perjantai 11. lokakuuta 2013

Sama kaiku on askelten

Sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää ?
Eikö vihreiden silmät vihdoinkin avaudu ?

Vihreät olivat marssimassa ensimmäisinä EU:hun tukemaan ylikansallista yhtiövaltaa.
Entäs nyt, kun uskaltaa hieman kritisoida suomalaisen jäänmurtajan yhteistyötä Shellin kanssa ?

Gazpromin ja Shellin soppa on korpporatiivinen kimppa, jolle kukaan ei enää mahda mitään. Ministeri Heidi Hautalan oli nostettava Sinin tavoin kädet pystyyn ja antauduttava.

Kohu valtionyhtiöiden omistajaohjauksesta vastaavan ministerin ympärillä sai alkunsa, kun Iltalehti uutisoi keskiviikkona, että Hautala puuttui taannoin Arctia Shippingin aikeisiin tehdä rikosilmoitus Greenpeacen iskusta sen jäänmurtajille maaliskuussa 2012.
Tänään ministeri erosi.

Kas vain ? - Alma Media ?

Miksi tällainen valtava kohu vasta nyt, puolitoista vuotta sitten tapahtuneesta Greenpeacen mielenosoituksesta Suomessa ?
Ministeri oli kommenteillaan antanut ymmärtää, ettei pidä Arctia Shippingin tuottoisasta bisneksestä Shellin kanssa.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013101117593504_uu.shtml

Kuka tai mikä on ajojahdin takana ?

Toivottavasti kukaan vihreä ei ainakaan enää mene Hautalan tilalle Kataisen hallitukseen enempää äänestäjiä pettämään.
Vihreitten olisi pitänyt olla pois jo edellisestä Vanhasen ja Kiviniemen korruptiohallituksestakin, kun Suomi hyväksyi esteellisesti valmistellut uudet ydinvoimalat.

Suomalaisen Arctia Shippingin tuottoisa bisnes Shellin ja sen kumppanin Gazpromin kanssa on avointa yhtiövaltaa Kataisen hallituksen ja korporatiivisen median tuella.
Monikansallinen yhtiövalta ja sitä kumartavat maailman hallitukset  koventavat isännän ääntä näköjään Suomessakin Venäjän malliin.

Kun monikansalliset yhtiöt kimppaavat, niskuroijat ja mielenosittajat laitetaan viralta tai 
vankiloihin. Hälytyskellot soivat, otteet kovenevat ja taustalla kumisee ”sama kaiku on askelten ”.

Entiset avoimet yhteiskunnat mielenilmauksineen ovat nyt vaarallisella törmäyskurssilla monikansallisen yhtiövallan fasistisiin ja korpporatiivisiin periaatteisiin.
Hautalan eroamisen jälkeen on selvää, että hallituksen ”virallinen” Greenpeacen tukeminenkin luokitellaan kyseenalaiseksi Suomessakin. Eikä ihme, Suomella on pitkät perineet alamaisuudesta sekä itään että länteen

Kun idässä ja lännessä ylintä ääntä käyttävät enää marssijärjestystä tahdittavat monikansalliset yhtiöt, on pelin henki selvä. Viis ihmisoikeuksista, - ihmiskunnalla on edessään entistä kovemmat sortovuodet.

tai  
vaihtoehtoisesti kansanvallan palauttaminen ja Suomen välitön ja kiireellinen uudisrakentamisen aloittaminen omavaraisuuden varmistamiseksi ainakin ruokahuollon ja energiantuotannon osalta.

ps.
Vastakkain Daavid ja Goljat, Sini vai Gazprom ?
http://www.ksml.fi/yhteiso/keskustelu/posts/list/71344.htm

Ei kommentteja: