perjantai 13. maaliskuuta 2009

Miksi erota Eu:sta

Hyvä kysymys kun dollari on kaatunut ja sen vanavedessä uppoaa myös Eu !
Nykyinen maailman finanssijärjestemä ei enää ole uskon kysymys - se on kestämätön uskottelukysymys !

Koko globaali teollistunut maailma on vyörymässä valtaisaan velka-aaltoon ? Kuka on koko maailmantalouden velan rahoittaja ? Luulenpa, että yksikään talousmies ei nyt osaa enää vastata !

Jos nyt jatketaan näin - edelleenkin kvartaalitalouden ja pörssikeinottelun ehdoilla velkaannuttamalla - on edessä vääjäämätön, ennenkokematon ja raju romahdus !

Jos aiomme käyttää järkeä, on palattava taaksepäin : Vain aluetaloudet - kansalliset ja valtiolliset itsemääräämisoikeudet ja kansojen demokraattiset oikeudet voivat pelastaa meidät maailmanlaajuiselta totalitaariselta ryöstökapitalismin tuholta !

Ilman markkaa meiltä viedään nyt viimeisetkin siemenperunat, samalla kun nykyhallitukset velkaannuttavat meidät korvia myöten ! Euro on maailman suurin huijaus !

Dollarin ja öljyn maailmanvalta on loppumassa, itse asiassa se on jo loppunut ! Öljykauppaa ei enää käydä dollarilla, samalla kun ihmiskunta elää nyt öljyn tuotantohuippua. Öljy on loppumassa. Ilman öljyä globaali teollistunut maailma ei enää toimi entiseen malliin ! Ilmastomuutos pakottaa luopumaan kaikesta fossiilisesta polttamisesta.


Ihmiskunta on siirtynyt kapitalismin jälkihistoriaan ja kuin muistoksi tästä ajasta arabit ovat rakentaneet maailman korkeimman pyramidin. - Liekö yhteyttä munaiseen Baabelin torniin, jolla pyrittiin vamistamaan täydellinen maailmanvalta ?

Tärkein tehtävmme on ensimmäiseksi öljyriippuvuudesta = öljyorjuudesta vapautuminen ! Se on uuden syntyvän kestävän talouden tärkein peruspilari !

In Memoriam :
http://www.burjdubai.com/ : - maailman korkein öljypiippu panee hiljentymään maailmanlaajuisen kapitalimin muistolle ?

http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelu/erotaan-eusta/384347

Ei kommentteja: