torstai 22. helmikuuta 2018

Rauhanturvaamisen uskottavuus mennyt


Laittomien maassa oleskelijoiden täytyy poistua maasta mahdollisimman nopeasti vapaaehtoisesti tai viranomaistoimin. Jyväskyläläisten ei tarvitse huolehtia koko maailman terveydenhuollosta tai sosiaalihuollosta – hätäili Teemu Torssonen ksmlssa 22.2.2018.
Meillä ja lapsillamme on oikeus turvalliseen kotimaahan ja turvalliseen arkeen nyt ja tulevaisuudessa… – muistutti Teemu.
Sama perus- ja ihmisoikeus pitäisi olla myös kaikilla maailman paperittomilla ja  pakolaisilla. Siitä kaikki ovat varmasti samaa mieltä.
Entäs käytäntö : - sitä saat mitä tilaat !

Suomi on laittoman isäntämaasopimuksen jälkeen tiivis osa Naton sotilasliittoa ja Naton vaatima varustelu senkun kiihtyy.
Nyt on jo väläytetty 500 miljoonan ohjushankintoja merivoimille. On mietitty maantieverkoston yhtiöittämistä ja myymistä vaihdossa uusiin hävittäjähankintoihin.
Patrian pimeät asekaupat Ugandassa ja muilla epävakailla kriisialueilla Afrikassa eivät luo rauhaa ja vähennä pakolaistulvia. Päinvastoin, Suomen uskottavuus rauhanturvaoperaatioissa on menetetty, kun Suomi ei ratifioinut edes ydinaseitten kieltosopimusta…

Naton kiinteänä osana Suomi on jo osa läntistä valtioterrorismia.
Bushin ja Naton hyökkäys läntisen valtioterrorismin tuella Irakiin oli aikoinaan törkeistä törkein sotarikos, joka synnytti USAn tuella myös al Qaidan, Isiksen ja julman ysittäisten ryhmien muslimiterrorin Europassa.

Kaikkien sodassa kaikkia vastaan voittaa aseteollisuus !

Tosiasiassa Eurooppa on sodassa ja tiedustelulakeja kiirehditään.
Missä piilee älyllinen rehellisyys ja valtiomiesmäinen moraali sodan ja rauhan kysymyksissä ?
Jatkuvat ja pahenevat vuosia kestäneet suurvaltasodat myös Syyriassa ovat luoneet ja luovat uusia miljoonia pakolaisia…
Naulaammeko nykyisen läntisen valtioterrorin synnyttämät pakolaiset ja paperittomat täällä ristille vai tunnustammeko tosiasiat !?

Suomen uudet Natoon yhteensopivat asehankinnat paljastavat pian taas koko kansalle eduskunnan ja eri puolueitten kaksinaismoraalin, josta varmasti ollaan samaa mieltä:
- pakolaistulvan ratkaisemiseksi ei riitä pakolaisten syyttäminen ja palauttaminen, vaan etusormen on osoitettava pakolaistulvien ennaltaehkäisyyn:
- kestävän maailmanrauhan luomiseksi kaksinaismoraalin on loputtava !

Puolueettomuuspolitiikka on palautettava ja asekaupan loputtava.
1 kommentti:

Mauri Nygård kirjoitti...

Oikein, siirtomaasodissa Suomikin on mukana. Ja EU. USAnhan sitä pitäisi pahimpana syyllisenä olla muuttoliikkeen ehkäisyssä rahoittajana. Pitää hyväksyä myös, että lähtöalueiden pakolaiskeskuksista on tehtävä oikeita kaupunkeja, pysyviä. Se on realismia.

Tunnen suurta tuskaa ja ristiriitaa siinä, miten suhtautua tänne päässeisiin maahanmuuttajiin, kun veden ja rajan takana olisi valtava määrä luultavasti vielä huonommassa asemassa olevia ihania lapsia, äitejä ja vanhuksia, joita kuitenkaan ei voida tänne päästää, koska vapaa maahanmuutto tuhoaisi maamme ja tekisi sen sellaiseksi, johon ei enää kannattaisikaan muuttaa. Järki sanoo, että raja maahanmuuttoon on vedettävä ja tunne sanoo toista. Siis mitä tehdä niiden kanssa, jotka on satuttu kerran tänne kapitalismin halpatyövoimaksi päästämään, ja mitä tehdä maapallon olojen parantamiseksi? Miten USAan voisi vaikuttaa? Tai Euroopan surimpiin maihin?