lauantai 17. elokuuta 2019

Suomalainen valtioterrorismi – maan tapa



Valtionvarainministeriön perjantaina julkistamassa 
budjettiehdotuksessa esitetään kuuden miljoonan euron korotusta puoluetukeen. Puolueita tuetaan ehdotuksen mukaan ensi vuonna 35,6 miljoonalla eurolla, kun tänä vuonna summa on ollut 29,6 miljoonaa euroa.

Ministereiden, valtiosihteereiden ja erityisavustajien palkkamenoihin on tulossa peräti 77 prosentin lisäys, kun ministereiden ja avustajien palkkamenot ovat nousemassa ensi vuonna 6,5 miljoonasta 11,5 miljoonaan euroon.

Kun väki vähenee pidot paranee.
Puoluetuki on avointa korruptiota, jolle kansakunta ei mahda mitään.
Unkarin Orbanin kritiikki EU:n puheenjohtajamaalle on osunut akilleen kantapäähän.
Selvää on, ettei Suomi nouse koskaan nykyisten puolueitten valtakaudella läntiseksi oikeusvaltioksi ilman ulkovaltojen apua.


Demokratian toimivuutta mittaavista indigaattoreista puolueitten jäsenmäärien kehitys on paras signaali nykyisen puoluejärjestelmän kriisistä.
Puolueitten jäsenmäärä oli suurimmillaan 1980-luvulla, jolloin jäseniä oli 600 000.
Sen jälkeen kansalaiset ovat kaikonneet. Nykyinen puolueitten jäsenmäärä on yhteensä n. 200 000, jos edes sitäkään ?
Ts. vain pieni prosentti puoluejärjestöistä sanelee koko kansan elämisen ehdot.

Nykyistä “maan tapaa”, -  puoluevaltaa pidetään yllä enää vuosi vuodelta kasvavalta puoluetuella ja valtamedian myötävaikutuksella. Kansan enemmistön vaatimukset eivät ole vuosikymmeniin kuuluneet eduskunnassa.
Suomi ei ole vielä muun Euroopan tavoin herännyt suoraan kansalaisvaltaan, jonka manifesti raikuu jo Ranskassa keltaliivien vallankumouksellisena esiinmarssina.

Kommunismi kaatui. Samalla tavalla nykyinen eu-globaalikapitalismi sortuu suoran demokratian ja aidon kansalaisyhteiskunnan vaatimuksiin, joista keskeisimmät tavoitteet ovat kansallinen itsenäisyys, kunta – ja maakuntaitsehallinto, jotka varmistavat kansanvaltaisen valtiosäännön demokraattiset perusoikeudet myös alueeellisesti.

Suomi asuttuna vai riisuttuna ? – aluepoliittiset kysymykset eivät ratkea minkäänlaisella puoluepolitiikalla, vaan kansalaisten aidolla itsehallinnolla, suoralla demokratialla ilman puolueita.



Puolueitten aika on ohi.
On aika nousta alamaisesta täyteen kansalaisvaltaan ja palauttaa valtiosäännössämme tasa-arvoon perustuvat oikeudet ja velvollisuudet.
Ilman perustuslakituomioistuinta poliittisten puolueitten erikoisasemaa ja etuoikeuksia ei voi palauttaa samalle viivalle muitten kansalaisjärjestöjen asemaan. 

Kansalaisten verovaroista ja lisäveloista ulosmitatut puoluetuet pitäisi poistaa, koska maan tavan mukaan puoluetuki jaetaan vain eduskuntapuolueille eduskuntaan kuulumattomia pienpuolueita avoimesti syrjien. Vuosikymmeniin Suomessa ei ole ollut enää avoimia ja demokraatisia vaaleja.
Nykyiset muutaman sadan tuhannen kansalaisen jäsenmaksut ja muitten etujärjestöjen roposet eivät riittäisi korruptoituneen ikuisvallan pönkittämiseen kansan tahdosta piittaamatta.

Ilman riippumatonta perustuslakituomioistuinta olemme tuuliajolla. Yksikään nykyisistä puolueista ei ole valmis luopumaan etuoikeuksistaan kansanvallan pelastamiseksi.

Ei kommentteja: