuosikausia esteellisesti myönnetyt miljoonat peritään Nuorisosäätiöltä takaisin valtiolle.
Nuorisosäätiö on vain nykyisen Suomen poliittisen korruption jäävuoren huippu.
Muitten puolueitten yhtiöt ovat edelleen pimennossa !

Niin kauan kun puoluelaki selättää perustuslain, on mahdotonta rajoittaa puolueyhtiöiksi muuttuneiden puolueinstituutioiden rehoittavaa pimeää vaalirahoitusta, joka on jo Suomessa muuttunut räikeäksi valtioterrorismiksi.

Ei kommentteja: