torstai 28. syyskuuta 2017

Suomi 100 - Vastamedia


Pari viikkoa sitten postilaatikkoihin ilmestyi Vastamedia 2017, paksu 36 sivun vastapaino valtamedialle.

Magneettimedian päätoimittaja Markku Juutisen mukaan Suomen nousu, perikato ja tuho on aina ollut kansainvälisten pankkien määräysvallassa.
Vaikka Suomi itsenäistyi 1917, taloudellinen itsenäisyys puuttui. Suomi oli vajonnut jo 1860 – luvulla juutalaisen Rothschildin pankiirisuvun velkaorjuuteen. Huolimatta omasta valuutasta, Suomi ei ole koskaan katkaissut riippuvuutta kansainvälisiin lainottajiin.

Otto Reinhold Frenckell oli työskennellyt 1860-1867 Suomen Hypoteekkiyhdistyksen johtajana.  Hän oli ottanut joulukuussa 1864 – ennen Suomen valtionlainaa – Hypoteettiyhdistyksen ensimmäisen ulkomaisen lainan M.A.V. Rothschild & Söhnen pankkiiriliikkestä, joka sijaitsi Frankfurt am Mainissa.  Laina oli kolme miljoonaa Preussin taaleria, joka sitoi Suomen osaksi kansainvälisen velkaorjuuden verkkoa.  
Samalla kun Suomi irtaantui rahataloudellisesti Venäjästä, sitouduttiin Rothschildien hopeamarkkaan, josta tuli ainoa laillinen maksuväline Suomessa.”

Itsenäisyyden 100 vuotis-surujuhlissa onkin muisteltava menneitä nykyisen ahdingon ymmärtämiseksi. Itsenäistä Suomea ei enää ole.

EU:sta on kehittynyt entisen Neuvostoliiton kaltainen keskusjohtoinen liittovaltio.
Euroopan Unioni toimii USA:n tavoin lukemattomien etnisten ryhmien sulatusuunina ja miljardööri Sorosin vyöryttämän elintasopakolaistulvan vastaanottokeskuksena.

Onko tarkoituksena pelkästään eurooppalaisten etninen puhdistus ?
Hitler puhdisti Eurooppaa juutalaisista ?
Yritetäänkö nyt eurooppalaiset korvata lähi-idän arabeilla ?
 Kukapa ei muistaisi isä aurinkoista - Stalinin puhdistuksia ?
Kymmenet miljoonat ihmiset teloitettiin kommunismin voittokulun vahvistamiseksi.
Samalla tavalla nykyinen globaalikapitalismi on valjastanut politiikan, viihdeteollisuuden ja joukkotiedotuksen ” yltiösuvaitsevaisuuden ” giljotiinille, jossa vapaus ja yksilön identiteetti on vaihdettu sukupuolineutraaliin orjuuteen kansakuntien vastarinnan eliminoimiseksi.

EU on suuri huijaus. Se on rahaeliitin kapitalistista diktatuuria.
EU ei ollut alkuaankaan valtiosopimus, vaan Bilderberg – järjestön järjestösopimus.
Euroopan ” sosiaalinen markkinatalous”  – kansanvallasta ylikansalliseen yhtiövaltaan –vallankaappaus  toimitettiin hyväveliverkostoissa ilman ainuttakaan laukausta valtamedian tuella.  Suomessa valtamedian Bilderberg - verkoston pääarkkitehtinä toimi Hesarin Aatos Erkko.

Bilderberg-järjestön tavoin Euroopan komissio ei ole demokraattisesti valittu elin.
Sen valta on moninkertainen esim. Euroopan parlamenttiin verrattuna. 
EU – parlamentissa ja Washingtonissa hyörii kymmenet tuhannet lobbarit.  
Massiivisesta korruptiosta ei hiiskuta. Todellinen valta on siirretty komission kautta ylikansalliselle rahaeliitille. Pankkijätti Goldman Sachsin ja Citigroupin kaltaiset rahoitusjättiläiset muodostavat valtaosan kaikista EU – komission toimintaa ohjaavista lobbareista.
EU edustaa totalitaarista kapitalismia; - ylikansallisilla yhtiöillä on suuremmat subjektiiviset oikeudet kuin kokonaisilla kansakunnilla.

Suomen oma valtiosääntö perustuu kansanvaltaan
Kansanvalta on enää hämärä muisto. Maalla ei ole enää itsenäistä raha- eikä talouspolitiikkaa.  Hyvinvointivaltio on tuhottu: - kansallinen päätösvalta puuttuu.
Eduskunnassa ei ole vielä ainuttakaan demokraattisesti toimivaa tai demokratian palauttamista vaativaa puoluetta.

Laittoman EU- liittymispäätöksen jälkeen jokainen hallitus vasemmalta oikealle, yksi toisensa jälkeen on elänyt velaksi. Valtion velka ja kunnallisvelat ovat jo yli 150 miljardia, eikä loppua  näy.  Kansallisvarallisuus on yhtiöitetty, yksityistetty ja hävitetty. 
Ulkomaiset rahastot omistavat valtavia osuuksia tärkeistä yhtiöistä. 
Yhtiöittäminen on aiheuttanut kansantaloudelle satojen miljardien tappiot.

Suomi elää velaksi
Vaalit tulevat ja menevät, mutta mikään ei enää muutu, kun todellista demokratiaa eikä vaihtoehtoja enää ole ja valtamedia muuttui pörssiyhtiöiksi.
Suomalainen nuukahtanut valtamedia, jonka pitäisi olla julkisen vallan vahtikoira, on muuttunut sylikoiraksi, joka vaatii entistä enemmän valtion tukia.

Suomen hallitus ehdotti keväällä 2017, että hallitus lahjottaisi miljoonia euroja veronmaksajien rahaa Bonnierin mediaperheelle. Bonnier hallitsee yhdessä juutalaisten Erkkojen ja Hjönejen kanssa valtaosaa pohjoismaisesta mediasta.
Suomen hallitus ja sen EU- eliitti leikkaavat köyhiltä ja lapsiperheiltä, samalla kun he ovat valmiita lahjoittamaan valtamedialle lisää rahaa, että valtamedia pönkittää valtaapitäviä.
Pankkilobbaajille alisteiset poliitikot ovat täysin riippuvaisia siitä, että lehdistö johtaa kansalaisia harhaan. 

Suomen Perustuslaki on itsenäisen Suomen tärkein vakuus
Suomen perustuslaki sinetöitiin monien lukkojen taakse Suomen kansan vapauden ja itsemääräämisoikeuden vaalimiseksi. Suomen perustuslakia tehdessään kukaan silloisista valtiomiehistä ei varmaan unissaankaan olisi uskonut, että perustuslain säätämisjärjestys on pelkkää vessapaperia nykyisille puoluejunteille ?

Suomen valtiosäännön muuttaminen ei tapahdu helposti.
Suomen liittäminen EU:hun olisi vaatinut Suomen perustuslain muuttamista 5/6 – enemmistöllä.  Ilman kahta käsittelyä sekä välillä pidettäviä vaaleja perustuslain muuttaminen edellyttää asian kiireelliseksi julistamista 83 %:n enemmistöllä.

Ilman kansan suverenitteettia ja maailman parhaan perustuslain turvaa, hyvinvointivaltio on jo hävitetty ja edessä entistä pahempi velkaorjuus ja kansakunnan kurjistaminen.


Ei kommentteja: