sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Oikea vai väärä raha ?


Oikea vai väärä raha ?
Oma raha vai velkaraha ?

Jos yksityinen ihminen ryhtyy painamaan  rahaa, siitä saa petossyytteen.
Kun yksityinen pankki ilman parlamentaarista kontrollia ryhtyy nyhjäisemään tyhjästä, on kyseessä pankkiterrorismi, jolla orjuutetaan valtiot ja kansalaiset.
Nykyisen pankkiterrorismin pelisäännöillä kaikki EU- valtiot USA:aa myöten on jo alistettu väärän rahan orjuuteen.
Ei ihme, että Suomen hallituksenkin aika menee pelkästään eurokriisin sotkujen selvitysyritykseen.

Kun kansalaisten kansallisvarallisuus hupuloitiin pörssiin EU- vallankaappauksessa, on pörssikeinottelua pidettävä nyt yllä eduskunnan tuella vaikka väkisin valtavilla muiden kriisivaltioiden takauksilla, sillä kriisimaihin ja pörssiin sijoitetut panokset saattavat hävitä yhdessä yössä. Siksi kaikkien suomalaisten ja kestävän kehityksen ydinkysymys kuuluu :

Oma raha vai yksityisten pankkien velkaraha ?

Edessä on siis kaksi tietä :
Jatketaan nykyistä eduskunnan tietä ja velkaannutaan kuntien ja valtion osalta entisestään.
Eduskunnan pakon sanelemat kuntaliitokset eivät talouksia pelasta,  vaikka peruspalveluja ajettaisiin alas entistä terävämmällä juustohöylällä.  Siitä seuraisi vain entistä pahempi kurjistaminen ja köyhien kyykyttäminen.
Peruspalvelujen yksityistämiselläkään ei ongelmia ratkaista.
Päinvastoin koko kansalle tarkoitetut yksityiset peruspalvelut nostaisivat palvelujen hintaa entisestään.
Kaikkien kunnallisehdokkaiden pitäisi nyt muistaa Suomen perustuslain oikeudenmukaiset lähtökohdat ja kokonaisuuden etu.
Nykyinen kuntien kurjistaminen on luotu pelkästään eduskunnan EU-kyykytyksenä: - kuntien ja valtion kansallisvarallisuutta on siirretty ja  siirretään entistä varmemmin yksityisiin taskuihin.
Onneksi tässä kurjistamistempussa kansan on vihdoinkin avattava silmät !?

Mihin kuntien ja valtion rahat sitten hävisivät ?

Ei tarvii olla kovin fksu ymmärtääkseen, että viidakon lakien vallitessa iso syö pienen.
Kun yksityistämisen, yhtiöittämisen ja pörssikeinottelun seurauksena verotuspohja on pudonnut, nousevat myös hinnat pilviin ja rahat loppuvat.
On selvää, että nykymenolla entistäänkin pitempien ruokapankkien nälkäjonojen lisäksi kadulle ilmestyvät myös kerjäläislaumat. USA:n EU satelliitille käy niin kuin Yhdysvaltion valtion velalle : Jo yli kolmannes liittovaltion budjetista pitää kattaa uudelle lisävelalla. Yksityisten pankkien rahanpainokoneita tarvitaan. Velkalaskurit ei enää riitä, ja pian kai korvataan setelitkin muovisella sirukortilla, jolla nykyinen globaali pankkiterrori orjuttaa koko maailman.
On aivan selvää, ettei näin laitonta ja järjetöntä tilannetta voi ylläpitää muulla kuin massiivisella korruptiolla; poliittisen - ja valtamedian hyvävelijärjestöllä, jonka globaalia huiputusta johtaa poliittisen ja pankkieliitin Bilderberg – porukka.

Ps.

Edessä on siis valtava sekasotkun ja sekasorron selvittäminen sekä Suomessa, että kaikkialla maailmassa, ennenkuin laittomasti väärää rahaa painava kansainvälinen pankkiterrorismi on lakaistu maan rakoon ja rahan painaminen palautettu kansalliseen ja kansainväliseen parlamentaarisen kontrolliin.

Koska Suomen valtiontaloutta ja kunnallistaloutta johdetaan eduskunnasta, voidaan kunnatkin pelastaa pelkästään eduskunnasta.
Kestävällä tiellä Suomen eduskuntaan valitaan vähintään 101 kansanedustajaa, jotka yksinkertaisella enemmistöllä julistavat kolmannella valtalailla Suomen täysivaltaiseksi tasavallaksi, jonka laillista markkaa ei koskaan ole syrjäytetty Suomen eduskunnan päätöksellä.
Itsenäisyysjulistuksen yhteydessä Suomeen perustetaan riiippumaton Perustuslakituomioistuin ja eduskunnan parlamentaariseen valvontaan palautetaan kansallisvarallisuus; kansallistetaan kaikki valtion yksityistämät ja yhtiöittämät pörssiyhtiöt takaamaan verokertymää palvelujen tuottamiseen.

Ilman oikeusvaltion periaatteita meillä on edessä USA:n ja EU:n velkakriisin pahetessa entistä kurjempi kohtalo, jos ja kun nykyinen euron ja dollarin velkarahan pyramidihuijaus kaatuu Kiinan syliin ?
Kiinalainen valtiokapitalismi ilman ihmisoikeuksia ?
Siihenkö nykyinen eduskunta on meitä nyt johtamassa euron velkakriisillä ?





3 kommenttia:

St kirjoitti...

Sinikan oma lisäys:

Tässä lisää pientä pohdiskelua entisen kansanvaltaisen hyvinvointivaltion pahenevasta alasajosta ?

Heti Suomen laittoman EU - liittymissopimuksen jälkeen tuli uusi kirjanpitolaki, jolla koko valtion omaisuus inventoitiin, yhtiöitettiin = yksityistettiin ja vietiin pörssiin.

Kansallisvarallisuus siirrettiin yksityisiin taskuihin.
Itsenäisyys ja demokratia menetettiin ja tilalle tuli kvartaalikapitalismi omistajan ehdoilla.

Kun rajat avattiin vapaalle ylikansalliselle tavaroiden, pääomien ja ihmisten liikkumiselle tapahtui ensimmäiseksi Suomessakin valtava kansallisvarallisuuden siirto ulkomaille ja veroparatiiseihin.

Suurteollisuus siirtyi Kiinaan, Venäjälle, Etelä- Amerikkaan, missä työvoima on lähes ilmaista. Tuottavat yritykset myytiin ulkomaille.
Samalla romutettiin kansantalouden verotuspohja koko kansan peruspalveluilta.

Ilman riittäviä verotuloja, peruspalvelut on nyt ajettava alas, samalla kun eduskunta leikkaa kuntien valtion osuuksia entisestään.
Vuoden 2013 budjetti kasvattaa valtion velkaa 95 miljardiin euroon.
Kuntien valtionosuuksia tullaan leikkaamaan yli 1,1 miljardia.
Edessä on rajut leikkaukset.

Suomi on heräämässä painajaiseen.
Peruspalvelujen rahoittamiseksi tarvittavat verotulot ovat jo siirtyneet ja niitä siirretään edelleen yksityistämisen seurauksena ties minne.

Varsinkin kokoomuksen ja monen muun puolueen kunnallisvaaliohjelmassa uskotellaan, että kunnat pystyvät julkistalouden yrityksiä kilpailuttaessaan valitsemaan yhtiön, joka ei vie rahoja veroparatiiseihin.
Kuitenkaan Suomen hankintalaki ei kykene estämään kuntia kieltäytymästä yhteistyöstä
veroparatiisiyritysten kanssa. Lain muuttaminenkin ei auta, koska se olisi ristiriidassa EU:n julkisia hankintoja koskevan oikeuden kanssa.

- Marssiiko Suomi nyt laittoman ja entistä pahempaan laittomuuteen johtavan EU-kilpailutussääntöjen kanssa lihottamaan pelkästään pimeitä veroparatiiseja ?!

Samaan aikaan kun kansainväliset pääomasijoittajat laajentavat toimintaansa Suomessa, joutuvat kunnat nostamaan kädet pystyyn : - kun kuntia yhdistetään suuremmiksi, on niiden peruspalveluja helpompi kilpailuttaa. Itse asiassa velkaantuvat kunnat kyykytetään ja sopeutumaan paremmin kansainvälisten pääomasijoittajien omistamille terveys- ja hoivapalveluyrityksille. Selvääkin selvempää, ettei pääomasijoittaja ole kiinnostunut sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta, vaan omista voitoista ?!

Entäs sitten, kun suomalainen myy yrityksensä ?
Minne rahat menevät ?
- Kansainväliseen sijoitusyhtiöön vai veroparatiisiin ?
Veroparatiisiyhtiöitä on mukana myös kuntien palvelutuotannossa etenkin niissä kunnissa, joissa terveydenhuoltoa on laajasti ulkoistettu.

Hesarin mukaan myös työeläkerahoja sijoitetaan jo harkitusti veroparatiiseihin.
http://www.hs.fi/paakirjoitukset/Ty%C3%B6el%C3%A4k...ijoitustuottoja/a1349234098258

”On nurinkurista, että veroparatiiseihin kohdistuneen kritiikin voimistuessa EU on esittämässä lainsäädäntöä, joka lisää veroparatiisien houkuttelevuutta.
Komissio ehdottaa finanssitransaktio- eli rahoitusmarkkinaveroa, joka perittäisiin eri rahoitusinstrumenteilla – muun muassa johdannaisilla ja osakkeilla – käydystä kaupasta. Finanssitransaktioiden verottaminen on ymmärrettävä tavoite talouskriisissä ja toimisi, jos vero olisi käytössä maailmanlaajuisesti tai vähintään G20-maissa.
Kun rahoitusmarkkinaverolla ei ole laajaa kannatusta, sen käyttöönottoa on suunniteltu pienemmällä EU-maiden joukolla. Vero aiheuttaisi Suomen työeläkejärjestelmälle satojen miljoonien eurojen vuosikustannukset ja olisi omiaan siirtämään finanssimarkkinat veron ulottumattomiin.
EU:ssa ei pitäisi säätää lakia, joka kannustaa siirtämään sijoitustoimintaa heikommin säädeltyihin ja valvottuihin maihin.

- Voiko enää pahemmaksi mennä ?
- EU - laittomuuden seurauksena Suomelta viedään tuhkatkin pesästä ?

Missä viipyy perustuslakituomioistuin ja oikeusvaltion periaatteet ?

Sinikan lisäys kirjoitti...

Ovatko eläkkeetkin enää pelkkä pyramidihuijaus ?
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=5297

Eläkejärjestelmä toimii yksinkertaistetusti niin, että nykyisten eläkkeen nauttijoiden eläkkeitä maksavat nykyiset veronmaksajat.
Mutta uusia maksajia ei tule, koska työpaikkoja ei ole; "huoltosuhde" falskaa pahan kerran.

Eläkerahastot puolestaan (teoriassa) sijoittavat varoja "turvallisiin kohteisiin" ja/tai investoivat kotimaahan luodakseen työpaikkoja. Käytännössä eläkerahastot ovat puun ja kuoren välissä: joko ne toimivat niin kuin muutkin markkinapelurit ja sijoittavat korkeariskisiin "sijoituskohteisiin" saadakseen voittoa - jolloin tappion iskiessä veronmaksajat joutuvat antamaan niille tukipaketin, ettei eläkkeitä menetettäisi - tai sitten ne sijoittavat turvallisiin yhden prosentin kohteisiin, joista saatava tuotto ei riitä eläköityvien määrän lisääntyessä.

Eläkejärjestelmää voisi kuvata laillistetuksi pyramidihuijaukseksi, joka toimii ainoastaan niin kauan kuin mukaan tulee uusia maksajia. Ja niitähän ei tule, jos töitä ei ole.

sinikan lisäys kirjoitti...

ps.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=5297

Tämä kaikki kurjistaminen sekä keskuspankkien päättömältä vaikuttava toiminta on täysin luonnollista seurausta EU:ssa ja Yhdysvalloissa määrätietoisesti toteutetusta, pankkien sanelemasta finanssi- ja talouspolitiikasta.

" Koko homman tarkoituksena on luoda luottokorttiyhteiskunta, jossa tulojen ja menojen erotus on käytännöllisesti katsoen pakko paikata luotolla. EU:ssa pankit haluavat taloudellisen ylijäämän maksettavaksi korkoina. Niiden (pankkien) liiketoimintasuunnitelmassa lukee, että kiinteistöt, työvoima, teollisuus sekä valtio kuormitetaan niin suurella määrällä korollista velkaa kuin vain on mahdollista. Palkkamaltti tai jopa palkkojen alentaminen on mitä käytännöllisin mekanismi suunnitelman toteuttamiseen",
kirjoittaa blogisti Ebolakani:
"Tai kuntien ja valtioiden velkaannuttaminen ? Poliitikot avustavat tarvittavat lait laatimalla ! "

Jos (Wall Streetin) 1 prosentti saa edelleen kirjoittaa lait, aidon talouskasvun aika on ohi !

Kysymys kuuluukin:
- Kenellä on etusija omistamiseen ja omaisuuteen ?
- 1 prosen eliitillä vai 99:llä prosentilla velkakierteeseen johdetuilla ?