sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Itku ei auta !

Kiitos palautteesta ksml”lyhyet” 19.7.

- Ei itku auta markkinoilla, jos kansalaiset eivät ymmärrä eurotalouden kansalaisten perusoikeuksia loukkaavia pelisääntöjä ?

Mikä on raaistuneen eriarvoistamisen, - ”köyhät kyykkyyn” perussyy ?

Suomen laittoman eu - liittymispäätöksen jälkeen tuli uusi kirjanpitolaki: - kaikki valtion yhteinen kansallisomaisuus yhtiöitettiin, yksityistettiin ja vietiin pörssiin. Yksityistämisen jälkeen tapahtui valtavat tulonsiirrot ja kansallisvarallisuus hävitettiin teille tietymättömille. Kaikki tuottavat yritykset on nyt myyty tai ne on siirtyneet halvempien työvoimakustannusten maihin.

Eurokeinottelun saldona Suomen kansalla ja valtiolla kuntineen on nyt matti kukkarossa; valtio ja kunnat elää velaksi !

Keskellä sote- ja kuntauudistusta, peruspalvelujen alasajoa ja entisestään pahempaa eriarvostamista ja köyhtymistä, kannattaa muistaa, että kuntien lukumäärän pienentäminen sisältyi jo Suomen laittomiin EU-liittymisehtoihin.

Ulkoministeriön arkistossa olevan muistio paljastaa, että suurkunnat suunniteltiin sisäministeriössä jo 1992, jolloin sisäasiainministerinä oli Mauri Pekkarinen. Samaan EU:n aluejako-järjestelmään perustuivat myös viisi uutta suurlääniä, jotka Jouni Backman toteutti Paavo Lipposen hallituksen sisäasiainministerinä.

Todellinen syy sote- ja kuntauudistukseen ei siis ole niiden talouden parantaminen, vaan EU- sanelu; - riittävän suurien julkispalveluyksiköiden kilpailuttaminen ja yksityistäminen avoimille ylikansallisille markkinoille.

Eipä ihme, että kunnat kyykkyyn, kun Suomesta tuli  EU:n liittovaltio jo 2009, kun Lissabonin sopimus teki EU:sta subjektiivisen oikeushenkilön, joka voi solmia kansainvälisiä sopimuksia jäsenvaltioidensa puolesta.

Kun tunteita kuumentava sote- ja kuntauudistus on pelkästään EU-aluehallinnon käskytystä, merkitsee se kansalaisille entistä kurjempaa ja velkaisempaa tuhon tietä.


Onko tältä eu - tuhokapitalismin tieltä enää paluuta ?


Ranskan vallankumouksen jälkeen koko Euroopassa yleistyi valtioperiaate, jonka mukaan ylin valta, valtiovalta, kuuluu kansalle. Tämä sama periaate; - valta kuuluu kansalle, on myös Suomen valtiosäännön perusta.

Liittovaltiossa valta ei kuulu kansalle, se kuuluu EU:n ylikansallisille yhtiöille ja näitä myötäileville yksityisille pankeille, joidenka keinottelu on kaatamassa koko euroalueen ilman minkäänlaista parlamentaarista kontrollia. Tuhokapitalistisen euvostoliiton varmistamiseksi Suomen perustuslakiin lisättiin viime vuonna paragraafi : ” Suomi on Euroopan unionin jäsen”, ilman minkäänlaista kansanäänestystä ja vastoin kansan tahtoa.


Suomen laiton liittymissopimus oli ja on valtiopetos, joka ei vanhene koskaan. EU ei ole demokratia. EU-komissio toimii vain lobbauksen ja korruption ehdoilla.

Kuntien, kansanvallan, oikeudenmukaisen tulonjaon ja tulevaisuuden varmistamiseksi tarvitaan nyt 100 kansanedustajaa, jotka tekevät stopin Suomen nykyisestä laittomasta hävittämistempusta. Samalla on varmistettava, että Suomeen vihdoinkin taataan länsimaisen oikeusvaltion periaatteet. Ilman riippumatonta perustuslakituomioistuinta emme ole enää isäntä omassa maassa, koska oma eduskunta toteuttaa ensisijaisesti EU:n komentovaltaa !?

 


 


 

Ei kommentteja: