keskiviikko 5. huhtikuuta 2023

Haluan oikeusvaltion takaisin


Eduskuntavaalit on käyty. Mediapooli oli petrannut vaalituloksen jo ennakkoon mieleisekseen. Korporatiivista ikuisvaltaa pitävien kokoomuksen ja demarien iloksi perussuomalaiset oli buukattu kärkikolmikkoon ylläpitämään jännitystä, kun todellista oppositiota ei globalistipuolueille ole ollut enää vuosikymmeniin. Suomi sai mitä tilasi.

Ihme olisi, jos perussuomalaiset hyväksyttäisiin hallitukseen? Puolue on liian nuori tulokas järkyttämään vallitsevaa ikuisvaltaa, eikä sillä ole vielä pitkäaikaista juurevuutta ”maantavan” edellyttämään korporatiivisen puoluedikatuurin saappaisiin. EK, SAK ja ammattiyhdistysliike ovat olleet jo vuosikymmeniä tukevasti vallankahvassa edustajiensa kautta miljoonien vaaliavustuksilla. Ts. Suomessa ei ole ollut avoimia, eikä demokraattisia vaaleja enää vuosikymmeniin.

Äänestystulos ei ole vuosikausiin muuttanut mitään – päinvastoin! Ja nyt eduskunnassa ei minkäänlaista oppositiota, kun kansakunta johdettu maanpetoksellisesti eturintamaan.

Maassa rauha ja ihmisillä hyvä tahto, kun monikansalliset sotajoukot marssivat sotaharjoituksiin, tukikohtia rakennellaan ja rajoilla ryskii…

Nato-Suomi 4.4.2023 johdettiin mieron tielle

Heti Marinin hallituksen murskatappion jälkeen Suomen lippu vaihdettiin 4.4.2023 Natolippuun. Suomen valtiojohto vei kauan odotetut Natopaperit Washingtoniin. Vuosikymmenten salassa kansalta tehdyt kytkyt virallistettiin ja nyt edessä on mieron tie, kun kansalle ei jää osaa eikä arpaa edes sodasta tai rauhasta päättämiseen.

Jäljelle jäi vino pino maan- ja valtiopetoksia, jotka eivät vanhene koskaan. Laittoman EU-liittymispäätöksen jälkeen 1995 syntyi Vapaan Suomen Liitto puolustamaan maata ylikansalliselta tornadolta – vapaalta ylikansalliselta markkinavoimalta, mutta kansalaisten turhautuminen vei voimat ja voiton ylivoimaisen vastustajan nujertamiseksi vuosikymmeniksi. Siitä huolimatta toivo vapaudesta ja itsemääräämisoikeudesta elää.

Turhauttaako pienpuolueiden huono vaalimenestys myös tämän kevään eduskuntavaaleissa Suomen puolesta työtä tehneet, kun yhtään paikkaa ei saatu? Miten ja mihin voimat pitäisi levähtämisen jälkeen yhdistää, että saadaan maa taas raiteilleen?

Vaaleissa oli n. 16.000 hyljättyä ääntä ja yli 156 000 ääntä hävisi taivaan tuuliin? - Miten se on mahdollista? Selvää, että kaikkensa pinnistäneiltä vaihtoehtoihmisiltä on takki tyhjä ja pettymys valtava. On myös muistettava, että täydelliseen laittomuuteen ajautuneessa Suomessa kaikki on  mahdollista, myös vaalivilppi, kun koko poliittinen järjestelmä on jo vuosikausia ollut umpikujassa.

Miten tästä eteenpäin

Suomen valtaeliitin juhliessa uusia sotasaappaitaan ja miehittäjäänsä, yksi toimelias kansalainen nosti vielä 4.4.2021 Suomen lipun ylpeästi salkoon ja ilmoitti, ettei keisarilla ole vaatteita!? Diplomaattitaustainen Jali Raita teki kantelun 4.4.2023 oikeuskansleri Pöystille valtiojohdon valtiopetoksesta Natosopimuksen yhteydessä. Tekstin jatkeena on linkki MV-juttuun asiasta. Kiitokset Jali Raidalle koko kansan puolesta!

Entäpä, jos Suomi olisikin oikeusvaltio ja kansalaisoikeudet olisivat vielä voimassa? Silloin kuka tahansa kansalainen voisi puolustaa perusoikeuksiaan, oikaista maan- ja valtiopetokset ja koko puoluejärjestelmää ei enää tarvittaisi? Entäpä jos meillä olisi suora demokratia, joka varmistaisi todellisen kansalaisyhteiskunnan nykyisen suurella rahalla käytävän näennäisdemokratian sijasta, jota valtamedia ei pääsisi ohjailemaan?                            Edessämme on joka tapauksessa valtava rakenteellinen poliittinen remontti, jos aiomme palauttaa oikeusvaltion lailliset periaatteet ja säilyttää kansallisen identiteetin, joka on nyt häviämässä ylikansalliseen murrokseen.  

- Mikä tai mitä olisi sellainen suomalainen identiteetti, jota kannattaisi vaalia, ja jota markkinoida maailmalle?

Suomalainen hyvinvointivaltio hävisi globaalikapitalismille

Onneksi suomalaisen hyvinvointivaltion hävittämisestä on vasta vähän aikaa. Meni vain n. 30 vuotta, kun kansallisvarallisuus siirrettiin yksityisiin taskuihin. Kun verotuspohjaa ei enää ole, ollaan velkavankeudessa. Suomi oli vielä 80-luvulla pohjoismainen hyvinvointivaltio, josta olisi ollut mallia koko maailmalle. Suomen perustuslaki on maailman paras: valta kuuluu kansalle. Ihmiset ovat tasa-arvoisia lain edessä. Suomessa oli oma raha, keskuspankki, rahan luonti ja itsenäinen päätösvalta. Ne kaikki vaihdettiin väärään velkarahaan petoksella. Sen jälkeen talous on kasvanut kuihduttamalla ja kansa leipäjonoissa.

Haluan oikeusvaltion takaisin

Suomi ei enää ole ollut vuosikymmeniin oikeusvaltio. Laittoman EU-liittymispäätöksen jälkeen Suomen perustuslakia on tallattu mennen tullen ja luettu kuin piru raamattua. Ensin on tehty laittomia päätöksiä, sitten lakeja muutettu jälkeenpäin ja varmistettu ministereille ja valtaeliitille syytesuoja. Jo Mauno Koiviston valtakauden aikaansaama riippumattoman oikeuslaitoksen nujertaminen syöksi Suomen banaanivaltojen joukkoon. Pukki kaalimaanvartijana; - perustuslakivaliokunnassa kansanedustajat valvovat itse itseään. 

Enpä ihmettelisi, että pian kansanedustajatkaan eivät enää uskalla liikkua ilman aseistettuja turvamiehiä, kun demokratia vaihdettiin Natosopimuksen myötä avoimeen väkivaltaan ja maailman mahtavimpaan terroristiseen sotilasliittoon. Yhdysvallat on toisen maailmansodan jälkeen tappanut jo yli 20 miljoonaa ihmistä 37 eri uhrivaltiossa ja nyt ollaan mukana päättymättömässä terrorismin vastaisessa sodassa, jossa sotasyyllisille ei ole edes sotarikostuomioistuinta!?

Kun Suomen itsenäisyys ja päätösvalta meni EU-vallankaappauksessa 1990-luvulla, nuoremmalla sukupolvella ei ole enää edes käsitystä demokraattisesti pyrkivästä  yhteiskunnasta. Kansalaisilla ei ole mitään käsitystä perusoikeuksistaan tai velvollisuuksistaan. En usko, että kansanedustajilla on enää mitään käsitystä edes suomalaisista perusoikeuspykälistä.

Kun kansansuvereniteetti on täydellisesti murskattu, ollaan pohjassa. Suomea ohjaa ylikansalliset markkinavoimat ulkomailta, joilla on subjektiiviset oikeudet. Niin kauan kun velkahanat ovat olleet auki, eikä huolta huomisesta, homma on sujunut, vaikka kansallisvarallisuus on jo hävitetty aikapäivää sitten ja maa tarvitsee lisävelkaa 10 miljardin vuosivauhdilla. Kiva nähdä miten uusi hallitus selviytyy vyönkiristyksistä tilanteessa, jossa koko maailmantalous sakkaa. Globaalin finanssieliitin pelastamiseksi mietitään jo käteisestä luopumista ja uutta digirahaa ja totalitaarista kontrollia koko ihmiskunnalle – kenen eduksi?

Kumpi pahempi paha? - Koko ihmiskunta ydinaseiden panttivanki vai koko ihmiskunta globaalin ryöstön kohde? Yksilöiden itsemääräämisoikeus ja sitä seuraava taso, valtioiden itsemääräämisoikeus ovat korkeimpia vapauden inhimillisiä arvoja! Olemmeko jo niin degeneroituja että olemme vaihtaneet vapauden vankeuteen, emmekä edes ymmärrä koko asiaa?

Suomen velkaperusteinen kansantalous ja sen poliittinen järjestelmä on saavuttanut pohjakosketuksen. Itsenäisyys on mennyt. Demokratia ja diplomatia vaihdettiin militaristiseen pelotteeseen ja vahvemman oikeuteen 4.4.2023. Edessä on pahenevan väkivallan kierre kaikilla tasoilla. Suomea valmistellaan jo päättymättömään sodankäyntiin jossa meille markkinoidaan rintamalinjojen todellisiksi vihollisiksi myös Kiinaa Venäjän lisäksi.

Napoleon oli oman aikansa mahtava sotapäällikkö. Hän loi Ranskan imperiumin ja mietti sotataitoa. Ranskan keisarina Napoleon oli vakuuttunut siitä, että maailmassa on vain kaksi voimaa, miekka ja mieli. Miekka voittaa mielen lyhyessä ajassa, mutta pitkällä aikavälillä Napoleon uskoi enemmän mieleen. Selvää, että mieli on se, joka luo pehmeän voiman, diplomatian ja kehittää yhteisölliset instituutiot, oikeusjärjestelmät jne., jotka tekevät miekan lopulta tarpeettomaksi. Napoleonin haaste mielen paremmuudesta omalle ajallemme on hirmuinen ja vakava politiikka on enää muppetshowta, josta totuutta saa etsiä kuin neulaa heinäsuovasta.

Kunnes heikko voittaa vahvan, pehmeä kovan sekä miekat tehty tarpeettomiksi, on edessämme ihmiskunnan ratkaisevin taistelu. Meillä lännessä opeteltiin viime vuosisadalla rauhanomaisten ratkaisujen ja avoimen yhteiskunnan periaatetta maailmansotien jälkeen, kehitettiin YK:ta, luotiin Ihmisoikeudet ja kansainvälinen oikeusjärjestelmä, jonka nitistivät sitten EU:n lobbarit. EU pysyy pystyssä vain suuryhtiöiden korruptiivisella lobbaamisella. EU ei ole koskaan ollut demokratia, niin kuin ei Yhdysvallatkaan. Meille EU-NATO merkitsee entistä pahempaa kurjistumista, kun sosiaalimenot vaihdetaan sotiasmenoihin, samalla kun nurkan takana odottaa jo liittovaltioistumiskehitys tulonsiirtojen varmistamiseksi vaikka velkarahalla..

Eurooppa, jota nyt uhkaa jo ydinsota on historiansa julmimmassa murrosvaiheessa. Ainakin nyt pitäisi muistaa jo omat juuret länsimaisen demokratian kehtona? Meillä ei ole muuta mahdollisuutta Euroopan pelastamiseksi, kun irrottautua Yhdysvaltojen pakkopaidasta, ydinpelotteesta ja Naton tukikohdista Euroopassa. Tuleeko muutos finanssiromahduksen myötä vai suursodassa, on toistaiseksi arvoitus.

Eurooppalainen  ihmisoikeuksia kunnioittava traditio ei ensimmäiseksi tartu miekkaan. Varsinkin Saksassa maailmansotien haavat ovat vielä liian syvät. On ollut upeaa, että viimeisimmissä Saksan rauhanmielenosoituksissa on ollut kymmeniä tuhansia ihmisiä, vaikka Suomessa niistä ei puhuta mitään. Euroopan luontaisena tehtävänä olisi kehittää pehmeää voimaa; - oikeuslaitosta ja rikostuomioistuimia. Mutta ennen kuin siihen päästään, myös Suomesta pitää löytyä niitä, jotka kykenevät poliittisen järjestelmän kokonaisvaltaiseen uudistamiseen ja valtiomiestasoiseen ajatteluun. Sen sijaan, että ryhdytään perustamaan uusia puolueita, edessä on koko poliittisen järjestelmän täysremontti. 

Itsenäisyysmiehemme loivat Suomelle perustuslain ja luulivat sinetöivänsä sen peruskallioon perustuslain säätämisjärjestyksellä, mutta erehtyivät. Edelleenkin Suomesta puuttuu riippumaton perustuslakituomioistuin ja nyt kansa on johdettu ydinasevaltion eturintamaan.

Poliittisen järjestelmän täysremontin yhteydessä on avattava vihdoinkin silmät ja tarkastettava historialliset maanpetokselliset ja valtiopetokselliset faktat, joidenka seurauksena suomalaisten kansansuvereniteetti on vaihdettu petoksella väärään rahaan ja puolustusvoimien komentokeskus Pentagoniin ja Brysseliin. 

 
Suomessa liehuu nyt Natolippu. 
Valtioneuvoston selonteossa 15.5.2022 on historiallinen lause:

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti päättää perustuslain 93§:n 1 momentin nojalla, että Suomi hakee Pohjois-Atlantin liiton (Nato) jäsenyyttä, kun eduskuntaa on kuultu.

 … ja niin presidentti teki. Presidentille ja valtioneuvostolle kansa on tyhjä tynnyri, jota potkimalla saa kyllä paljon ääniä, kunhan valtamedia on ensin suorittanut aivopesun!?

 

 ps.

 

 

https://mvlehti.net/2023/04/06/suomessa-liehuu-nyt-nato-lippu-haluan-oikeusvaltion-takaisin-kolumni/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 kommenttia:

Bruce Wayne kirjoitti...

Kuulehan Sinikka. Ensiksi totean, että tapasi poistaa tekstejäni on äärimmäisen lapsellinen. Sinä et ilmeisesti vain kestä sitä, että esitän sinulle "vääriä" kysymyksiä ja rohkenen kiistää väitteesi. Se, että kyseenalaistan sinun omat, liipitellut ja valheelliset väitteesi, ei ole trollaamista.

Suomi on demokratia ja toimiva sellainen. Ei tässä maassa mitenkään vaalitulosta järjestelty. Ihmiset äänestivät. Riitaisat pienpuolueet eivät houkuttele ihmisiä äänestämään. Avoin Venäjän ihailu vaikkapa VKK:n tyyliin vain ei nyt ihmisiä kiehtonut. Loputon koronarokotteiden vastustaminen ei kiinnosta.

Mitään 156 000 ääntä ei ole hukassa. Se väite pohjautuu puhtaasti taas yhden epämääräisen pikkujulkaisun omiin keksintöihin jotka on kumottu julkisuudessa ihan selkeästi. On törkeää, että edes viitsit juttua esiin nostaa.

Suomalaisita suurin osa ei haikaile YYA-aikaa takaisin. Siitä ajasta löytyy paljon sellaista, mikä on huomattavasti vähemmän demokraattista kuin nykypäivän poliittinen maailma. Eivät ne 1960- ja 1970-luvut nyt niin ihanaa aikaa olleet.

Mielelläni keskustelen kanssasi, mutta ilmeisesti sinä et sitä halua.

T. Bruce Wayne

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Edes peruskoulussa ei enää taideta opettaa, mikä on demokratia tai itsenäisyys? Kannattaisikohan ne opetella ensimmäiseksi ennenkuin kuin ryhtyy inttämään?

Mutta ei oppi ojaan kaada. Suomen alkuperäiseen 1919 Hallitusmuotoon ja Valtiopäiväjärjestykseen, joka sai vaikeutetun peruslainsäätämismuotonsa jo 1906, sisältyi todellinen ja maailman modernein demokratia ja myös oikeusvaltioperiaate.
Siinä valta oli kansalla, nyt EU:lla ja puolustusvoimien osalta 4.4.2023 Washingtonilla.

Ilman omaa rahaa, keskuspankkia ja talouden itsemääräämisoikeutta ei ole kansanvaltaa, eikä demokratiaa.
Jos menee liian vaikeaksi, kannattaa siirtyä akuankkoihin.

Bruce Wayne kirjoitti...

Ensiksikin pisteet sinulle Sinikka siitä, että maltoit lopettaa pelleilyn ja jätit tekstini poistamatta. Kiitos.

Peruskoulujen opetussuunnitelmasta voin sanoa sen, että siellä kyllä opetetaan nykyisin jo alakoulussa runsaasti asioita yhteiskunnastamme. Olen asioista aika lailla perillä, koska olen ammatiltani opettaja. Lisäksi, olen myös opiskellut yhteiskuntatiedettä aikanaan sivuaineena, joten en ole aiheesta pihalla. Historiaakin on tullut kovasti harrastettua.

Historia opettaakin monia asioita ja on kovasti suhteellista, onko entisaikoja mielekästä vertailla suoraan nykypäivään. Suomen demokratia oli ja on yhä edelleen erittäin hyvin toimiva. Sen osoittivat äskettäiset vaalitkin varsin konkreettisesti. Se, että vaalit eivät tuottaneet ilmeisesti haluamaasi lopputulosta, kertookin sitten jo monista eri asioista. Voit vetää itsekin johtopäätökset, vai mitä?

Se meidän LOISTAVA YYA-ajan demokratiamme ei estänyt esimerkiksi sitä, että Kekkonen Tehtaankadun tuella piti Kokoomuksen poissa hallituksista. Kuulostaako tutulta? Se UPEA demokratiamme ei myöskään estänyt sitä, että se samainen Kekkonen valittiin poikkeuslailla presidentiksi suorastaan häpeällisesti. Ja tiedoksi, Sinikka: en ole mikään varsinainen Kokoomuksen kannattaja, mikäli se mieleesi tulee. Ja kyllä, Sinikka: on tullut luettua aikanaan lapsille suunnattua aamunavausvihkosta vuodelta 1977 ja teksti oli sen tason suitsutusta YYA:n ja Kekkosen ikuisen johtajuuden suuntaan, etten ihmettele lainkaan noista asioista vaikenemista.

Me elämme ihan erilaisessa maailmassa kuin 70-luvulla. Ymmärrän, että jotkut haikailevat sitä aikaa takaisin, mutta vaikeaa sen palauttaminen on. Hyvin harva nimittäin lopulta sitä haikailee! Paluuta sellaiseen itsenäisyyteen, joka kansallisvaltioilla joskus ehkä jonkun mielestä on ollut, ei ole suoraan näköpiirissä. Esimerkiksi Euroopassa valtiot ovat integroituneet rajusti ja jopa tälläkin hetkellä globaalisti toimivat suuret yritykset toimivat jossakin määrin Venäjälläkin - saarrosta huolimatta. Ja ei, Sinikka: minä en ole mikään suuri suuryritysten vallan kasvun ihastelijakaan.

Tämän maan väestöstä erittäin pieni osa näyttää määrittelevän käsitteen "puolueeton" hyvin mielenkiintoisella tavalla. Tuolle joukkiolle se ilmeisesti merkitsee sitä, että Suomi palautettaisiin takaisin jonkinlaiseen myyttiseen menneeseen aikaan, jolloin maamme oli turvallisesti ainakin ulospäin yhtä mieltä kaikesta ja Tehtaankadun väen määrittelemissä rajoissa. Siitä lähtökohdasta käsin siis meidän pitäisi ilmeisesti yhtäkkiä kääntää selkämme läntisille kauppakumppaneillemme ja liittolaisillemme ja lähteä keskittymään syvenevääb integraatioon Venäjän ja muutaman sen kaltaisen valtion kanssa. Ilmeisesti myös Pohjois-Korea on vallan loistava valtio ja oikeudenmukaisuuden perikuva?

Minua Sinikka hieman huvittaa se, että sinäkin lopulta välttelet ottamasta kantaa yhtään mihinkään niistä asioista, joita minä sanon. Sinä julistat omat totuutesi ja jos niitä totuuksia kritisoi tai peräti osoittaa ne täysin epätosiksi, sinä vain väheksyt ilmiselvästi kanssasi eri mieltä olevaa ja heität kehiin noita yllä nähtäviä, valitettavan latteita lausahduksia. Odottaisin, että kykenet oikeasti parempaankin?

Nyt tämä teksti on kuitenkin varmasti sen verran vaikeaa sulatettavaa, että poisto saattaa uhata. Täytyykin siis ottaa tämä talteen.

T. Bruce Wayne

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Koska BW osaa lukea muutakin kuin akuankkoja ja on ilmeisen innokas oppimaan lisää ja tutustumaan ajatuksiini, latasin tämän blogijutun loppuun äsken linkin vielä MV- lehteen, jossa sama teksti on myös julkaistu. Eräässä kommentissa täsmennetään eduskuntavaalien ääntenlaskun tuloksia, jotka riippuen siitä, kuka niitä on laskeskellut, on ilmaantunut valtavia heittoja.

Bruce Wayne kirjoitti...

Olipa taas sen verran "asiapitoinen" vastaus, että jätän sinut Sinikka nyt pohtimaan vielä tuon edellisen tekstini sisältöä. Lupaan kuitenkin kommentoida iloksesi taas jatkossa.

Hyvää pääsiäistä!

Demokraattisin terveisin
Bruce Wayne

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Pääsiäisenä Kristus nousi kuolleista ja Elämä voitti kuoleman.

Nato-Suomen ensimmäisenä pääsiäisenä, tänään v. 2023 aurinko paistaa, mutta maassa on synkkä pimeys.

Maailmaa hallitsee kuoleman ruhtinas militaristisella pelotteella tappamalla, tuhoamalla ja alistamalla maat yksi toisensa jälkeen valtansa alle. Jo isäntämaasopimuksessa 2014 Suomesta tehtiin Naton tukikohta ilman sen eduskuntaratifiointia.

On arvioitu, että Yhdysvalloilla on n. 750 tukikohtaa ympäri maailmaa. Sen lisäksi Yhdysvalloissa on vielä n. 6 000 tukikohtaa omilla alueillaan. Ja lisää rakennetaan sitä mukaa, kun Nato laajenee. Nyt odotellaan Ruotsia, sitten Ukrainaa, että se voittaa sodan ja modernisoi sotakalunsa naton aseilla ja yhteisellä maailmanjärjestyksellä, vaikka hintana olisi ensin koko Ukrainan kansan murhauttaminen.

Entisaikoina imperialismin leviämistä saattoi seurata laskemalla siirtokuntien määrää. Yhdysvallat kirjaa valloituksensa sotilastukikohtina. Seuraamalla tukikohtien verkoston leviämistä voi samalla seurata Yhdysvaltojen johtaman globalisaation levittäytymistä ja diktatoorista militarismia, joka sitä ohjaa.

USA:n valta ja militarismi ovat nyt voimissaan ja koko ihmiskunta lähempänä ydinsotaa kuin koskaan aikaisemmin. Samaan aikaan on nousemassa myös toinen ”musta aurinko”. Koko maailman finanssitalouden velka on jo 300 000 miljardia dollaria. Maailman talousfoorumi on karmaisevan totuuden edessä. Minkäänlainen inflatoorinen talouspolitiikka ei voi sulattaa mustaa kaikennielevää tsunamia, kun velkatornado nielaisee maailmantalouden. Great Reset, suuri nollaus ja käteisen muuttaminen digivaluutaksi pelastaisi finanssieliitin vielä vain hetkeksi, mutta edes digiraha ei enää pelasta, kun luonnon reunaehtoihin on törmätty; – maa, vesi ja ilma saastuneet ja uusiutumattomat luonnonvarat loppumassa.

Kun maailmantalouden finanssikriisin tornado iskee, millään valtiolla ei ole varaa enää sotilasmenoihin. Kun rahat loppuu, jokaisen maan on hypättävä kansallisiin pelastusveneisiin ja luotava omat paikallisrahat, joilla noustaan euron ja dollarin velkahuijauksesta.

Suomessa liehuu nyt Pentagonin Natolippu. Pentagon on jo poliittisista syistä erottanut toimensa täysin siviilihallinnosta ja vaihtelevasta poliittisesta ohjauksesta. Puolustusministeriö on hankkinut asevoimille mm. poikkeusluvat, joidenka nojalla sen ei tarvitse noudattaa muulle teollisuudelle ja siviilialan toimijoille solmittuja kansainvälisiä sopimuksia, esim. pakollista uhanalaisten lajien ja valtamerien nisäkkäiden suojeluohjelmaa. Sotiminen, Pentagonin päästöt ja asteollisuus ovat olleet autuaita vapaamatkustajia esim. kansainvälisten ilmastotutkijoiden selvityksissä. Edes päästökauppa ei koske diktatoorista sotateollista kompleksia.

Pentagon on Yhdysvaltojen ”deepstate”, valtio valtion sisällä omavaltaisine lakeineen ja sääntöineen. Pentagon on hankkinut itselleen myös syytesuojan sotarikoksista. Yhdysvallat on tappanut toisen maailmansodan jälkeen n. 20 miljoonaa ihmistä 37 eri uhrivaltiossa ja kukaan komppaavista kumppaneista ei ole edes tietääkseenkään?

Yhdysvaltojen tukikohdat ulkomailla ovat myös kuin Pentagonin omia pieniä vasallivaltioita, irrallaan paikallisesta lainsäädännöstä, kulttuurista ja ympäristöstä. Ja niinkuin jo aiemmin kirjoitin myös MV:ssä, Naton tukikohtien osalta noudatetaan myös Suomessa, – ei edes Yhdysvaltojen, vaan Pentagonin terroristista mielivaltaa ja omia laintulkintoja.

Hyvää Pääsiäistä!
Edessämme on ylösnousemus Pentagonin tukikohtien haudoista, jos aiomme lunastaa elämän!

Bruce Wayne kirjoitti...

Sinikka.

Pääsääntöisesti amerikkalaisten tukikohtia on maailmalla siksi, että moni maa on halunnut amerikkalaisia turvaamaan itseään esimerkiksi venäläisiä vastaan. Eivät amerikkalaiset ole lähellekään kaikkialla valloittajina - asia, jonka hyvin tiedät.

Palauta hyvä ystävä mieleen myös historia. USA kuitenkin käytännössä pelasti Euroopan Natsi-Saksalta. Se on faktaa. Ilman amerikkalaisten massiivista apua olisi itärintamallakin takuuvarmasti oltu lähempänä saksalaisten voittoa.

Ukrainalaisia tappavat venäläiset. He hyökkäsivät Ukrainaan täysin tekaistuin perusteluin pidettyään itse siellä yllä konfliktia vuosikaupalla. On irvokasta, että sinä julistat Naton infernaalista pahuutta ja syyllisyyttä, kun toisella puolella on täysin diktaattorimaisella tavalla hallittu yksipuoluejärjestelmä. Kaikki on suhteellista?

T. Bruce Wayne

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Kiitos Mauno Saarelle "Naapuriseuran sanomista"!

Vielä on toivoa, vaikka toivottimia aivopesun ja mediapoolin propagandan lukutaidottomia uhreja ja BW:itä on entistä enemmän?


https://naapuriseura.fi/suuri-huijaus-silloin-ja-nyt/

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Noloa, että BW jatkaa henkilööni menevää alatyylistä inttämistä ilman argumentteja, minkä vuoksi kommentointi on sen vuoksi toistaiseksi suljettu.

Koska blogitekstejäni on myös MV-lehdessä, suosittelen BW:lle MV- lehden tilaamista, kommenttipalstaa ja siirtymistä sinne.