lauantai 28. elokuuta 2010

H1N1 - biologinen ase
http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelupalsta/posts/list/1552.htm

Kysymys sosiaali- ja terveysministeriölle : Onko possupiikissä nanorokotetta ?

Ksml:n verkko 30.11.2009
Suomi varautui hyvin sikainfluenssaan, kirjoitti sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Kari Välimäki ksml:ssa 18.11.
Samaan aikaan Itsenäisyyspuolueen varapuheenjohtaja, lääkäri Mirjaleena Isoaho on vaatimassa massarokotusten keskeyttämistä välittömästi. Perusteena Terveyden ja hyvinvointilaitoksen todistetut korruptioyhteydet sikainfluenssarokoteyhtiö GlaxoSmithKlineen, jolta Suomi tilasi rokotteet koko kansalle ilman kilpailutusta. Mirjaleenan ohella koko kansan on saatava selvyys myös vuosituhannen rokotusskandaalista, kun myös bioaseita valmistavan lääkejätti Baxterin rokotelähetyksissä itäblokin maihin on ollut eläviä, vaarallisia viruksia viime keväänä!

Millä aktiivisilla toimenpiteillä kansalaiset ovat suojattuja mahdollisia bioaseita vastaan ? Miten voidaan varmistaa, ettei uutta, ihmiselle ja ympäristölle vaarallista, mutta halpaa nanoteknologiaa testaavat lääkeyhtiöt käytä nyt koko ihmiskuntaa koekaniinina pandemiaan vedoten ?

Miten kansallinen turvallisuus voidaan varmistaa, jos THL ja sosiaali- ja terveysministeriö ovat vain suurten lääkeyhtiöitten markkinointiosastoja ?

GlaxoSmithKline on terästäytynyt rokoteteollisuudessa, siinä missä mm. Baxter, Sanofi-Aventis ja Novartis. Heidän ainoa olemassaolonsa tarkoitus on tuottaa maksimaalista voittoa.
Nykyiset ”kilpailutalouden” keinot tarjoavat siihen mainiot keinot: Nanorokoteteknologia on halpaa ja tehokasta, kallista virusta tarvitaan vähemmän nanokokoisten adjuvanttiliuosten avulla. Ensimmäiset nanorokotemallit ovat olleet valmiit jo parisen vuotta sitten lukuun ottamatta laajoja ihmiskokeita.

Nanoadjuvantit kuljettavat rokotuksen jälkeen minuuteissa itsensä ja halutun aineksen, esimerkiksi viruksen osan, haluttuun kohteeseen kuten imusolmukkeisiin suurina pitoisuuksina.

Jotta hyvin kalliit nanohiukkasten sivuvaikutustutkimukset, jotka voisivat vaatia haittavaikutustutkimuksia 10-50 vuotta tai jopa enemmän, voidaan ohittaa, tarvitaan sopivia maailmanlaajuisia muutoksia ja uhkakuvia, jotka meille on järjestänyt WHO muuttamalla viime toukokuussa pandemian määritelmää; pandemiassa enää ei tarvita huomattavaa kuolleisuutta, eli kausi-influenssakin on nyt myös pandemia !

WHO:n ohjeistukset eivät ole vielä maailman laki, mutta lain tapaan noudatettavia. Vielä Mirjaleenan siteeraus : ” Jos ja kun Pandemrix tai tulevat rokotteet ovat nanorokotteita, voidaan spekuloida, että kun viruksen kokoiset nanohiukkaset rokotteen mukana kulkeutuvat nopeasti ihmisen kehoon, niin ne myös kulkeutuvat mm. hengitysteistä ulos. Tällöin nanohiukkassaaste voisi kulkeutua suoraan toisen ihmisen keuhkoihin rokotetun lihaksen sijasta ja saada aikaiseksi Pandemrixin kyseessä ollessa influenssan kaltaisen olotilan. Voiko reaktio olla tällöin jopa vaarallinen ? Mitä sanovat lääketeollisuudesta riippumattomat nanoteknologian asiantuntijat ? Ja onko edes niitä ?

Sikainfluenssa on levinnyt oudosti läiskittäin rokotteiden perässä koko Suomessa, eikä tavallisesti epidemioiden tapaan. ”

Kiitän Mirjaleenaa koko Suomen puolesta hänen vaatiessa totuudenmukaista ja avointa tietoa yhteiskuntaamme !

Itselleni jäi vain yksi kysymys : rokotetaanko Suomen kansaa vaarallisella nanorokotteella ?

???

Suomi on heräämässä vuosituhannen rokotuspainajaiseen, kun on paljastumassa, että Pandremix aiheuttaa autoimuunisairauksia, mm. narkolepsiaa, samalla kun muut haittavaikutukset on kokonaan tilastoimatta ja tutkimatta. Ne saattavat ilmetä vasta vuosien tai vuosikymmenten päästä.

Ei kommentteja: