perjantai 8. huhtikuuta 2022

Voidaanko rauha saavuttaa


IS kirjoitti isoin otsikoin 7.4.22 ukrainalaismajurin toivomuksen: ”Otamme lämpimästi vastaan suomalaiset tarkka-ampujat”. 
Sama kiihotus kaikui Keskisuomalaisen maakuntamonopolissa. Suomen valtamedia on ollut rikollisten käsissä jo pitkään. Sotaan ja tappamaan yllyttäminen on rikollista vihapuhetta. Samaan aikaan Suomi on jo sotaa käyvä osapuoli aseistaessaan Ukrainaa. Yhdysvaltojen armeijan esikuntapäällikön Mark Millerin mukaan maa on jo toimittanut Ukrainalle 25 000 ilmatorjunta-asetta ja 60 000 panssarintorjunta-asetta liittolaistensa avulla. Meneillään on kolmas maailmansota, samalla kun Ukrainan kansa on loukussa ja suurvaltojen panttivankina idän ja lännen verisessä taistelussa, jota käydään poltetun maan taktiikalla vastapuolia teloittamalla.

-         Herääkö ihmiskunnan omatunto näkemään malkaa omassa silmässä? Kun kansainväliset oikeusjärjestelmät pettävät, aseet puhuvat. Koko läntinen ihmisoikeuksiin perustuva demokratia on muuttunut diktatuuriksi ja aseilla hallittavaksi fasismiksi.

-         Mikä aiheuttaa tämän itsetuhokäyttäytymisen?

Myös Suomen valtionhallinto on jo rikollisten käsissä. Suomi aiotaan hakea hysteerisellä kiireellä Natoon ”lisäkirjauksella” tasavallan presidentin, sekä ulko- ja turvallisuuspoliittisen ministerivaliokunnan siunauksella. Lisää maanpetoksia entiseen malliin ilman oikeusvaltion periaatteita? Globalistien raaka vallankeskitys tapahtuu  entistä kiihtyvämmällä vauhdilla. 

Väkivalta vai kansainväliset rauhansopimukset 

USA:n aseherruudella Nato on jo ilmoittanut ottavansa mukaan kaikki maat, paitsi vihollisiaan Venäjää ja Kiinaa. Globalistien pelisäännöillä kansainvälinen oikeus on myös tarkoitus korvata USA:n mallilla. YK siirretään kokonaan Yhdysvaltojen komentoon. 7.4.22 YK:n yleiskokous erotti jo heti Venäjän väliaikaisesti YK:n ihmisoikeusneuvostosta. Erottamista puolsi 93 maata ja vastusti 24 maata, myös Kiina. 58 maata pidättäytyi äänestämästä. Ts. äänestystulos oli 93 - 82. Mitä äänestystulos paljasti? Maailma on nyt vajoamassa täydelliseen fasismiin. USA:n johdolla puolet maailmaa haluaa mieluummin väkivaltaan perustuvaa maailmanjärjestystä kun kansainvälisten sopimusten kunnioittamiseen perustuvaa rauhaa. Kun YK ja sen valtuuttamat virastot korvataan Yhdysvaltojen sääntöihin perustuvalla järjestyksellä, jotka pohjautuvat toisen maailmansodan jälkeiseen ”Deep Staten”, syvävaltion sotilaallis- militaarisen kontrolliin, pakotetaan koko maailma Naton hallintaan. 
Naton tarkoitus on syventää yhteistyötään myös Aasian liittolaisiinsa vastatakseen tulevaan ”turvavallisuushaasteeseen" Kiinan kanssa, joka kieltäytyi tuomitsemasta Venäjän sotilaallista operaatiota Ukrainassa.

 Naton pääsihteri Stoltenberg uhosi jo voitonvarmana, että sotilasliittoutumaan tulee Suomen, Ruotsin, Georgian ja Euroopan unionin lisäksi ulkoministerit Nato-maista. Myös Aasian ja Tyynen meren kumppanit, Australia, Uusi-Seelanti, Japani ja Etelä-Korea kutsutaan mukaan, koska nykyisillä turvallisuuskriiseillä on globaalit vaikutukset. Suomessa natokeskustelujen yhteydessä on kokonaan unohdettu nämä liittymisen globaalit vaikutukset Suomen puolustusvoimiin? Nimittäin Suomen puolustusvoimien liittäminen Naton komento- ja johtamisjärjestelmiin, sekä puolustussuunnitelmiin merkitsisi sitä, että myös muut yksittäiset jäsenmaat laatisivat Suomea koskevia suunnitelmia, mikä helpottaisi yhteistoimintaa sekä kriisin, että sodan olosuhteissa ja oman alueen lisäksi jouduttaisiin puolustamaan/hyökkäämään muihin maihin.

Naton pelote, ydinasesuoja merkitsisi koko Suomen puolustusvoimien romuttamista, koska komento siirtyisi Pentagonin aseille ja Naton ylimpään komentokeskukseen.

Päätösvallan siirtäminen Suomen ja Suomen puolustusvoimien osalta maan rajojen ulkopuolelle vaatii valtiosopimuksen, joka on käsiteltävä perustuslain säätämisjärjestyksessä. Haloo Helsinki! Herääkö kansa!  

Entäs Kiina?

Samalla kun läntiset aseveljet tiivistävät rivejään asevalvonnan, kyber-, hyber-, hybridi- ja teknologian avulla, Peking on selventänyt, ettei se aio määrittää Venäjää koskevia pakotteita ja aikoo säilyttää riippumattoman kantansa Ukrainaa kohtaan. Kiina muistuttaa, ettei se ole konfliktin osapuoli ja toimii rauhan- ja sovittelun hengessä. Eipä ihme, että Yhdysvaltojen johdolla myös Kiinan pakotteita puuhataan myös EU:ssa.

Yhdysvaltojen asema maailman diktatuurina on oikeutus sen armeijalle ja sen hirmuvallalle. Yhdysvaltojen suuruudenhullu missio oikeuttaa sen fasistisen ”syvävaltion” taistelemaan kaikkia niitä maita vastaan, joidenka hallitukset tavoittelevat suurempaa sanavaltaa maailmanlaajuisilla ja kansainvälisillä foorumeilla. Siksi kaikki muut Yhdysvaltoja nopeammin kasvavat taloudet on eliminoitava. 

 

Onko globalisaatiolle vaihtoehtoja

8.4.22 Global Reseach –artikkelin mukaan Schiller - instituutti on järjestämässä konferenssia uuden turvallisuus- ja kehitysarkkitehtuurin luomiseksi kaikille kansoille:

Maailmamme on välittömän eksistentiaalisen yleisen sodankäynnin ja miljardeihin ihmisiin vaikuttavan taloudellisen tuhon uhan alla, mukaan lukien ydinsodan mahdollisuus ja siten ihmislajin mahdollinen tuhoutuminen. Siksi on äärimmäisen kiireellistä perustaa uusi "Turvallisuus- ja kehitysarkkitehtuuri kaikille kansoille", jossa on otettava huomioon planeetan jokaisen kansan edut.”

"Nykyinen sota Euroopassa, peräkkäiset sodat Afganistanissa, Syyriassa, Irakissa, Libyassa, Jemenissä, Somaliassa, Sudanissa ja nälänhädän ja tautien leviäminen ovat jo tappaneet miljoonia viattomia ihmisiä ja tuhonneet heidän kotinsa, heidän toimeentulonsa ja heidän tulevaisuutta. COVID-19-kriisi muistuttaa meitä edelleen siitä, että kaikki elämä maapallolla liittyy toisiinsa, kietoutuu toisiinsa ja liittyy toisiinsa. Meidän on keskityttävä kestävyyteen ja osallisuuteen parantaaksemme planeettamme ja ihmisten tilaa. Tätä varten tehtävämme ei ole vain pysäyttää tällainen itsetuhoinen liike, vaan myös järjestää kaikki rauhan ja vaurauden edellytykset ihmiskunnan yhteisten tavoitteiden pohjalta. Meidän on suunniteltava uusi paradigma, uusi järjestys, joka keskittyy planeettamme ja ihmisten tarpeisiin viedäksemme ihmiskunnan uudelle tasolle.

"Välittömän sodan vaaran takana on jo meneillään oleva transatlanttisen rahoitusjärjestelmän räjähdys. Maailmanlaajuisesti on päästy valloilleen hyperinflaatioprosessi, joka on vakava huolenaihe länsimaiden talouksille. Tämän järjestelmän ohjaimet vastustavat nopeasti kaikkia toimivia vaihtoehtoja järjestelmälleen, kuten Venäjän, Kiinan, Intian tai muiden esittämiä vaihtoehtoja. Nykyistä rahoitusjärjestelmää käytetään malthusilaisen politiikan avulla jatkamaan kehittyvän sektorin siirtomaatilaa alikehittyneenä. Siksi tämän sotaan ja tuhoon johtavan pyrkimyksen lopettamiseksi on luotava kokonaan uusi talous- ja rahoitusparadigma, jossa on integroitu lähestymistapa kaikkien kansojen turvallisuuteen, talouteen ja kehitykseen.

"Toisen maailmansodan jälkeen luotu maailmanjärjestys synnytti YK:n, Maailmanpankin, IMF:n, Naton, WTO:n, WHO:n ja muut vastaavat instituutiot. Nämä instituutiot julistivat keskittyvänsä demokratiaan, ihmisoikeuksiin, kapitalismiin, kulutukseen ja sotilasliittoihin, ja ne toimivat suurimmaksi osaksi 75 vuotta, mutta ei enää. Siksi on aika suunnitella maailma uudelleen hyödyntämään hyperliitettävyyttä ja uutta paradigmaa ihmisten perustarpeiden täyttämiseksi, osallisuutta, uutta taloutta, kestävää selviytymistä ja rauhaa kaikille.

"Olemme syvästi vakuuttuneita siitä, että rauha voidaan saavuttaa vain muokkaamalla maailman talousjärjestelmää radikaalisti tämän näkemyksen ilmentämiseksi. Tällainen uusi näkemys maailmasta, menneisyyden parhaiden impulssien mukaisesti, velvoittaa valitsemaan kestävyyden, osallisuuden ja liitettävyyden vallitsevaa geopoliittista herruutta ja heikkojen moraalista nöyryytystä vastaan.

"Järjestämme tämän konferenssin kutsuaksemme, sitouttaaksemme ja innostaaksemme johtajia, joilla on näkemys, luonne, kyky, rohkeus ja sitoutuminen kommunikointiin, yhteistyöhön ja yhteisluomiseen kohti yhtenäisyyttä, oikeudenmukaisuutta, demokratiaa, suvereniteettia ja inhimillistä kehitystä pitäen kiinni lupauksistaan, sen sijaan, että alistutaan kansainvälisiin sääntöihin perustuvaan järjestykseen, jotka keskittyvät valtaan ja voittoon. On elämän tai kuoleman kysymys pysäyttää "Tuomiopäiväkello" ennen kuin se lyö puoltayötä…

 

 

Viiteartikkeleita:


 


Ei kommentteja: