lauantai 11. syyskuuta 2021

Yhdysvaltojen viholliskuvan valhe – 11/9 in Memoriam


Tänään, 11. syyskuuta 2021 Yhdysvaltojen presidentti Biden ei ole vieläkään kirjoittanut täytäntöönpanomääräystä, jolla vaaditaan turvaluokiteltujen asiakirjojen ja 11.syyskuuta 2001 asiakirjojen julkaisemista. Asiakirjoja on salattu 20 vuotta ja virallinen totuus on edelleen paljastumatta. 
Päinvastoin puheessaan 31. elokuuta Biden muistutti:  
Jatkamme terrorismin torjuntaa Afganistanissa ja muissa maissa. Meidän ei vain tarvitse käydä maasotaa tehdäksemme sen. Meillä on niin sanotut horisontti-kyvyt, mikä tarkoittaa, että voimme iskeä terroristeja ja kohteita ilman amerikkalaisia ​​saappaita… - tarkoittaen droneja ja erikoisjoukkoja. Yhdysvallat on jo militarisoinut avaruuden. Sotilaskäyttöön tarkoitetut satelliitit paikantavat droneille tarkoitetut täsmäiskut.

11/9 muutti Yhdysvaltojen sodankäynnin doktriinin. 

Edellisen vuosikymmenen aikana, kun Neuvostoliiton pahan valta romahti, Yhdysvaltojen strategia kohdistui kylmän sodan jälkeisiin ulkoisiin uhkiin, Persianlahteen ja Jugoslaviaan. Yhdysvallat vahvisti asemiaan ja sotilaallista läsnäoloa myös Euroopassa, sekä vahvisti Natoa, oikeuttamalla sen puuttumaan alueensa ulkopuolelle ja laajentamalla sitä entisen Varsovan liiton maihin.

Geopolitiikka oli jo muuttunut v. 2001. Arabimaailmassa kiehui kasvava suvaitsemattomuus Yhdysvaltojen läsnäoloon, samoin Aasiassa. Kiinan ja Venäjän lähentyminen oli tosiasia. Yhdysvalloilla olisi uusi haastaja.
 

Täydellinen viholliskuva

Yhdysvaltojen 11/9 aloittamaa epätoivoista terrorisminvastaista laajennussotaa oli pohjusteltu Afganistanissa jo edelliset 20 vuotta, kun CIA oli värvännyt islamisteja Venäjän vastaiseen taisteluun ja kouluttanut niitä Afganistanin huumekaupasta saaduilla varoilla.
Bush kuvasi terroristeja ”pimeäksi viholliseksi”, josta se iskee kauhistuttavia terroritekoja..
Jos Bushilla olisi ollut rehellinen peili, hän olisi todennut Yhdysvaltojen muuttumista maailman julmimmaksi terroristivaltioksi. Tähän peiliin ei Yhdysvallat, eikä yksikään sen natoliittolaisista vieläkään uskalla katsoa.

Vuonna 2001 Yhdysvallat aloitti järjestelmällisen sodan globalisaation, hyökkäsi Afganistaniin ja miehitti sen. Nato rynnisti mukaan v. 2003.
Vuonna 2003 Yhdysvallat hyökkäsi myös Nato-liittolaisineen Irakiin. Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu oli löytänyt Irakista ydinaseita. Ydinaseita ei löytynyt. Onneksi öljy saatiin turvattua. Irakin verilöylyn jälkeen pakolaisvirrat vyöryivät ympäri Eurooppaa. 
Sotarikoksiin syyllistyneitä ei edes yritetty saada vastuuseen. Ainoastaan englannin pääministeri Tony Blair on myöhemmin pyytänyt anteeksi aiheetonta sotaa…

Vuonna 2011 Yhdysvallat Natokumppaneineen hyökkäsivät Libyaan ja tuhosivat sen samalla tavalla kuin aiemmin Jugoslavian.
Vuonna 2011 Yhdysvallat liittolaisineen aloittivat sodan Syyriassa, jonka Venäjän väliintulo esti neljä vuotta myöhemmin.
Vuonna 2014 alkoi aseellinen konflikti Maidan-aukiolla Ukrainassa.

11/9 terrori-isku aloitti maailmanlaajuisen terrorisminvastainen sodan, joka on strategisesti hallittua Yhdysvaltojen petoksellista asemasotaa maailman herruudesta. Yhdysvallat on rahoittanut, varustanut ja kouluttanut erityisesti Saudi-Arabian ja muiden Persianlahden monarkkien avulla islamilaisia terroristiliikkeitä jo vuosikymmenien ajan.

Toukokuussa 2013, Kuukausi ISISIn perustamisen jälkeen, ”kalifi” Ibrahim al-Badri tapasi Syyriassa Yhdysvaltojen senaattori McCainin, rebublikaanien johtajan, jonka presidentti Barac Obama oli velvoittanut suorittamaan salaisia operaatioita hallituksen puolesta.

Täydelliseen pimeyteen ja pahenevaan Yhdysvaltojen terrorismiin suistettu maailma myönsi sitten Obamalle Nobelin Rauhanpalkinnon, vaikka tämä globalistien maailmanvalloitus jatkuvine sotineen on jo vaatinut miljoonia uhreja ja tunnelin päässä ei valoa näy ?

 
11. syyskuuta 2021 Yhdysvallat on kerännyt kimpsunsa Afganistanista ja jättänyt talibaneille huippuaseistuksen tarkoituksella. Sota islamistien ja näitten alajärjestöjen kanssa ei pääty, se muuttaa muotoaan ja poliittisesti hyväksytymmäksi. 
Miksi ?
 
Joukkoja ja massiivista sotakalustoja ei enää tarvita, kun moderni sodankäynti tapahtuu droneilla.  Sotaa ei tarvitse enää käydä ilma-, maa-, eikä merivoimien kanssa, vaan yhä enemmän erikoisjoukkojen kanssa. Niiden etuna on se, että ne eivät vaadi kongressin hyväksyntää ja pysyvät salaisina. Erikoisoperaatioiden kommandot eivät käytä univormuja, vaan paikallista vaatetusta. Tappajat ja heidän harjoittamansa terrori ja kidutukset pysyvät nimettöminä. Yhdysvallat siirtyy sissisotiin ?

Team Six” Navy Sealsin eliitti on niin salainen, ettei sitä edes virallisesti myönnetä. Virallisten tietojen mukaan juuri tämä yksikkö tappoi Osama Bin Ladenin vuonna 2011, jonka väitetty ruumis on haudattu mereen. Yhdysvaltojen terrorismi lavastaa, tappaa ja jatkaa toimintaansa läntisten Nato-liittolaisten ummistaessa silmänsä julmilta sotarikoksilta.
- Edes sotapakolaisten kansainvaellukset eivät ole herättäneet paatuneiden Natomaiden omatuntoa, kun malkaa ei nähdä omassa silmässä ? Ja nyt pähkäillään hallitsemattoman pakolaisongelman kanssa !?

Yhdysvaltojen erikoisoperaatioiden komento työllistää yhä enemmän palkkasotureita ja urakoitsijoita. Yhdysvalloilla, mukaan luettuna Lähi-itä, Pentagonin urakoitsijoita on yli 150 000. Lisäksi tule muut osastot ja liittoutuneiden palkkalistat.
Monikansallisten yhtiöiden asekauppa on monopolipeli, jolla varmistetaan, ettei sodan globalisaatio ja sen yhteinen marssijärjestys pääty koskaan. Myös Suomella on edessään taas 10 miljardin hävittäjäkaupat. Saako Suomi hävittäjiinsä ydinkärjet ? Entiset Suomen puolustusvoimat on Naton kanssa yhteensopivat hyökkäysvoimat !?

Isäntämaasopimus ylikansallisten Natojoukkojen alaisuudessa on rikkonut Suomen ja Venäjän välisen rauhansopimuksen. Venäjän ohjustukikohdat ja Zapad sotaharjoitukset ovat taas tuoneet rautaa rajoille. Tilanne Suomenlahdella on kärjistynyt ja Suomen kansa on uhrattu idän ja lännen väliseksi taistelutantereeksi. Historiasta ei ole opittu mitään.

Yhdysvaltojen ja sen Natoliittolaisten terrorisminvastainen sota on aiheuttanut massiiviset kansainvaellukset. Kun rakenteellisen ja avoimen väkivallan syihin ja seurauksiin ei pureuduta, ajaudutaan viidakon lakiin. Yhdysvaltojen ”hajoita ja hallitse” – sodat ovat riivanneet Eurooppaa liian kauan. Olisko vihdoin aika sanoa jäähyväiset aseille, häätää Yhdysvallat tukikohtineen huitsinnevadaan ja katsoa peiliin ?


Kun entistä julmempia sotarikoksia jatketaan, ummistetaan silmät pahenevalta kansainväliseltä terrorismilta ja pakolaisongelmalta, kun etsitään helppoja ratkaisuja: - nyt unionin vakaus vahvistetaan satojen kilometrien piikkilankamuureilla pakolaisia vastaan.  Vieläkään ei todellista vihollista tunnisteta, eikä malkaa omassa silmässä nähdä !?

Suomessakin vastustetaan pakolaisten maahanmuuttoa ja halutaan pitää huolta kansallisesta edusta ? Kannatettavaa !? Mutta entäs ratkaisematon, moraalinen  kompastuskivi: - emme voi ummistää silmiämme pakolaisvirtojen hädältä ja miljoonilta päättymättömän sodan siviiliuhreilta, samalla kun olemme kiinteä osa Yhdysvaltojen Natokumppanuutta.

Afganistanin sota, eikä mikään muu sota koko maailmassa katoa silmistämme, ennen kuin katsomme peiliin. Olemme osasyyllisiä.

 

lue lisää: 

 

 


Ei kommentteja: