keskiviikko 6. huhtikuuta 2022

Suomeen tarvitaan Norjan mallin mukainen totuuskomissio

Armi Salo-Tamminen lähetti kommentin tekstiini "Nato vai naapurin nalle" samalla kun hän jätti vetoomuksen jokaiselle suomalaiselle, että kaikkien Suomen itsemääräämisoikeutta ja vapautta puolustavan kansalaisen on ryhdyttävä nyt tositoimiin, jotta Suomi saadaan palautettua takaisin oikeusvaltioksi, jollainen se oli ennen Pikku-Hitler Mauno Koiviston valtakautta.

”Vallanhimoiset poliitikot ja poliittiset järjestelmät ovat kaiken pahan alku ja juuri maailmassa. EU, johon Suomi liitettiin valtiopetoksella jo ennen kuin asia tuotiin edes eduskunnan käsiteltäväksi, on kansallisvaltioiden johtajien ja poliittisten järjestöjen yhteenliittymä. Tämä on paljastettu Euroopan komission virallisessa julkaisussa vuodelta 1995 ”KYMMENEN OPPITUNTIA EUROOPASTA” ISBN - numerolla 92-827-4849-9, https://op.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/7d071d66-258d-4259-a302-f743c299573d/language-fi
 
Pikku-Hitler Koiviston valtiopetokset ovat nyt realisoituneet seurauksena siitä, että hän rukkasi EU:hun liittymistä varten perustuslakia sen säätämisjärjestyksen vastaisesti ja alisti oikeuslaitoksen 6.5.1992 järjestämässään konklaavissa poliittiseen ohjaukseen. Näiden seurauksena Suomi on ajautunut täydelliseen laittomuuden tilaan ja on tänä päivänä oikeusvaltion irvikuva. Turhaan me huolestuneet kansalaiset olemme yrittäneet lähestyä kansanedustajia valtiopettureiden saattamiseksi tuomiolle, https://www.adressit.com/suomi_on_pelastettava_taydelliselta_tuholta. Jopa perustuslaki ja aiemmin voimassa olleet perusoikeudet on kumottu sillä, että sen ensimmäiseen pykälään on vaivihkaa v. 2011 lisätty lause: ”Suomi on EU:n jäsen”. Samalla eduskunnassa istuva poliittinen rikollisjärjestö varmisti rikostovereilleen syytesuojan säätämällä PL 118.3 momenttiin kastijaon. Sillä riistettiin kansalaisilta lopullisesti kaikki oikeussuojakeinot siksi, että Suomi oli todistettavasti lahjonut Haagin rikostuomioistuimen ja tehnyt salaisen sopimuksen, ettei se ota Suomesta tulevia ihmisoikeusloukkauksia käsiteltäväksi.

Viranomaisiin luottava Suomen lammaskansa on uskonut kaiken, mitä poliitikot ja poliittisessa ohjauksessa oleva YLE sekä valtamedia meille valehtelevat. Kansalaiset on peloteltu milloin “plandemialla”, milloin sodalla, milloin milläkin huijauksella hysterian partaalle. Pelokkaimmat varautuvat jo lähtemään evakkoon, kun sota on kuulemma jo aivan ovella. 
Pikku-Hitler Niinistö, joka oli itse päänä päsmärinä -90 luvun alussa viemässä Suomea EU:hun, hehkuttaa uutisissa, että kansanäänestystä ei tällä kertaa edes tarvita, kun mielipidemittauksilla kansa on saatu jo Naton kannalle. 
Suomesta ei jää mitään jäljelle, kun poliitikot liittävät sen Pariisin rauhansopimuksen (-47) vastaisesti Natoon samalla tavoin kuin se valtiopetoksella liitettiin EU:hun. Kansalle ei edes kerrota, mitä sopimuksia valehtelevat vallankäyttäjämme ovat kansalaisten vahingoksi allekirjoittaneet, kun ne maan tavan mukaisesti julistetaan salaisiksi.

Väestömäärään suhteutettu, maailman suurimmaksi paisunut, täysin mädäntynyt virkakoneisto paisuu entisestään, vaikka välillä julkisuuteen pääseekin, ikään kuin vahingossa, kansan oikeustajua koettelevia päätöksiä poliittisessa ohjauksessa olevasta oikeuslaitoksestamme. Liian suureksi paisunut mätäpaise puhkeaa elimistössä yleensä lopulta itsekseen, jollei puhkeamista auteta. Näin massiiviseksi paisunut virkamafian mätäpaise ei puhkea, ennen kuin kansa saadaan ymmärtämään, miten tähän on tultu. Valtion rahakirstun vartija Saarikkokin kehtaa vaatia kansalaisia kiristämään elintasoaan, kun samanaikaisesti lisätään valtion velkaa tulevien sukupolvien maksettavaksi ja jaetaan sitä vielä kaksinkertainen määrä kehitysmaihin, joista raha ohjautuu edelleen näiden poliitikkojen omille tileille veroparatiiseihin. 
 
Suomi on muuttunut kleptokratiaksi eli varkaiden valtakunnaksi, jossa hallinto on niin korruptoitunut, että varastaminen on institutionalisoitu. Kleptokratiassa lähes kaikki hallituksen mekanismit on tarkoitettu verottamaan kansaa, jotta kleptokraatit saisivat lisää varoja ja että ”hallitus” pysyisi vallassa. Kleptokraatit käyttävät usein rahanpesua ja salaisia pankkitilejä peittääkseen laittomat tulonsa.Kansalaisten on nyt vihdoin viimein ryhdyttävä tositoimiin näin röyhkeiden vallankäyttäjien saattamiseksi kaltereiden taakse. Valtio- ja maanpetokset ovat rikoksia, jotka eivät koskaan vanhene.
 
Suomeen perustettava Norjan mallin mukainen Totuuskomissio

Sotkun selvittämiseen tarvitaan sitoutumattomista virkamiehistä koostuva hallitus, joka kumoaa puoluelain, kriminalisoi koko poliittisen puoluejärjestelmän, perustaa tänne kansalaisista koostuvan Norjan mallin mukaisen kansallisen totuuskomission, https://www.gjenopptakelse.no/  ja palauttaa vallan kansalle. Kansalaiset voisivat pyytää Totuuskomissiota ottamaan asiansa uudelleen tutkittavaksi, kuten Norjassa, jos ovat kokeneet kärsineensä oikeudenloukkauksen.
 
Ensitoimenpiteenä jokaisen Suomen itsenäisyyttä ja vapautta puolustavan kansalaisen on kiireesti jätettävä irtisanomisilmoitus omasta puolueestaan, jos on erehtynyt liittymään johonkin puolueeseen siinä harhaluulossa, että olisi saanut sieltä apua oikeudenloukkauksiin, kuten minä. Liitteenä malliksi oma irtisanomisilmoitukseni PS-puolueesta.
 

Yst. terv.
Armi Salo-Tamminen
 
 

Liite:
 
Irtisanoutuminen Perussuomalaiset RP -puolueen ja Perussuomalaiset Naiset ry:n jäsenyydestä 
 
Perustelut:

1. Kansanedustajista ei ole löytynyt kymmentä kansanedustaa, jotka olisivat vaatineethuolestuneiden kansalaisten ryhmätyönä valmistelemassa vetoomuksessa esitetyt valtio- ja maanpetokset rikostutkintaan

"Lähetin huhtikuun alussa 2020 huolestuneiden kansalaisten keväällä 2020 valmistelemankansalaisvetoomuksen (ks. liite) kaikille kansanedustajille personoidun sähköpostin liitteenä ja sain suurimmalta osalta todistettavasti kuittauksen viestin vastaanotosta. Kansalaisilmoitukselle oli annettu Valtioneuvoston kansliassa virallinen diaarinumero VN/8716/2020 ja VN/8716/2020-VNK-2 ja vetoomukseen haettiin tukijoita adressit.com - sivustolla / 
 
Meille  huolestuneille kansalaisille ei ole milloinkaan annettu VNK:sta vastausta, miten asia etenee ja kuka siitä on vastuussa. Vetosin vuosi sitten puhemies Vehviläiseen ja sen jälkeen vielä Juho Eerolaan, että olisimme päässeet delegaationa luovuttamaan allekirjoitukset puhemiehistölle, jotta vetoomuksemme olisi saatettu eduskunnan käsiteltäväksi. Eduskunnasta olisi tarvittu vain kymmenen (10) kansanedustajaa vaatimaan liitteessä selostetut valtio- ja maanpetokset rikostutkintaan ja rikolliset asetettavaksi syytteeseen Valtakunnanoikeudessa. 

Perustuslakivaliokunta tai oikeuskansleri, joka on esittänyt Valtioneuvostolle huomautuksen, olisivat voineet oma-aloitteisesti vaatia valtio- ja maanpetosrikokset tutkittavaksi. Näin kansanedustajat, myös PS-kansanedustajat ovat hiljaisesti hyväksyneet -90-luvun alussa tapahtuneet valtiopetokset ja näin syyllistyneet itsekin -90-luvulta alkunsa saaneen maanpetollisen toiminnan jatkamiseen. Valtiopetos ja maanpetos ovat rikoksia, joiden  syyteoikeus ei vanhene koskaan.

Perustuslain 29 §:ssä kansanedustajia ei ole määrätty noudattamaan puolueessa ryhmäkuria, ainoastaan perustuslakia, oikeutta ja totuutta. Valta Suomessa kuuluu perustuslain mukaan kansalle ja kansa on kansanedustajien työnantaja. Toivottavasti päättäjät ovat huomanneet, että kansasta suuri osa on jo hereillä ja tulee ottamaan vallan takaisin itselleen….

 


Suuret Kiitokset Armille Koko Kansan puolesta - työ oikeusvaltion puolesta jatkuu!


Ei kommentteja: