tiistai 14. huhtikuuta 2015

Lähtikö Kauko Tuupainen merta edemmäs kalaan ?


Niinhän siinä sitten kävi viime la. 11.4 Jyväskylän kompassilla, että Persujen Keski-Suomen ääniharava Kauko Tuupainenkin huomasi Itsenäisyyspuolueen kauniit ja ihanat naiset ja päätti lähteä merta edemmäs kalaan.

Kauko asteli ryhdikkäänä kyselemään, että voitaisiinkos tulla Persuihin, kun kunnallisvaalitkin on jo lähellä ?
Me hymyiltiin x-senioripuolueen pj. Anja Koivistoisen kanssa Kaukolle vokottelevasti, sillä ainakin miehekkäälle Kaukolle olisi tilaa myös Itsenäisyyspuolueessa !?

Mutta kosikohan Kauko nyt vääriä naisia ?
Ketä Kaukon olisi sitten pitänyt kosia ?

Kauko Tuupainen on suoraselkäinen mies.
Voiko samaa sanoa Persujen piirihallituksesta, kun jäsenäänestyksen mukaan kansanedustajaehdokkaaksi olisi Keski-Suomesta pitänyt asettaa Persujen oma Petäjäveden ääniharava Ritva Lehtonen?Miten kävi ?
Persujen  ”hyväveli-junttaporukka” syrjäytti Ritvan, ja Ritva silmät aukesivat.
Ritva oli syrjäytetty vastoin puolueen omia sääntöjä.

Kuka on nyt oikaisuvastuussa ?
Kenen pitäisi pyytää anteeksi ja selvittää Ritvan asia puolueen hallituksessa ?
Voisikos Kauko Tuupainen ryhtyä nyt Itsenäisyyspuolueeseen siirtyneen Ritvan puhemieheksi ja selvittää miksei edes Persujen piirihallitus noudata omia sääntöjään ?

Onko Kauko Tuupaisesta puhemieheksi persujen oman naisehdokkaan avoimessa syrjimisessä vastoin puolueen omia sääntöjä ?

Valittuina ehdokkainahan on nyt henkilöitä jotka eivät ole edes ilmoittautuneita viime kesänä jäsenäänestykseen; - mm. Toimi Kankaanniemi, Lahtonen, Isomäki. Elikkä  ainakaan sääntöjen määräämällä tavalla eivät nämä tulokkaat ole ehdokkaaksi ryhtyneet tai päässeet ?

Olisikos Kaukossa miestä palauttaa Persujen uskottavuus ainakin meidän Itsenäisyypuolueen naisten silmissä ?

ps.
Lähtikö Kauko Tuupainen merta edemmäs kalaan ?http://www.ksml.fi/yhteiso/keskustelu//posts/list/0/94328.htm#10015212 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Sinä sen teit Sinikka, tartuit härkää sarvista ja sehän on hyvä, sillä säännöt on hyväksytty käyttöön ja niitähän tulisi noudattaa. Pahinta oli se, ettei pyydettyyn oikaisuun edes vastattu.

Hyvä näin, elämä jatkuu, EI HÄTÄÄ, kaikki saa tekojensa mukaan aikanaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jokainen voi lukea PS sivuilta puolueen säännöt ja ehdokasvalinnat/ jäsenäänestystulokset.Onhan Timo Soini itsekin moittinut, että mm. EU ei noudata omia sääntöjä / sopimuksia. Kuinkas se meneekään - ota ensin malka pois omasta silmästä - Vaaleissa kun vaaleissa luopujien/ vetäytyneiden tilalle yleensä valitaan seuraavaksi eniten ääniä saaneet.