perjantai 4. lokakuuta 2013

Daavid ja Goljat – Sini vai Gazprom ?


Mitä nyt ?
- Maailman suurimmat öljy-yhtiöt olivat aloittaneet sodan ekosysteemiä ja ihmistä vastaan. Ensimmäisenä sodanjulistajana heidän leiristään astui esiin vaarallinen vastustaja, venäläinen Gazprom. Gazprom oli pukeutunut teräksiseen sota-asuun, jolla se aikoi tunkeutua myös maan uumeniin.

Gazprom seisoi maan äärillä ylpeänä, samaan aikaan kun sen sotajoukot levittäytyivät turvaamaan sitä entistä voimallisemmin.
Ihmiset pelkäsivät, sillä Gazprom oli jo alistanut maailman hallitsijat, jotka voimattomina, mutta Gazpromin siivellä rikastuneina myötäilivät Gazpromin mielivaltaisia toimia. Oli selvää, että Gazprom oli jo orjuuttanut koko maailman itsekkääseen mielivaltaan.

Pienessä Gazpromin naapurimaassa asui hento nuori nainen, Sini,  joka rakasti jääkarhuja ja mursuja ja omaa ainutkertaista kotiaan, maata; sen lämpimiä kesäpäiviä ja paukkuvia pakkasia.
Tämä nuori nainen oli rohkea, hän oli jo aiemmin häätänyt pihaltaan leijonan ja karhun, jotka olivat tulleet pelottelemaan häntä Gazpromin alamaisuudessa.

Kun Gazpromin ääni vaan yltyi ja yltyi ja sen jylinä kaikui jo Arktisella kaikkein vaativimpana, päätti rohkea Sini haastaa Gazpromin ihan itse ?
- Edessä olisi valtava taistelu : Kukaan ei uskaltanut vastustaa Gazpromia, koska se oli jo liian iso dinosaurus, mutta Sini tiesi, että dinosauruksetkin ovat heikkoja !

Heikko voittaa vahvan, mutta osaako sitä kukaan laittaa täytäntöön ?

Niinpä Sini lähti matkaan kohtaamaan maailman suurinta Goljattia paikan päälle Antarktikselle pelkillä köysillä ja kumiveneellä. - "Sinä tulet minua vastaan asein, mutta minä tulen sinua vastaan oikeuden ja oikeudenmukaisuuden nimissä,  - Sini huusi ja samalla Sini oli jo heittänyt kiinnitysköytensä Goljatin kupeeseen.

- ” Nyt koko maailma saa tietää, että ihmiskunnalla täytyy olla oikeus, sama laki ja järjestys, Rauhan Henki !

Goljat ällistyi pahemman kerran  ja sinkosi vesitykkinsä kaikella voimallaan urhean Sinin päälle ja Sini tipahti mereen. Goljatin muut aseelliset sotilaat ottivat Sinin kiinni ja laittoivat Sinin vankilaan, ymmärtämättä, että Sini oli jo voittanut !

Sini oli todistanut koko maailmalle, että henki; - oikeus ja totuus on vahvempi kuin Gazprom-Goljatin mielivalta. Viis siitä, vaikka koko maailman hallitukset istuisivat voimattomina, ilman jämerää ihmisoikeuksia kunnioittavaa diplomatiaa kumartamassa edelleenkin nykyistä ylikansallisten energiayhtiöitten ryöstötalouden mielivaltaa !?

Sini istuu nyt meidän kaikkien edestä vaatimassa ylikansallisilta yhtiöiltä ja maailman hallituksilta ihmisoikeuksia ja kansainvälisen oikeuden uskottavia periaatteita.

Kiitos Sinille meidän kaikkien puolesta !

ps.
Öljyuutinen on riski
http://www.ksml.fi/yhteiso/keskustelu/posts/list/71008.htm

Ei kommentteja: